Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z twardymi zasadami

Jestem prawiczkiem i chcę dziewicy! Ciągle jednak spotykam te po pierwszym razie

Polecane posty

Skad Ty mozesz to wiedziec ? Nie oceniaj mnie tak latwo, bo mnie nie znasz . Milosc to nie wyglad kolego... Czyzbys wyciagnal te wnioski ze swoich przezyc ? oceniasz mnie swoja miara ?

Gość młoda dziewczyna!
Nie wiem czy masz takiego pecha do dziewczyn czy dziewczyny tak łatwo oddają dziewcictwo. Ja nigdy nie miałam chłopaka, a co dopiero mówić o jakimś zbliżeniu. W moim towarzystwie większość dziewczyn jest niewinna. Jeśli jesteś osobą wrażliwą i uczuciową to na pewno fakt, że dziewczyna ma za sobą intymne przygody może być zaporowy w związku.

Ja mam wyjebane na to, czy facet jest prawiczkiem czy nie. Na wzrost tez mam wyjebane. Moj obecny facet jest niski, nasze poglady zyciowe odbiegaja od siebie niesamowicie, a dogadujemy sie zajebiscie, imponuje mi swoja osobowoscia, tym ze zawsze ma wlasne zdanie, ze podczas zgrzytu umiemy dojsc do porozumienia, a nie drzemy mordy jedno na drugie. Za piekny tez nie jest, ale mnie sie podoba, wiec skonczcie pierdolic, bo szukacie kurwa wedlug jakichs schematow osoby z ktora chcecie spedzic zycie, albo chociaz kawalek zycia. :O

Gość lklklkaa
Byłam z facetem niższym od siebie. Niedużo bo niedużo, ale niższym. I związek rozpadł się bynajmniej nie ze względu na wzrost. I już nic nie mówię ;D.

CarrieBradshaw. No z Toba to ja sie caly czas kurcze zgadzam ;P normalnie w kazdej Twojej wypowiedzi ;P Mam dokladnie to samo podejscie ;)

Carrie a jak dziewczyna miała w łóżku 10 facetów? Jak ona ma do mnie pasować? Poza tym czy o takiej można powiedzieć, że ma osobowość pasującą do mnie? Przecież to dwa różne światy

Poza tym, kazdy moj facet byl inny od poprzedniego. Roznili sie wszystkim. Raz blondyn, raz brunet. Raz student, raz typ po zawodowce. Raz mial 170 cm, raz 200. Szukanie wedlug jakiegos schematu musi byc niesamowicie nudne. :O

I kazdy z tych facetow mial cos, co mnie w nim zaimponowalo. Na kazdym zalezalo mi chociazby w minimalnym stopniu. Autorze, co z tego ze miala 10 partnerow? Moze kazdego kochala? :O

Mnie sie zawsze wydawało, ze o to w tym chodzi, ze to maja byc dwa rozne swiaty. Swiadczy o tym chociazby to, ze Ty masz fiuta, a panna ma pochwe. :O No ale jak szukasz kogos ze "swojego swiata", to zostan gejem i sprawa rozwiazana. 🖐️

Gość młoda dziewczyna!
dla mnie nie jest normalne, że ile związków tyle nowych doświadczeń seskualnych. Przecież należy budować związek zaczynając od fundamentów, a nie od razu lądować w kominie.

Ciężko kochać 10 osób w krótkim okresie czasu. Poza tym mnóstwo kobiet ma za sobą przygodny seks z nieznajomym. To przerażające

Chlopak z suchym mozgiem, ale nie mowimy o przygodnym sexie, ale jak panna poszla do lozka z milosci, to czemu ma byc skreslona? Zreszta tym lepiej dla niej, chociaz watpie, azeby taka zainteresowala sie kims takim jak wy. :O Proponuje wam isc na randke (Ty i John). Jestescie z takich samych swiatow. :O 🖐️

" Ciężko kochać 10 osób w krótkim okresie czasu. Poza tym mnóstwo kobiet ma za sobą przygodny seks z nieznajomym. To przerażające" Czy Ty masz jakas fobie ?

Gość Maryyy.
Wierz mi że istnieją dziewczyny, które myślą podobnie jak ty i są dziewicami:) Do tego wcale nie brzydkie. Raczej wybredne:)

Gość młoda dziewczyna!
Bardzo młoda 20 latka.

Mam sporo kolezanek i tylko dwie maja za soba sex przygodni, wiec skoncz pieprzyc farmazony. Wyimaginowales sobie cos w bani i twardo sie tego trzymasz.

Gość Maryyy.
Nie uważam zeby dziewczyna w tak krótkim czasie mogła kochać tylu facetów. "KOCHAĆ" ma trochę głębsze znaczenie niż zachwycić się kimś.

A ja znam sporo dziewczyn, które miały seks przygodny albo bez miłości. Wiele poszło do łóżka na pierwszych randkach. Bogata przeszłość kobiety mnie przeraża. A ja po prostu chcę kochać i być kochanym

sex to jest kazdego sprawa indywidualna. Kazdy wybiera sobie sam partnera, do niczego nie jest przymuszany . Wiec drodzy panowie mozecie sobie szukac takiej jaka chcecie , nic nie stoi na przeszkodzie, tylko przy tym nie oceniajacie innych kobiet, ze sa takie czy nie takie. Z czasem zrozumiecie...

Ale jasne, że przemawiają wasze argumenty, tylko jak ktoś jest idealistą, to pewne rzeczy mogą być dla niego bolesne. A ja się boję, że nie spotkam miłości