Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z twardymi zasadami

Jestem prawiczkiem i chcę dziewicy! Ciągle jednak spotykam te po pierwszym razie

Polecane posty

Gość do lekooomankaa
wiesz. latwo pomyslec, trudniej zrobic. przyzwyczailem sie do bycia dla kobiet nieistniejacym

Najwyzsza pora to zmienic. Nikt nie zrobi tego za Ciebie... Mozesz tak siedziec i marudzic lub wziac sie w garsc :] i cos zrobic ze swoim zyciem. Nikt nie chce byc samotny!

Gość do lekooomankaa
mam zbierac na operacje plastyczna?

Gość Linnie
Mam 21 i jestem dziewicą. Dlatego, że chcę. Całe życie miałam marzenie żeby ten pierwszy raz był po ślubie i mam zamiar się tego trzymać. Okazję miałam nie raz, ale nie skorzystałam bo nie chciałam. Dla mnie ten pierwszy raz to ma być coś wyjątkowego. Moje maksimum przed ślubem to oral, niestety to mam za sobą (głupota może to była, ale zawsze jakieś doświadczenie jest. Poza tym wtedy myślałam, że w moim wieku prawiczka już nie spotkam). Z byłym się skończyło a jakiś czas później spotkałam rok starszego ode mnie chłopaka, który w wieku 22 lat całował się po raz pierwszy właśnie ze mną. I to było spełnienie moich marzeń wiedzieć, że jest się dla kogoś tą pierwszą. Chociaż czasem czuję się źle z tym, że oralne doświadczenia już mam. Zazwyczaj to faceci są doświadczeni, a tu ja jestem bardziej, choć nie aż tak znowu bardziej. Z nim już nie śpieszę się do bliższych przyjemności. Cieszymy się każdą kolejną bliskością i łączy nas głęboka więź duchowa :) Tak więc nie trać nadziei, jeszcze dziewice po 20stce się zdarzają. Spróbuj poszukać na stronach ruchu czystych serc lub na duszpasterstwach akademickich ;)

Gość do lekooomankaa
nie jestem katolikiem, a do slubu nie chce czekac. on wie o tym oralu? nie nalega na to samo?

Gość dziewice juz wyginely

Gość dziewice sa najlepsze

Gość Missss
szukaj na www.czateria.pl tam jest dużo dziewczyn:)

Gość ehhhhhe
a twoja reka jest jeszcze dziewica?

Gość damiantychy
uhh dobrnołem do końca tematu(30min z życiorysu) więc i ja sie wypowiem,.też zawsze chcialem dziewice..mialem dwie i z obiema było beznadziejne..robilem to też z 35latką(ja mam 20)i bylo cudnie chociaż do piz*y weszło by jej z 5kuta*ów naraz;) a tak wogóle laski to szmaty i nadają sie tylko do jednego;) pozdro.

Gość Onaaaaaaaaaaaaana
Jak ja bym chciała takiego faceta!!!!!! Niestety zakochałam się w facecie z doświadczeniem i wiem, że to był błąd ;/

Gość karrera
ja jestem prawiczkiem i wolał bym doświadczoną kobietę,która wie co i jak,mnie nie obchodzi jakaś błona między nogami i ilu miała facetów tylko co do mnie czuje,zdecydowanie wolał bym dojrzałą kobietę a jeśli by mi się trafiła dziewica to nie miał bym z tym żadnego problemu

Gość 24latek..,.,.
Pewnie prawiczki :D, pamiętajcie, że jak zaczniecie się dobierać do kobiety nie dziewicy musicie pomyśleć o takich facetach jak ja. O tym jak podawaliśmy jej fiuty do ust, jak ruchaliśmy ją w jej "świętą szparkę" (jedną i drugą) i jak spuszczaliśmy się jej na każdą część ciała :D. Zaraz Wam fiut opadnie i po sprawie, zresztą i tak byście więcej rozlali niż donieśli :D. Pajace...

Gość gość
Seks sam nie przyjdzie trzeba poszukać. Ja na nimfomanki24.pl niezłą niunie zapoznałem