Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkastudentka

coraz gorzej mnie traktuje...

Polecane posty

Gość malenkastudentka

jestem z facetem od ponad roku znamy się ze 3lat z tym że jest coraz gorzej. Kiedyś mnie szanował Teraz liczy się chyba tylko kasa... traktuje mnie jak kogoś gorszego! Gdy coś mówie,to on twierdzi że wie lepiej,robi ze mnie idiotke:( przerywa mnie i wyśmiewa to co mówie... Jak dostaje smsa to mówi że od kochanków!!jak on siedzi z tel przez godzine to uważa że jest w porzadku!!Ptzetrzepał mi tel wczoraj a swojego nie pozwolił dotkąc....wieczorem mnie przepraszał ale co z tego?Kilka dni temu zrobił mi awanture że wyszłam z kolezankami na impreze!! i powiedział ze juz nigdzie mnie samej nie puści... nie chce dac się uwięzic...kocham go ale nie daje rady juz a rozmowy nie pomagają poza tym on już coraz rzadziej chce rozmawiac Dzisiaj na złośc mi,przyniósł kilka gazet z rozbieranymi babkami i przy mnie oglądał!! prawie się popłakałam:( co mam robic??

Gość annnnn
Rzuć go, życie jest za krótkie żeby się męczyć z dupkami (jak teraz tak jest to pomyśl jak będzie potem...) Na pewno znajdziesz sobie kogoś kto będzie Cię kochał i szanował. Pozdrawiam!

Gość malenkastudentka
ale go wciąż kocham:(

Gość te coca cola
poboli poboli i przestanie

Gość laleczka czaki345
uciekaj od mendyteż takiego mialam ,zazdrość ,brak szacunku i guzy na głowie.pozbylam sie go rok temu ale nadal mam leki jak coś zaszeleści pod balkonem

Gość ale co? że niby tak bez
powodu zrobił się zazdrosny? nie dałaś mu powodu?