Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anniaia

wstawanie do dziecka

Polecane posty

Gość anniaia

mam pytanie do was: jak czesto tzn co ile godzin wstajecie do swoich dzieciaczkow? chodzi mi o noworodki i niemowlęta? napiszcie wiek dziecka i ilosc wstawania /.co ile godzin:L) bo moja ma tydzien i mam dos c, jak to jest z takim tygodniowym dzieckiem?

Gość trzeba bylo tamagoczi kupic
co 3-4h pobudka nie ma że boli.

Gość taki lajf
Tydzień??? No kochana, to ci się młode dopiero rozkręci :D Moja budziła się na jedzenie tak długo, jak na piersi była, czyli 7 miesięcy, plus jakieś 2 miesiące na modyfikowanym (wtedy już raczej nie na mleko, ale zwyczajnie uczyła się noc przesypiać i trochę to trwało).

Gość mama_niuni
córka ma 4 miesiące. idzie spać o 21, pierwsza pobudka 2-3, druga koło 5 i następna koło 6-7. w ciągu dnia 3 drzemki po pół godziny. jak była noworodkiem budziła się w nocy generalnie co 2-3 godziny, chociaż zdarzały się noce, że co godzinę a nawet co 45 minut.

Moja od urodzenia w nocy budziła się tylko 1 raz na karmienie, a później nad ranem około 5-6. W ciągu dnia spała 4-5 razy po 1-2 godziny. Teraz ma 7 miesięcy i przesypia całe noce, ale bywa, że obudzi się raz na butlę;) W dzień śpi 2-3 razy po 1 h. ;) Moja od urodzenia chodziła jak w zegarku więc problemów z częstym wstawaniem nie miałam;)

Gość brak pomysłu na śniadanie
bo moja ma tydzien i mam dos c, jak to jest z takim tygodniowym dzieckiem? - hahahaha, do roku mozesz tak miec ;]. Jak można miec dość po tygodniu???? Kobieto, otrząśnij się, co 2-3h do noworodka się wstaje , przewijanie i karmienie;)

Gość ciezarowka30
Moja ma 10 dni I nigdy nie spi wiecej niz 3h jednym ciagiem, w nocy jest to raczej 2h. Podobno ta faza mija po paru tygodniach

Gość Anna Aleksandra
No właśnie po tygodniu można mieć dość :D Bo później człowiek się zrutynizowuje ;) Córka ma prawie 9 miesięcy i śpi od 21.00 do 8.00, ale ona zawsze należała do śpiochów nocnych :) bo w dzień nie pośpi :D

Moj jak mial tydzien to co 3 godziny jak w zegarku, teraz ma prawie 3miesiace, idzie spac 21;30 budzi sie na cyca o 2giej i o 5, z tym ze je przez sen jakies 5min i spac.

ja od ponad 4 m-cy mam luzik:) mala skonczyla juz 6 m-cy ale noce zaczela przesypiac zanim skonczyla 2 m-ce i tak jest do dzis...teraz zabkuje a jak sie obudzi to nie na jedzenie wystarczy dac smoczka i spi:D idzie spac ok 20-21 je na spiaco ok 23 i tak spi do rana roznie czasem do 6 czasem nawet do 9:D tyle ze ja mam malego niejadka:) a oczywiscie mala jest na mleku modyfik. od poczatku bo nie mialam pokarmu...

moj ma 21m i dalej sie budzi na jedzenie raz:) nie ma sensu porównywać kazdy czlowiek, czy to dziecko czy dorosly jest inny