Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanieeee

jaki samochód do 3200zł?

Polecane posty

Gość mam pytanieeee

Witam nie stać mnie niestety na nic drozszego na razie. Tak więc poradzcie jaki samochód mogę kupić do tej kwoty? wiem że będzie trochę starszy wiadomo. Ale taki żeby nie miał zbytnio korozji, rdzy itd. Poradzcie jakies dobre autko.

Gość PaniMondralinska
Kup sobie komputer za to i w nfsa pograj... bedziesz mial dobre furki

Gość mam pytanieeee
zabawne

Gość barabarabab
czemu poprostu nie poszukasz na allegro

jedynie pikaczento..:P (cinquecento) chyba na nic wiecej nie wystarczy...no chyba ze jakas stara felicia...poszukaj na otomoto.pl

Gość jhjhkhjkjhl
ja polecam jakieś audi bo pomimo że stać cię jedynie na iluś tam letnie autko to audi nawet po nastu latach stania na dworze ma niezardzewiałe blachy, bo blachy audi są ocynkowane a i silnik tak się nie psuje

Gość jhjhkhjkjhl
a cinquecento stanowczo odrarzam

Gość mam pytanieeee
dzieki za info szukam na otomoto chcialam astre, odradzali chcialam punto też odradzali dlatego zapytalam tutaj

Gość Nasa Agency Cooperator
Poszukaj jakiejs uzywanej x6...:D

opel astra, jakiś popularny kup samochód żebyś nie miał problemu z częściami i zeby nie placić za nie nie wiadomo ile

Gość jhjhkhjkjhl
ktoś tu ma 3200zł a nie 320000;)

Gość nie wiem to pytam,
kup Skode Felicję, znam kogoś kto kupił za 3 tys. od sąsiada i nie żałuje

Gość najlepiej dobry rower

Gość zastanow sie czy warto
placic za starego grata 3 tysia a potem bedzie stal w warsztacie chyba ze masz znajomego mechanika. Nie oszukujmy sie, za te cene masz szanse na zlom. Poczekaj troche i uzbieraj chociaz do 6 tys. Moja siostra sprzedaje audi z 97 roku za 6 tys, samochod w stanie baaardzo dobrym, jezdzony 2 razy dziennie do pracy 20 min i spowrotem uzywany przez mloda nieplaca kobiete, pachnacy czysciutki, u mechanika nie stal tyle co przeglady.Wrecz sie zdziwilam ze tak malo chce, ale mowi ze ten rocznik tak chodzi.

Gość kjhfa;lh
Opel Astra - ładnie się prezentuje i nie psuje się tak szybko

generalnie to możesz kupić samochód za 2 tysiące a za pozostałą część licz się z naprawami (hamulce możliwe coś z zawieszeniem) wymiana paska rozrządu oleje, płyny w chłodnicy/hamulcowy)

Gość anka szklanka pur blanka
poelacam tico !!!! zreszta masz do wyboru tico cinkeciento i poloneza ,wiec chyba tico to bedzie najlepszy wybor ...fakt wyglada i porusza sie jak skrzynka na jabłka na kółkach ...ale nie jest najgorzej ,sama jakbym miala teraz kupowac cos taniego to bralabym bez oporow.

raczej polonez odpada na wstępie pojemność 1600cm. Ciężko się nim jeździ. Ciqeciento to jak już to wersja 1100cm lub 900cm. Omijać z daleka 700cm bo to jeszcze na gaźniku. Często był montowany japoński gaźnik - masakra z regulacją. Sam silnik 700cm to słaby oraz ma niską trwałość pochodzi jeszcze z fiata 126bis. W tico to wadą są blachy rdzewieje mocno oraz niskie bezpieczeństwo.Szybko zużywają się hamulce problemy z tylnymi bębnami. Zalety dość ekonomiczny i trwały silnik. Silniczek jest na licencji suzuki. Części tanie wszędzie to naprawią. Jak ma się trochę wiedzy to samemu można to naprawić więc koszty jeszcze mniejsze.

jak będziesz kupować to szukaj najlepiej od pierwszego właśćiciela. Przed zakupem pojedź na płatny przegląd żebyś miny nie kupiła.

Gość tooomekkkkk
seicento to najlepszy wybor ..

Mam go 3 lata. Jest z 98 roku, przebieg 96 tysięcy :) Jedyne co w nim zrobiłam to kupiłam nowy akumulator i tłumik. No i wiadomo, wymiana oleju.

jak nie wiadomo kiedy był robiony. To lepiej wymienić bo koszt nie jest duży. A jak Ci strzeli pasek to silnik do wyrzucenia.