Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waneska

Kawiarnie i kawa -ocena

Polecane posty

Witam , Chciałam się dowiedzieć na co zwracacie szczegółną uwagę odwiedzając kawiarnie ?Czy macie swoją ulubioną?:)

Gość bfdghdfgd
coffee heaven !! :) maja dobre ekspresy do kawy i świetna kawe! ekipa przechodzi szczegolowe szkolenie wiec kawa zawsze (prawie zawsze) wychodzi im git! piana ubita jak trzeba (oczywiscie gdy nie ma ruchu)

Gość HEJ JA JEŻDZĘ AXem z 92
jeśli można palić ja wychodzę natychmiast. zwracam uwage na klimat , na wygodne siedzonko.

Gość ja też na sanym poczatku
przede wszystkim patrzę na to czy można w niej palić, jeśli tak to idę gdzie indziej:)

a zna ktoś takie sieciówki jak cafe club lub w biegu cafe ?Możecie coś o nich powiedzieć?

Gość Wierzbula
Czy obowiazuje zakaz palenia lub jest osobna sala dla smrodziarzy - jesli nie, nie wchodze :D Do sieciowek nie chodze, wole spokojne miejsca gdzie nie ma tlumow Na atmosfere, bo na naprawde dobra kawe jeszcze nie trafilam :P

Gość legaca
cofee heaven jest najlepsza,mają pyszna kawe to jedyna kawiarnia w której tak mi smakuje,ich minusy to to,że jest droga(ale warto) i,że trzeba na nia długo czekać.

Gość Mario22231
to jest moja ulubiona kawiarnia w Lublinie: www.animus24.pl

Gość Mario22231
serio...

Gość Mario22231
ja mogę :)

Postawiłbym na Cofee Heaven. Ale w Warszawie jest parę niesieciowych knajp, w których można wypić doskonała kawę np. Coffee Karma przy Placu Zbawiciela. Odkąd przeszedłem na epapierosa zakaz palenia mi zwisa ;)

Gość giergi
tak, jak wspomniane wyżej - jeśli czuję smród papierosów - wychodzę jak można wcinać ciacho w takim dymie? na klimat i wystrój- ma być przyjemny, ciepły, ale nie babciny,a nowoczesny i jakiś, spójny, bez nadmiaru pierdół, bez sztucznych kwiatów i serwetek i obrusów babcinych taka harmonijna całość, bez zgrzytów, pomysłowa i nowoczesna lubię wnętrza z ciemnymi ścianami, fajnie oświetlone

Gość maniaczkakakakak
ja chodzę do cafe club w Warszawie !rewelacja ! dobra kawa i super obsługa zawsze uśmiechnięci :) podziwiam ich za to.fajna jest tez kawiarnia w galerii mokotów ale nie wiem jak się nazywa .

Gość bliźiutko

ciekawe są te Wasze opinie!

Gość serpentyna

Ja posiadam swoją ulubioną kawiarnię w Szczecinie - mowa o Fanaberii. To właśnie tam parzą najpyszniejszą kawę, na którą często wpadam solo lub z koleżankami na ploteczki. To doskonały wybór. 🙂

Gość Sandra

Tasty Coffee Club polecam 🙂 tam można kupić ziarna kawy najwyższej jakości ,Idealna propozycja dla miłośników kawy.