Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielki Drań

DO KOBIET : CO BYŚCIE CHCIAŁY DOSTAĆ ?

Polecane posty

Gość Wielki Drań

Witam, przygnał mnie tu ogromne stężenie kobiet :D bo moje pytanie dotyczy wlasnie was. chce kupić mojej dziewczynie na urodziny prezent, ale to wyjątkowe urodziny (20) i tym razem chce przejść sam siebie. Co byście chcialy dostac na szczegolny okazje? Ubranie jakies? Kosmetyki perfumy drogie alkohole zloto ? Dysponuje kwotą MAXYMALNIE 2 tyś złotych więc prosze miejcie to na uwadze i nie piszcie nowe BMW :)

Gość Wielki Drań
no więcej nie dam rady, choć ciężko tyram.

oświadcz się :) w sobotę wyprawiałam urodziny.. 8naste. i najpiekniejszy prezent po 3,5roku to były właśnie zaręczyny :D. zupełnie sie tego nie spodziewałam, zszokował mnie, a zarówno wruszył :).

Gość jkhuyhjnlk,l,nuyhvb kj
wiesz co jestem kobietą i śmiało twierdzę, że albo z tobą jest cos nie tak albo z twa panią bo ja prezentu za 2 tysie to bym nie chciała. Chcesz sie dowartościować kupując tak drogie prezenty???? bo naprawdę nie rozumiem.

Gość Wielki Drań
Jest dla mnie najważniejszą osobą w zyciu, dowartościowywc sie nie musze bo jestem spełniony samym tym że poznalem kogos takiego.

Gość Wielki Drań
nie ma we mnie ani jednego procenta kobiety więc nie mam prawa znać sie na kolczykach :D które wedlug Ciebie są ładne? Żeby wstydu nie było.

Gość Wielki Drań
Te z szafirami są super, ona lubi fioletowe i niebieskie akcenty. Dziękuje, chyba sie na to zdecyduję.

Gość fjio
te ze szmaragdami piekne :)

Gość kkkkjaskamsnekfiiejjfldjjdik
Dajcie spokoj tymi diamentami. Ja bym chyba upadla z zalu nad facetem ze mi to kupil... Sama zajmuje sie wyrobem bizuterii i wiem ze tyle ile ludzi tyle gustow. Nie trafisz na bank. I daje Ci milion %%%%%%% ze nie beda sie jej podobaly.

Najpierw pomysli "ble" a pozzniej powie "ojej jakie slodkie, jakie piekne"

Gość Wielki Drań
KURWA TO O CO TU CHODZI? ZAZDROŚCISZ ŻE TOBIE NIE MA KTO KUPOWAĆ PREZENTÓW CZY JESTEŚ KSIĘŻNĄ Z WINDSOORU I UWAŻASZ TO ZA JAKIS NIETAKT? nie rozumiem nic.

jestem ksiezna :)

Gość Wielki Drań
A co by księżna chciała dostać ?

Draniu, widać, że jesteś tu po raz pierwszy :-D Takie komentarze trzeba ignorować. A może masz jeszcze jakis pomysł na prezent? Chętnie doradzę :-)

hmmm 20 urodziny... Masz 2 tys to sporo. Zafunduj Wam wycieczke. Zorganizuj wszytsko. Nie dosc ze piekne miejsce to atrakcje na kazdy dzien wymyslone przez Ciebie. Kobiety lubia inicjatywe facetow.

Gość sdsdnncjkhj
zrób jej coś sam, coś orginalnego, ja bym nie chciała nic kupowanego..

Za 2tys możesz też zafundować jej SPA ... Z resztą jeśli chodzi o prezent dla kobiety to można znaleźć dużo pomysłów - bransoletka, kolczyki, zegarek, sukienka.... Gorzej wybrać coś dla mężczyzny....:)

Gość mam 25:/
dziwnym trafem odkad pojawily sie na forume owa sugar_kane, to codziennie pojawia sie topik z pytaniem o drogi prezent i wtedy ochocza nadlatuje wspomniana sugar_kane:D diagnoza: sugar_kane sama zaklada te tematy, aby uchodzic za zamozna dame znajaca sie na drogich bibelotach:D

ooo Prazynka ma racje SPA to rewelacyjny prezent. :

Gość Wielki Drań
Wycieczka za 2 tysiace odpada bo to srednio cena za jedną osobe a przeciez nie wyśle jej samej do jakichs zwryoli. A SPA.. nie wiem czy jej sie przyda, ona ma 20 lat i skóre ma gładszą na piętach niż ja na mordzie to czy te spa jej sie przyda? Nie wiem...

Trop nieudany. Po prostu wypowiadam sie o tym, na czym się znam. Ale piękna teoria spiskowa, nie ma co :-D

Ktorej kobiecie nie przyda sie spa... :d

Gość sdsdnncjkhj
no ale nie chcesz jej nic zrobić? takie prezenty najbardziej cieszą :)