Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z twardymi zasadami

Jestem prawiczkiem i chcę dziewicy! Ciągle jednak spotykam te po pierwszym razie

Polecane posty

Gość lolipop1891
Tak to kwestia pomylki uczuciowej...

i jeszcze jedno chłopaku z zasadami: nie przejmuja sie tymi paroma głosami dziewice generalnie też chcą prawiczków wiec masz kogo szukać nie przejmuj się też tymi które Cię wyśmiewają - one nie są Ciebie warte

Gość ASTORIA 1985
Nie wiem które te dziewice, bo jak narazie większość z nas napisała, że nie chciała prawiczka jako dziewica :)

Gość Fantastyczna
Chłopaku, jesteś zdrowo pierdolnięty. W czym niby ta dziewica jest lepsza od niedziewicy? Nie mam pojęcia. Nie każda niedziewica to kurwa, która się puszcza. Brzydzą Cię dziewczyny które uprawiały seks? To jakiś problem psychologiczny. Jak chcesz szukać dziewicy to szukaj, ale moim zdaniem nie ma to najmniejszego sensu. Szukasz uczucia, sam napisałeś, a nie błony miedzy nogami.

wcale nie muszą być kurwami po prostu już mają kogoś w swojej pamięci kogoś o kim nigdy nie zapomną to nie fair być z kimś takim skoro jescze sami nikogo w pamięci nie mamy co gorsza ci pierwsi czasem wracajai sentyment powoduje odżycie uczucia

O jakże sporo tępych kobiet się udzieliło w temacie. Takimi pustostanami autorze się nie przejmuj, choć nie podzielam twojego podejścia, że musisz mieć dziewice. Lepsza już doświadczona kobieta niż takie wykolejone dziewice jak tutaj w temacie.

Zresztą skreślać faceta dlatego, że może mieć problemy przy pierwszym razie. No kurwa super. Ta próżność, i roszczeniowa bezmyślna postawa kobiet zawsze mnie zachwyca.

Gość lklklkaa
A czyż autor nie skreśla kobiet tylko dlatego, że już nie mają tego kawałka błony między nogami? I to, rzekłabym, o wiele bardziej stanowczo niż wypowiadające się tu panie? Gdyby mi przyszło zakochać się w prawiczku (o co trudno w moim wieku, w tych czasach i przy moich poglądach ;P) to nie rzuciłabym go tylko dlatego, że jest prawiczkiem. Ale mój oebcny mężczyzna nie jest - i bardzo mnie to cieszy. Nie jestem zazdrosna o jego przeszłość, bo teraz jestem ja, a to, że już "coś" wie, pomoże i mi.

Gość Fantastyczna
No dobra, wiadomo, ze pierwszy raz sie zawsze pamięta i am się ten sentyment. Ale co z tego? Tak samo moze dziewczyna pamiętać chłopaka z którym się pierwszy raz całowała i mieć do niego sentyment. Albo do chłopaka z którym była w związku i nie współżyła i też pamiętać. A odżycie uczucia z powodu przeżycia pierwszego razu? Zwukle pierwszy raz jest tak kiepski, ze jeżeli miałby być jedynym powodem odżycia uczucia to... Zadnego odżycia by nie było.

jak dla mnie to facet MA mieć problemy przy pierwszym razie kobieta MA być zimną kłodą przy pierwszy razie natomiast z biegiem czasu wspólnie nabiera się doświadczenia opartego o prawdziwe uczucie a nie wymaganie super orgazmów typowe dla zużytych, wulgarnych, dekadenckich szmat

Gość lekooomankaa
Ja jak bylam dziewicą, też chciałam chłopaka który jest doświadczony i będzie wiedział co zrobić. Mojego pierwszego i tak wspominam źle. I cieszę się tym jakiego chłopaka mam teraz ! Było przed nim kilka facetów, ale mnie nie odrzucił tak jak mniemam autor by zrobił. Hahaha jesteśmy zajebiście szczęśliwi. Autorze i co znajdziesz w końcu tą dziewicę, dla samej ideologii aby spać z dziewicą, a laska potem Cię wydyma bez mydła, bo będzie chciała spróbować seksu z innym partnerem z czystej ciekawości, i dla poznania doznań jakie jej może dać doświadczony mężczyzna. I większość kobietek Ci to potwierdzi dlaczego po tym 1 facecie był drugi. ;) tak więc szukaj szukaj, a potem i tak będzies żałował ;)

Gość Fantastyczna
Arek jak kobieta jest zakochana to nie rzuci faceta, bo nie bedzie bardzo wiedział co robić podczas pierwszego razu. Wiadomo, ze jak dziewczyna jest dziewica i nie wie o co chodzi to chciałaby żeby ktoś ją poprowadził. Jak chcesz sie nauczyć jeździć samochodem to robisz to z kimś kto już umie albo oboje nie umiecie i sie rozbijacie, poełniacie błedy i moze coś z tego bedzie. Gorzej jak facet jest niezdolny... Zreszą to zalezy na kogo się trafi i tyle. Jak jest uczucie to dziewictwo i prawictwo schodzą na dalszy plan i tyle. A ten kto uzależnia od tego wybór partnera czy partnerki moim zdaniem mało wie o życiu.

Gość lklklkaa
To jakieś odgórnie zapisane prawo? ;D Wiadomo, że nie będę seksbombą w trakcie pierwszego razu, ale jednak będę się starała nie być "zimną kłodą" :P . A że będzie kiepski.... no pewnie tak, ale wolę żeby był pół-kiepski niż żeby był totalną żenującą klapą :P . A w ogóle to co złego jest w orgazmach? :P

Wniosek z dyskusji jest jeden: kobietom nigdy nie zależało i nie będzie zależeć na uczuciu i miłości.

zwyczajnie kłamiesz gdy byłąś dziewicą naepwno chciałaś też prawiczka pozniejsze odrzucenie ze strony prawiczkow spowodowao Twoją niechęć (nieoficjalną) do nich teraz jesteś z nierawiczkiem bo Cięzechciał pomimo Twojej przeszłości typowy scenariusz i bardzo dobrze niech prawiczki mają dziewice, a nieprawiczki niedziewice

Fantastyczna Wydawało mi się ze seks jest tak naturalną rzeczą że każdy to potrafi i szybko nabiera doświadczenia. Ale co ja tam wiem, mam tylko jedną kobietę w życiu to widocznie głupoty gadam.

Jak kobieta nie jest dziewicą, to tym bardziej prawiczka nie będzie chciała

Gość lklklkaa
John, stanowczo Ci się wybijam z tego schematu. Czy jest jakaś gara grzywny albo pozbawienia wolności za niestosowanie się do praw, które tu wypisujesz? xD Jestem dziewicą, nie szukam prawiczka, nigdy nie szukałam, a mojego mężczyznę kocham i nie ma to nic wspólnego z tym ile partnerek miał przede mną :) .

Gość johnsmith1987 masz racje

dobra ludzie w sumie co to za roznica prawiczek , nie prawiczek, dziewica nie dziewica , sex nie jest najwazniejszy, na pierwszym miejscu jest uczucie. Jesli pokochasz prawdziwie kobiete a ona Ciebie to to czy jestescie juz po stosunkach czy przed nie bd mialo zadnego znaczenia , bo bd sie skupiali na waszych stosunkach...

Dlatego jestem za tym żeby faceci tacy jak autor, rozprawiczyli się w burdelu luz z tirówkami. Później poznanej kobiecie będą mogli pochwalić się bogatym doświadczeniem.

Na pewno nie jest to kobietom doświadczonym obojętne. Ja bym się przy takiej doświadczonej mało męsko czuł, że ona jest bardziej doświadczona ona ode mnie