Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielki Drań

DO KOBIET : CO BYŚCIE CHCIAŁY DOSTAĆ ?

Polecane posty

Gość tru$kawencjaaaaa
a ja mysle ze fajnym prezentem bylo by urzadzic jej caly dzien taki tylko dla niej np wynajac jakis domek wczensiej zrobic droge do lozeczka z platków roz przygotowac wspaniala kolacje a wczensiej zabrac ja na zachod slonca poplywac jachtem i na kazdym kroku robic niespodzianki tak aby poczula sie jak prawdziwa królowa to bylo by np dla mnie wazniejsze niz prezenty typowo rzeczowe...no ale na pewno moja propozycja zostanie skrytykowana ale w kazdym razie chciaalm doradzic;)

Gość wwwwwwwsssssss
sie uparles na te kolczyki a ręcze ci ze dla sredniozamożna 20 latka bedzie miala zal.. ja bym miala. za 2 tys wolałabym wycieczke. spa tez super pomysł. sama mam 21 lat i gladka skore, ale spa to nie tylko upiększanie:/ to relaks.. np taki program z maseczkami, masażem i maniciur i pediciur (nie wiem jak to sie pisze) super prezent!!! no i nie gadaj ze za 2 tys wycieczki nie zorganizujesz :o za 1000zł od osoby na tydzien mozna juz miec i to na all inclusive (wszystko w cenie) do cieplych krajów. juz nawet 3 dni do ciechocinka z kąpielami blotnymi lepszy pomysl niz kolczyki :/

Gość Wielki Drań
twoja propozycja bardzo mi się podoba, ale ciekawi skąd masz taki pseudonim ?

Gość tru$kawencjaaaaa
czyj pseudonim?

Gość wwwwwwwsssssss
a kobieta od mężczyzny różni się też mózgiem, hormonami ktore maja wplyw na zachowanie itp, a nie tylko tym co sie ma miedzy nogami :P

No zgadzam sie. Wspoiminając o kolczykach czy pierscionku nie mialam na mysli by cale 2 tys na to wydac , ja osobiscie bardzo bym sie wkurzyla gdyby moj maz mi cos takiego zaserwowal! mowilam o tym tylko jako o dodatku... 2 tys nie wystarcza Ci na wycieczke? a kto mowi o 2 tygodniach na majorce?? Moze droszy pokoj w centrum krakowa lub torunia, a moze pokoik z widokiem na sniezke albo rysy? Przeciez nie liczy sie to gdzie bedziecie tylko to ze bedziecie razem i ze bedzie miala niespodzianke. Ja osobiscie ucieszylabym sie z pokoiku z ladnym gorskim widokiem, i pic sobie tak grzane wino z ukochanym w jakiejs stylowej knajpce, tyko we dwoje;))

Gość Wielki Drań
tru$kawencjaaaaa, twoj

Gość tru$kawencjaaaaa
a to tak bo nie bylo innego a moj pomysl wzial sie moze dlatego ze sama marze o czyms takim nie o rzeczowych prezentach tylko wlasnie wiesz domek wy dwoje jacht plaza noca zachód slonca a w pokoju swiece kolacja platki roz prowadzace do lozeczka mysle z eona by chyba oniemiala z wrazenia jesli lubi takie klimaty i jesli jest romantyczka

Gość tru$kawencjaaaaa
jeszcze gdybys na tej plazy powiedzial ze jest najwazniejsza osoba w twoim zyciu i dal jej bukiet czerwonych róz najlepier bakary(te bez kolcow) to juz wogole mmmm

Mój maz na rocznicę zafundował mi rejs do szwecji. wschody i zachody na morzu , luksusowa kabina z dvd netem z pysznymi alkoholami, owocami, sniadania do pokoju i olbrzymie lozko. I z tego co wiem kosztowalo to cos okolo 1000 zl za 2 dni. http://www.stenaline.pl/promy/

Gość Facet z fi....
Dran ty jestes CIPA A nie dran! C.I.P.A W glowie ci sie pojeablo chlopczyku.. Jakiejs pustej lalce kupujesz prezent za 2 tysie?? Nie masz nawet pewnosci ze bedzie z tego cos wiecej... Btw: Ekskluzywne przedmioty dobrze wygladaja gdy reszta sie zgadza.. a twoja kobieta ktora kupuje ciuchy w reservedzie, to nie sadze ze te kolczyki sie z czyms zgraja...;p To samo buty i inne pierdoly

Gość Wielki Drań
A teraz spytam was tak troche bajecznie i nierealnie, zapomnijmy o pieniądzach, załóżmy ze nie ma ograniczen w sferze materialnej. Co jest ostatecznym prezentem materialnym jaki kobieta mogla by chciec? Jaka jest rzecz którą znokautowała by ją jak Gołota? Coś czego nie zapomniałą by nigdy?

ja osobiscie nie mam takiego przedmiotu. Zapamietalabym GEST a nie przedmiot. ale moze mam troszke inne priorytety bo jestem starsza, mam meza, dziecko..i raczej nie drogie blyskotki czy prezenty mi w glowie.

Gość Wielki Drań
Ja też nie jestem z gimnazjum, mam bliżej do 30stki niż do 20stki

Gość tru$kawencjaaaaa
wszystko zalezy od upodoban i charakteru kobiety poniewaz dla kazdej uwazam bylo by to cos innego dla jedej kluczyki do samochodu dla innej karnet na solarium a dla jeszcze innej jakis inny bajer kobiety lubia dostawac prezent ktory swiadcy ze kochasz ja bezgranicznie i jestes jej w pelni oddany hmm to trudne pytanie ale chyba serduszko z Twoim zdjciem wsrodkujest dobrym pomyslem wtedy mogla by Cie miec zawsze blisko serca nie zaleznie jak daleko bedziesz...

Gość Wielki Drań
Rozumiem Cię doskonale ale serduszko ze zdjęciem umie podarować każdy a ja chce zrobic jej taki prezent żeby z butów wypadła

Gość tru$kawencjaaaaa
wiec uwazam ze ten wypad bylby czyms wspanialym nie znam jej wiec ciezko powiedziec co lubi na dobra sprawe wiekszosc rzeczy mozna kupic a slow oraz wspolnie spedzonych chwil jak w romantycznym filmie nie ma kazdy i ich nie kupi sie za zadne pieniadze:)

Gość tru$kawencjaaaaa
a powiedz mieszkacie razem?

Gość mufinka czekoladowa
najwiekszy prezent dla mnie? telefon z dkms ze znalazl sie moj genetyczny blizniak pozniej szybki zabieg bez komplikacji ostatecznie uratowonie komus zycia gdy szpik sie juz przyjmie

Gość no wlasnieeee
dobrze ktos mówi. kolczyki za 2 tys tak jesli jestescie bogaci. tak drogie kolczyki nawet nie beda jej do ubioru pasować to raz, dwa.. szkoda tyle kasy na taka duperele. kup jej kolczyki za 300zł.. i ją gdzies zabierz.. bez sensu. taki drogi prezent i co? bedziecie sie patrzec na niego i popijac piwo przy filmie na dvd :D ale mi ekskluzywna niespodzianka. naprawde mialabym zal i niesmak, ze stracil tyle kasy na byle blyskotke zamiast mnie zabrac na wycieczke.

Gość ma jakies zainteresowania?
ja np. zaczynam sie interesowac wizazem i marzy mi sie wiele kosmetyków z wyższej półki, profesjonalne pędzle - niestety na nic takiego mnie nie stac teraz i nie zanosi się na to aby niedługo ta syt. się zmieniła :(

Gość JesiennyWiatr
Wszystko zależy jaki ona ma charakter. Moje wymarzone urodziny to takie gdzie budzę się w łóżku obsypanym płatkami czerwonych róż, wielkie bukiety róż, później cały dzień razem na wycieczce w jakieś piękne i romantyczne miejsce (łąka, lasek ze strumykiem :), piknik tam i wieczorem romantyczna kolacja przy świecach z winem (świece w całym pomieszczeniu tylko i wyłącznie świece, róże, bardzo nastrojowa muzyka i wino... do tego jakieś czekoladki a na kolacje możesz podać spaghetti :) Później kąpiel (ale osobna ;D ) i masowanie całego ciała pachnącymi olejkami a później no wiadomo... ;) Calutki dom w świecach i różach a do tego zapach różanego olejku i taka atmosfera namiętności i romantyczności... aż się rozmażyłam... ;)) Poza tym może być jakiś drobny upominek wisiorek czy coś. to by były zdecydowanie najwspanialsze urodziny w moim życiu... nie chciałabym dostać na urodziny pralki czy coś tylko właśnie to co napisałam wyżej... cudowne :)

Gość kobieta z pasją
Ja chcialabym dostać nowe ,szkło,filtr cos zwiazanego z moją pasją :) sama gdy kupuje prezent zawsze sa zwiazane z pasją osoby obdarowywanej :)

Kup malusie pudełeczko z czekoladkami a do srodka wepchaj te 200 złotych. mniam ale prezencik fajowy , czyli KASA, która mozna spozytkowac w sklepach np. na ciuchy.

Gość kobieta z pasją
ja tez wolałabym kiełbase z kochającą osobą od materialistycznej swini czychajacej na drogie prezenty .Autorze nie ważne co kupisz liczy się pamięc i gest :)

Gość JesiennyWiatr
Kolczyki za 2 tys.?! O mamo... chyba bym go rozszarpała... :D Kolczyki to ja sobie mogę kupić bardzo ładne za 30 zł. a nie 2000 pzecież ceny ani metki nie widać więc po co tracić kasę? Wg. mnie uczucia trzeba wyrażać inaczej a nie przez np. biżuterię. Mówię Ci nie rób tego. O kolczykach szybko zapomni a o tym co napisałam wyżej na pewno nie :) Zaraz pewnie będą komentarze, że jestem biedną prostaczką którą satysfakcjonują kolczyki za 3 dychy :D No ale przynajmniej potrafię się cieszyć z życia a nie ganiać po sklepach za butami po 8 tys. Ile razy widzę osoby które są kupuję ciuchy w zwykłych sklepach czy lumpeksach niż te które kupią byle syf po 50 razy większej cenie... nie wiem po co to robią może żeby czuć się lepszymi? :D

Ja najbardziej chciałabym dostać taki depilator: http://www.electro.pl/produkt-BRAUN_Depilator_BRAUN_2270_BS_2B_Konkurs_21_wycieczka_na_Kube_dla_2_osob-97595,192.html tylko niestety zawsze jak chcę go kupić to mi żal kasy, dlatego marze o takim prezencie. A żal mi kasy, bo po co wydawać na depilator skoro można używać jednorazówek. Raz ogoliłam nogi depilatorem i rożnica była ogromna! :o

Gość nic w glowie buu
ja tam wole czek na 100tys euro:-) kosmetyki i inne duperele kupie sobie sama:-D

Ja bym chciała dostać coś praktycznego. Najlepiej jakiś elektroniczny drobiazg :) Odtwarzacz mp3 z nagranymi tam życzeniami :) Na electro.pl mają duży wybór tego typu fajnych produktów. oczywiście kupisz dziewczynie to, co chcesz, ale ja uważam że prezenty typu łańcuszek czy kwiatek są nudne i nieużyteczne.