Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gwiazdooka

Wkurzyłybyście się za to?

Polecane posty

Niedawno mój brat zginał w wypadku samochodowym i bardzo się boję o swojego faceta jak gdzies daleko musi pojechać.Wczoraj własnie pojechał i wieczorem jak miał postój aby sobie cos zjeść,gadałam z nim.Miał mi napisać jak dojedzie na miejsce czy okey wszystko.Napisał dzisiaj o 13!Że dojechał i myslał o mnie dlatego super mu się spało i dopiero wstał.A ja pół nocy nie spałam,pisałam,dzis rano dzwoniłam a on sobie jak gdyby nigdy nic spał aż się cała trzęsę :(.nawet nie chce mi się z nim gadać...mam prawo być zła?

Gość tojatojatojatoaj
nie mozesz patrzec na niego przez pryzmat swojego brata......

Ale on wie,że się denerwujhę i prosiłam by mi napisał,że dojechał a on nic aż do 13 to co miałam myslec?

Gość bandja
nie możesz sie złościć,powiedz mu że martwiłaś sie o niego on nie wie że ty masz psychoze

Masz rację. On powinien wiedziec, że w zwiazku ze smiercią brata jestes przewrazliwiona na tym punkcie i być wyrozumiały w tej kwestii.

Gość Autorka ma rację powinien
napisać zwykłego smsa typu: "dojechałem, wszystko OK. dobranoc, kocham cię." czy coś takiego... nie ma tu nic nienormalnego, dziewczyna się martwi, bo niedawno ktoś zginął w wypadku samochodowym - ktoś bliski bardzo. nic dziwnego, że teraz każdy wyjazd samochodem odbiera ze strachem i pewnie jeszcze jakiś czas tak będzie. autorko powiedz swojemu facetowi, żeby myślał o Twoich uczuciach i tyle, on wie, ze dojechal, ale Ty nie wiesz.

Ja uważam,że masz prawo być zła.. powinien sobie wyobrazić co czujesz po śmierci brata :( a on się zachował jak dureń. Wybacz ale taka prawda. " tojatojatojatoaj nie mozesz patrzec na niego przez pryzmat swojego brata...... " Ale chyba ma prawo martwić się o swojego faceta, prawda? A on jako jej mężczyzna, powinien liczyć się też z jej uczuciami.. z tym co czuje po śmierci brata.. Ciężko napisać " Jestem na miejscu" ?