Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kaHa87

love story znad morza. czy oby?

Polecane posty

Gość kaHa87

Szczerze mówiąc korzystam pierwszy raz z tego typu komunikacji i uzewnętrzniania się. Zacznę więc może od początku.. Jak to wakacje, słońce, zabawa, nowi ludzie a z tym nowe miłostki... Byłam pewna, że tego typu historie ominą mnie. Stało się inaczej. Poznałam faceta. Ciemnooki przystojny szatyn, miły uśmiech i ten cholerny błysk w oku : ) Najpierw były wymiany wzroku trwające koło 10 dni, później niespodziewane i przypadkowe spotkanie na jednej z nadmorskich imprez. Dalszy scenariusz jest chyba zbędny... Zauroczenie, rączka przy rączce, rozmowy, przytulanki i czułości. Parę dni przed wyjazdem doszło do seksu. Bariery mojej przyzwoitości zostały naruszone i włączył się mój moralniak. Nasz kontakt jednak nie ulegl zmianie i było ok. Po moim wyjeździe telefon dzwonił jak szalony. Rozmowy do późnej nocy. Tęsknienie wielkie. W mairę czasu, jak we większosci przypadków kontakt osłabł. Chłopak dzwoni cały czas, raz z mniejszym a raz z większym natężeniem. Chce przyjechac, ale cos mu nie wychodzi. Na dodatek złego (dobrego?) w moje ręce dostały się zdjęcia ów królewicza z jakąś niewiastą. Portal dość znany, nam wsyztskim. Nie będę przytaczać anzwy; )A zdjęcie z tego roku, z tych wakacji. Przytuleni, rozbawieni... A ja? A ja czuje się jakbym dostała z buta w twarz:/ Przypadkiem : ) wiecie w czym jest największa paranoja? że dzwoni do mnie, tęskni (?), chce wspólnie spędzić resztke wakacji. a mi w myślach otwierają się te zdjęcia. Ja nie wiem, czy ja oszalałam, czy świat? Chcę mu to wygarnąć, ale co ja zrobię do cholery? Dzwoni jakgdyby ngdy nic a mi nóż się otwiera w spodniach. Chcę delikatnie,a le znając swój temperament rozniosłabym faceta o ściany...!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować