Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z twardymi zasadami

Jestem prawiczkiem i chcę dziewicy! Ciągle jednak spotykam te po pierwszym razie

Polecane posty

Przecież młody jeszcze jestem. A mam niestety pecha do dziewczyn, które już w sypialni były więcej niż z 1 facetem

Gość lolipop1891
o jeju no i co z tego ? Daj spokuj koles... mlody jestes to sie baw a nie szukasz ksiezniczki w zamknietej wierzy ktora bd czekala na Ciebie, zycie to nie bajka i trzeba je brac takim jakie jest

Jakie gratulacje? Czuję ironię. A ja nie zamierzam z nikim sypiać bez uczucia, taka zabawa mnie nie interesuje. Ja szukam uczucia

Gość lolipop1891
to zrob to jak sie zakochasz , przeciez nikt Ci nie kaze sie teraz z kims kochac ; ) dla mnie to tam mozesz tego nigdy nie robic ;P

ja mysle ze on nigdy tego nie zrobi no wytrwalości zycze chlopak i niejest to ironia

Po prostu mnie informacja o tym, że dziewczyna nie jest dziewicą przeraża i paraliżuje, od razu mi się przykro i smutno robi

Gość lolipop1891
Jak bd sie tak czail to moze tak byc... wtedy tylko reka niestey

jestem z Tobą dokładnie tak samo mam i czuje jakby to moje posty były a sztywniacy to najlepsi ludzie bo mają zasady i nigdy nie zdradzają głupie dupy takimi gardzą a pozniej płaczą bo jakiś luzak je zostawił gdy już takąwykorzystał do dziewczyny z zasadami: ja mam 23 lata : )

Nie wiem czego tu gratulować. To podobno raczej obciach

Gość lolipop1891
Nazwanie kobiet glupimi dupami raczej nie swiadczy o twojej kulturze osobistej kolego drogi ;) nie oceniaj ogolu.

Poza tym to nie byłoby fair. Najpierw dziewczyna się wyszalała i miała przygody, a potem nagle dla mnie byłaby pierwsza i to by miała być wielka miłość

A w jakim wieku były te dziewczyny, które się okazały nie być dziewicami? Radzę ci chłopaku pomyśleć o 17-18 latkach. (albo i nie bo mniej dla mnie zostanie :) chociaż pewnie i tak z innego rejony jesteś)

Gość lolipop1891
widze, ze nasze poglady sie bardzo od siebie roznia i sie nie dogadamy, ja mam swoje zdanie na ten temat, ty masz swoje no i sie trzymaj tego ja nie mam zamiaru ci mowic jak masz zyc i czy masz sie kochac czy nie, bo to kazdego sprawa indywidualna jakie ma podejscie do danych sytuacji. Mam nadzieje, ze znajdziesz ta jakiej szukasz ( w co troche watpie no ale..) . Wiec powodzenia w poszukiwaniach ; )

Ja już mam dość samotności i marzę o prawdziwym uczuciu. Chciałbym jakieś dziewczynie dać trochę ciepła

Gość lklklkaa
A ja jestem dziewicą (tak, tak, są jeszcze takie, mimo ukończonej szkoły.... odrzuty poprzedniego pokolenia ;P), ale nie chciałabym prawiczka :P . Nie jestem ultrakonserwatywną katolką czy oderwaną od rzeczywistości idealistką, po prostu nie chciałam tego robić z byle kim, a nikt porządny się nie trafił. Mam nadzieję, że mój obecny będzie tym porządnym ^^. Ale do rzeczy - pierwszy raz dziewicy z prawiczkiem musi być czymś straszliwie.... żenującym. Sorry, ale oboje niedoświadczeni, nie wiedzą jak sobie sprawić przyjemność i nie zadać bólu, nie widzę w tym nic romantycznego :P. I dlatego wolę to zrobić z kimś już doświadczonym (byle nie za bardzo ;P), kto już wie co i jak i mnie powoli "wprowadzi", a nie będzie wchodził wraz ze mną "Ałaaaaaa, k*rwa!", "Czy to już?", "Kurde nie trafiłem", a po trzech sekundach "Ojej, ja już, przepraszam" ;P.

Poza tym z taką co miała już partnerów bym się czuł niezbyt dobrze. Tzn. że jestem dla niej kolejnym i jednym z wielu

Gość lolipop1891
do lklklkaa . Mialam dokladnie takie samo podejscie kiedys jak Ty ;P

To jak dziewice nie chcą prawiczków to kogo my mamy szukać?

no, dokładnie one dla nas sa pierwsze w życium jedyne , niepowtarzalne, które sie pamięta do końca żcyia a my mamy niby być dla nich tylko którymiś tam z rzędu? niedopuszczalne jest to chcę być kimś wyjątkowym, dla dziewczyny którą obdarzę uczuciem ile lat miały te dziewczyny, które spotkałeś ?

Gość lolipop1891
Ja chlopaka z ktorym stracilam dziewictwo kochalam do szalenstwa... a teraz nienawidze go ;/ nienawidze za to co mi zrobil i zaluje ze to on byl tym pierwszym ;/ ale czasu nie cofnie

Gość lklklkaa
Chłopak - doświadczonych ;P. Nie mówie o takich z przebiegiem dwucyfrowym, ale kobietki, które już "coś" wiedzą. Zwłaszcza że kobieta, która już nie jest dziewicą tak samo może pokochać, jak i dziewica. Lolipop - i co, opłaciło się? ;P

Gość ASTORIA 1985
Ja też jako dziewica nie chciałam prawiczka i to mówię poważnie. Chciałam, by ten 1 raz był udany z kims, kto wie co robic. Kiedy byłam jeszcze dziewicą to miałam faceta prawiczka. Próbował "włożyć", ale nie umiał, bo wiadomo, u dziewicy jest ciężej się przebić. Nie wiedział co i jak aż w końcu mu "zwiędnął" :) :) :) Porażka! Nikomu nie polecam sexu z prawiczkiem! Zwłaszcza dziewicom.

Gość lklklkaa
Ok, już widzę, że nie bardzo. Ale to chyba kwetia tego, że był pomyłką, a nie, że nie był prawiczkiem?

Gość lklklkaa
Astoria, dokładnie takiej "przygody" chciałabym uniknąć w moim wypadku ;D.