Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z twardymi zasadami

Jestem prawiczkiem i chcę dziewicy! Ciągle jednak spotykam te po pierwszym razie

Polecane posty

Umawiałem się z dziewczynami i żadna nie była dziewicą. Sprytnie je podpytywałem i każda miała seks za sobą. Jedna uważała się za dziewicę, ale przyznała się, że jednak uprawiała oral. A mnie fakt, że kobieta już dla kogoś innego była niegrzeczną dziewczynką po prostu odrzuca i paraliżuje. To by było bardzo bolesne

zasady sa poto by je łamac a kobieta majaca jakies doswiardczenie naprawde odleciał byś z przyjemnosci

Może i bym odleciał, ale mi chodzi o prawdziwy związek. Jestem romantykiem. Ta jej przeszłość by mnie zabiła i zdusiła każde uczucie

Poza tym spotykałem nawet takie, co miały już kilku facetów w łóżku

Gość lolipop1891
no to chyba czeka Cie chlopcze zycie kawalerskie dluugi czas ;) przypuscmy spotykasz super dziewczyne (romantyczke tak jak i ty ) jest cudowna, podoba Ci sie a jednak ma TO juz za soba no i co ? rezygnujesz... ?? Albo spotykasz sie z jakas glupiutka brzydula ale dziewica i co kochasz i sie wpadasz po uszy bo nie ma za soba kontaktu z facetem ? zastanow sie...

Gość lolipop1891
"Poza tym spotykałem nawet takie, co miały już kilku facetów w łóżku" o jezu no i co z tego ?

Gość PAULINA2222
Jestem dziewicą, mam 92 lata.

Dla mnie młoda dziewczyna, która miała już dość sporo partnerów nie jest dziewczyną, która prowadziła się idealnie. A ja mam twarde zasady, uważam żebym z taką się nie dogadał

chlopak ja jestem bardzo romantyczna i moge naprawde wiele zrobic w tym kierunku i nie przekreslam ludzi za takie cos co i tak niema znaczenia moze ci byc naprawde fajnie i romantycznie z kobieta ktora juz byla w związku wystarczy chcieć

Gość lolipop1891
masz trudny i ciezki charakter, nawet jakbym byla dziewica nie chcialabym sie z toba umowic... w zyciu trzeba miec troche luzu, szalenstwa.. a po twoich wypowiedziach sadze ze jestes zasadniczym sztywniakiem

A jak kobieta robiła to bez związku? Mnóstwo dziewczyn ciągle mówi o jakichś błędach młodości, tylko dlaczego ja mam cierpieć przez jej błędy i wyobrażać sobie, że jakiś obcy facet wkładał jej do tyłka?

Nie jestem sztywniakiem, po prostu uważam że dziewica to dla mnie byłoby najlepsze rozwiązanie a z inną bym się nie dogadał i nie przebolał jej przeszłości

Gość dziewczyna z zasadami
ja jestem dziewica i mam 22 lat i tez chce prawiczka, ale starszego ode mnie i tez jakos nigdzie nie moge znalesc, a jak spotkam to brzydale i walikoniki same fuuu

Najlepiej mnie obrazić. Ja jestem prawiczkiem, więc mam prawo wymagać dziewictwa

Gość lolipop1891
Ło Jezuuu gosciu... Nie oceniaj nikogo na podstawie jego przeszlosci, moze dziewczyna byla zakochana i robila to ze swoim facetem z milosci ale przypusmy rozstali sie z jakis przyczyn i chyba ona tez ma prawo do szczescia. I do ulozenia sobie zycia z kims innym a jej przeszlosc lozkowa ciebie nie powiina interesowac i jakby mi sie chlopak na randce spytal czy jestem dziewica to bym stwierdzila ze to cham jakis ;/

Gość Chłopak z twardymi zasadam
A jak dziewczyna miała przygody?

Gość Chłopak z twardymi zasadam
Poza tym doświadczone kobiety też wolą doświadczonych facetów, więc vice versa. Najgorzej, że dziewczyny myślą, że jestem doświadczony

Gość lolipop1891
Ja Ci radze odpusc, wyluzuj i nie szukaj jakiegos swojego wymyslonego idealu, bo jeszscze zycie moze wywinac Ci figla i mozesz zakochac sie bez pamieci w panience lekkich obyczajow, roznie w zyciu bywa;p Nie szukaj ksiezniczki... Bo los jest przewrotny i czasami lubi zrobic na przekor

Gość powodzenia Ci życzę
a ja znam pewną kobietę, co już do 40 dobiega. Ma takie same zamierzenia jak Ty. Poznać prawiczka grzecznego, co nie miał nikogo i się w niej zakocha i co, do tej pory nie spotkała i jest sama. Jak się jakiś nią zainteresował, to się okazywało że już kogoś miał, albo jest rozwodnikiem z przeszłością. I tak sobie jest sama niepokalana i czeka na tego jedynego.

Ale jak dziewczyna miała przygody to jest to prostu niesmaczne

Gość lolipop1891
ile ty masz lat ? mozna wiedziec ?

Uważam, że prawiczek nie pasuje do takiej, która miała kilku facetów. Ja szukam dziewczyny bardzo delikatnej, czułej, wrażliwej, uczuciowej, miłej, wyrozumiałej

Mam 22 lata

Gość lolipop1891
I jestes prawiczkiem ? Kurcze nie znam nikogo w tym wieku kto by byl prawiczkiem... Zakochaj sie tak prawdziwie to nie bd Ci przeszkadzalo czy to dziewica czy nie... Wspomnisz moje slowa

Piszesz, jakby prawiczek był jakimś kosmitą i nieudacznikiem

Gość lolipop1891
Niee , po prostu nie znam nikogo w tym nieku ktory by nie mial tego za soba.