Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielki Drań

DO KOBIET : CO BYŚCIE CHCIAŁY DOSTAĆ ?

Polecane posty

Gość kkkkjaskamsnekfiiejjfldjjdik
swice, niewolnik ktory bedzie ja wachlowal lisciem z palmy, drugi ktory bedzie robil masaz.... mmmmmmmmmmmmmmmmm trzeci z winogronem :D MOC

Gość moj maz jest lekarzem
Jakies dobre perfumy np diora d&G, armani itp. Ladna sukienka badz bluzka. Kolacja uroczysta w restauracji plus jakis efektowny zegarek

Ale mężczyźni powinni rozpieszczac kobiety nie oczekując niczego w zamian! To całkowicie normalne i zdrowe. Macie chyba jakieś złe doświadczenia, że od razu myślicie, że mężczyzna będzie chciała jakiegoś "rewanżu"

Gość sdsdnncjkhj
mi też by było przykro, bo wiem, że nie mogłabym się odwdzięczyć prezentem za 2 tysiące...

Gość marchewwka
Najbardziej wartościowe prezenty to takie od serca. Coś co lubi w jej guście albo ulubionym kolorze, coś o czym wspominała, że potrzebuje, że o tym marzy, coś związanego z zainteresowaniami. Taki, żeby wiedziała, że włożyłeś w to serce, trochę nad tym myślałeś, a nie zajechałeś do pierwszego lepszego sklepu i coś wybrałeś. Do tego oczywiście wielki bukiet ulubionych kwiatów:)

Gość lolcia22
a ja proponuje Ci zabrac ja gdzies na weekend, jakis hotel,kolacyjka a potem upojne noce :) naprawde..do tego nastrojowa muzyczka i bedzie ok. materialne rzeczy to nie wszystko a moim zdaniem kosmetyki czy ubrania odpadaja,dziewczyna sama wie,co jest jej potrzebne a co nie z tych rzeczy. mozesz dodac jeszcze jakis wisiorek + bransoletke. ja bylabym zachwycona :)

Skoro takie rzeczy cię zadowalają, nic dziwnego, że czułabyś się niezręcznie, dostając drogi prezent :-O Jakby mnie mój narzeczony zaprosił na imieniny na kiełbasę...nie chcę nawet o tym myśleć :-D

Gość Wielki Drań
Nie chce od niej NIC czego do tej pory by mi nie dała. Nie ma żadnego ukrytego poddekstu, kurwa są ludzie inni niż ci z twoich wyobrażen. A jak sie rozstane z nią za pol roku jak piszesz, to najwyżej będe jej życzyl szczęścia a w dupsku mam wydane pieniądze. Moge zarobic nowe przeciez

Gość rfergrtgtrgtrgtrg
- kup jej dobre perfumy ale z tym ostroznie bo moze nie kazdy sie jej podobac , najlepiej bedzie jakis delikatny kwiatowy zapach , najbezpieczniej - zabierz na romantyczna kolacje do najdrozszego lokalu w miescie i wyciąg z kieszeni bilety dla dwoch osob np do paryza na 3 zni mysle ze do 2 tys sie zmiescisz jak ci jeszcze zostanie w hotelu w ktorym bedziesz nocowac podaruj jej piekna subtelną ale nie wulgarna bielizne uwierz mi ze padnie z wrazenia !!! - moze ma jakies pasje ? moze marzy o lustrzance bądz innym sprzecie ? - podpytaj o jej marzenia, zabierz ja do studia tatuazu badz na lot spadochronem ?:) jak cos słuze pomocą gg 4158634

Gość dmdfmdf
którego dziewczyna ma urodziny?

skoro masz az 2 tys to moze jakis mily wypad w wyjatkowe miejsce? ja wolalabym wlasnie cos takiego , jakas bizuteria ok ale 2 tys nas pierscionek lub kolczyki-niebardzo. moze pierscionek zareczynowy i oswiadczyny w wyjatkowym miejscu?;)

Gość Wielki Drań
Urodziny ma 15 października. Co to za różnica kiedy je ma? sugar, raczej tak, te kolczyki są wspanialym pomyslem

ale fajnie wiedzieć ,że są jeszcze na świecie tacy faceci którzy tak się starają i nie żałują niczego dla kobiety. A przy tym chcą być pomysłowi i oryginalni.... :)

anieela - a mi się wydaje, że te twoje są jak dla starszej pani ;-) Poza tym większość młodych dziewczyn nie nosi żółtego złota

co do kolczykow anieela ,a racje;)) ale wciaz obstaje przy wycieczce;))

Gość Sylwiunka
Te kolczyki są śliczne! Myśle ze bedzie zadowolona ;)

Gość ja uwazam ze30
Uwazam ze te kolczyki sa okropne. Ile jestescie razem? Jesli juz wiesz ze to kobieta twojego zycia to proponuje zareczyny i kup jej ladny pierscionek do 2tys i roze czerone. Zwali ja na pewno z nog.

Gość Sylwiunka
Zaręczyny to tez świetny pomysl. Ale On chyba jeszcze o tym nie mysli ;)

Gość Wielki Drań
Nie będzie żadnyych zaręczyn bo ja jestem katolikiem, a ona jest ateistką i po smierci matki jej noga w kosciele nie postawi. Taka juz jest. Slub odpada, przynajmniej na tym etapie

Oświadczyny w urodziny/imieniny to zły pomysł jak dla mnie. Jak już koniecznie ktoś chce połączyć je z jakąś okazją to raczej w rocznicę. Ale po co odbierać sobie pretekst do świętowania dodatkowych okazji? ;-)

Gość anieela
sugar - a mi się wydaje, że raczej większość dziewczyn nosi żółte złoto, przynajmniej z tego co widzę na ulicy, ale nie mówię, że mi się to podoba.

Gość Onaaa_18
zawsze moze byc cywilny ;p

Gość Wielki Drań
Cywilny nie man nic wspolnego z uczuciem. Ot, zwykla biurokracja, rejestracja, jak u zwierząt

Gość wwwwwwwsssssss
nie kupuj jej biżuterii :o ja bym sie wkurzyla w sumie, ze stracil 2 tys na jakies tam kolczyki.. ktore moga mi sie kompletnie nie podobać. no i szkoda kasy na taka duperele, gdzie kolczyki ladne moge miec za 200zł i roznicy praktycznie nie widać :o ja za 2 tys to bym chciała jakiś super zorganizowany dzien... za dnia jakas mala wycieczka, wieczorem ekskluzywna restauracja, noc w drogim klubie i jakis prezent za ok 300zł. jakies perfumy np. jak kolczyki to jakieś wiszące. jak twoja laska chodzi w rozpuszczonych wlosach to na co jej kolczyki na sztyfcie? (krótkie):o albo wycieczka 2 osobowa na last minute z allinclusive na tydzien do tunezji, albo do turcji.

Gość Wielki Drań
Nie ogarniam kobiet, tyle razy w tylu filmach i tylu książkach pojawia się to zdanie i zaczynam zauważać jego prawdziwość. PO prostu nie rozumiem. Nie jestem lekarzem ale nie wierze że tylko dlatego że nie ma się jąder a ma się janiki może czynic tak wielką różice w mysleniu. Miazga

Gość niebieska krew
Ja dostalam na urodziny nowego laptopa,pralke i mikrofalowke od mojego faceta.Wolalabym diamenty od tego wszystkiego,pomijajac laptopa.Wiec nowego laptopa i bransoleke z diamentami.