Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loreal13

Zbliżenia

Polecane posty

Gość loreal13

Jak poznać że chłopakowi się podoba zbliżenie, bliski kontakt w trakcie? Nie mówię tu zaraz o seksie, tylko przytulaniu, obmacywaniu, całowaniu itd.

Gość loreal13
a bardziej kontrolowane i przyziemne zachowanie? nie wiem, próbuje czegoś odważniej, albo kontynuuje, a nie przestaje?:)

a bardziej kontrolowane i przyziemne zachowanie? " ale namiot to przyziemne zachowanie :D

Gość loreal13
haha, nie! wpisalam temat, żebyście wpisywali sprośne rzeczy:D jasne że poważnie! XD

a to skoro tak to poznasz po tym, że lubieżnie patrzy na twoje cycki próbuje pomacać cię po cipce wpycha ci jęzor w ucho i przy tym wszystkim ciężko dyszy

Gość loreal13
i to chodzi.:) thanks

Gość loreal13
jakieś inne proposition?;>

haha, nie! wpisalam temat, żebyście wpisywali sprośne rzeczy" a to co chcesz żebyśmy wpisywali ? to może tak ? Mnie jak sie podoba zbliżenie z kobietą to mam takie ciarki i mi sie troche z czoła pot leje i zaczyna mnie swędzieć w nosie lekko :P

Gość loreal13
jeśli to twoje objawy, to ok, dzięki.. muszę poznać różne sytuacje:) po to pytam, khem khem

jeśli to twoje objawy , to ok, dzięki." nie to nie moje objawy napisałem tak , bo o namiotach nie chcesz słyszeć :P więc zastosowałem alternatywę :D

Gość loreal13
no dobra, ale to oczywiste że jak się podniecacie, to to się okazuje tzw 'namiotem':D ale jeśli nie mogę tego zobaczyć, to chcę rozpoznać to w inny sposób. więc?:)

ale jeśli nie mogę tego zobaczyć, to chcę rozpoznać to w inny sposób. więc?" ale co chcesz byśmy wymyślili na potrzebe chwili ? tej chwili :D ja już napisałem o czole i swędzeniu w nosie ? mam dalej wymyslać ?

Gość loreal13
kurczę, ale serio jak się całujesz z dziewczyną, czy tam robisz coś innego, to stoisz robisz to jak kołek bez żadnych odruchów i emocji? taki kołek z namiotem?:D

bez żadnych odruchów i emocji? " no ale co? mam sapać ? mam biodrami ruszać ? nie wiem ? mam beknąć ? :P

Gość loreal13
dobra, darujmy sobie:):)

cieszę sie że zrozumiałaś że zadałaś infantyle i bzdurne pytanie :) Troche to czasu zabrało ale w końcu zrozumiałaś :P

Gość loreal13
kto pyta, nie błądzi. sajonara:*