Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasii

zaręczyny pomysły ....

Polecane posty

Gość kasii

jak sie przygotowac

Gość Alev
Przemyśleć przede wszystkim :-) Zaprosić Kobietę do dobrej restauracji na smaczną kolacje. W czasie kolacji wyjść 'niby' do toalety a przyjść z kwiatami ..pierścionkiem zaręczynowym .. uklęknąć i zapytać czy wyjdzie za Ciebie :-) albo.. Po prostu poprosić ukochaną mamę aby pomogła Ci przygotować przepyszną kolacje w domu .. rodzinnie. Twoi i jej rodzice no i wy. A wtedy np. schować w jakimś ciasteczku pierścionek i jak go znajdzie uklęknąć :-) Nie no nie wiem :-) Mężczyzna sam powinien się domyśleć jakich zaręczyn pragnie jego Kobieta. Jeśli myśli o zaręczynach to pewnie na tyle zna swoją Pannę że wie czego ona by chciała .. jakby miało to wyglądać :-)

"A wtedy np. schować w jakimś ciasteczku pierścionek i jak go znajdzie uklęknąć" - a jak nie znajdzie wezwac karetke

jak sie przygotowac" przede wszystkim pożegnać sie z przyjaźniami z byłymi :P

- a jak nie znajdzie wezwac karetke po co ? wystarczy poczekać wyjdzie drugą stroną to będą niezapomniane zaręczyny pierścionek znaleziony w kupie:)

Gość Alev
No i zaręczyny jak z bajki heheh :-)

to będą niezapomniane zaręczyny pierścionek znaleziony w kupie" - ale co cala rodzina bedzie czekac z obiadem az pierscionek powroci na palec? :D

no! coś za coś! jak ma być oryginalnie to warto poczekać :P

to będą niezapomniane zaręczyny pierścionek znaleziony w kupie" - trzeba by jescze zrobic na nim dedykacje "znam cie na wylot kochana" :D

Gość onaa19ohah
mnie chlopak obudzil o 4rano zaakowal do auta i zawiozl nad morze tam sie oswuadczyl pozniej obiadek romantyczny spacery itd:)

jakby mnie facet obudzil o 4 rano to by zeby zapakowac do auta i wywiezc nad morze to by sobie tego pierscionka w Sztokholmie szukal

Gość onaa19ohah
dla mnie to byl super pomysl uwielbiam podrozowac wiec bylam zachwycona pomyslem lepsze to niz oklepany obrazek kwiaty kolacja.

mój by miał problem z głowy oprócz dzieci nikt nie jest w stanie obudzić mnie o 4 rano:)

Gość onaa19ohah
hmm kazdy lubi inaczej.

Gość onaa19ohah
zreszta tak jak juz ktos wspomnial wyzej mezczyzna powienie wiedziec co ucieszy jego partnerke inna taki wyjazd by wkurzykl mnie ucieszyl ja bym byla zawidziona kolacja i kwiatkami inna oddalaby wszystko za trakiwieczor,

zabierz ja na wieże katedry...na sama góre tam przygotuj wino kwiaty i sie oswiadcz albo jakas inna wieze zeby był ładny widok na maisto;)

zabierz ja na wieże katedry.." a on Quasimodo żeby ją na wieże zabierał:P

Gość onaa19ohah
mi podoba sie rowniez pomysl z piknikiem ale teraz srednia pogoda. mozesz zawsze zrealizowac jakies jej marzenie lub zabrac w niejsce ktore oboje lubicie

ale dlaczego mi sie wydaje ze temat zalozyla kobieta i pyta w nim czy sie powinna ogolic, wymyc zeby i takie tam?

Gość onaa19ohah
faktycznie nik sugeruje kobiete ale jak to zareczyny zapowiedziane wiesz jutro idziemy sie zareczyc???

i niby te kobiety to takie zaskoczone są? "wow kochanie ale mi zrobiles niespodzianke!" no prosze Cie... ;)

Gość onaa19ohah
dokladnie ja sobie nie wyobrazam tego ze dzien czy tydzien przed chlop\k mi mowi ze sie zareczymy i pozniej najlepiej przy rodzinie udawac ze jak sie czuje zaskoczona.

aa to skoro tak to koniecznie ogolić się i wymyć zęby i na wypadek przygody z ciastkiem lepiej wziąć coś na przeczyszczenie:)

Gość dwa i pół
mi chłopak powiedzał że napewno w tym roku, myślałam że umieram, spalił wszystko

i na wypadek przygody z ciastkiem lepiej wziąć coś na przeczyszczenie :D "onaa19ohah dokladnie ja sobie nie wyobrazam tego ze dzien czy tydzien przed chlop\k mi mowi ze sie zareczymy i pozniej najlepiej przy rodzinie udawac ze jak sie czuje zaskoczona." tylko ciekawe ze wszytskie dziewczyny maja juz do tego czasu upatrzony pierscionek i przemycone do meskiego ucha pomysly jak te zareczyny powinny wygladac...

Gość onaa19ohah
w moim przypadku to byl spontan dlatego dzieki bogu nie jestem jedna z nich z peirscionkiem trafil idealnie z pomyslem tez, co to za zareczyny kiedy wiesz o wszystkim zero niespodzianki moze i jestes szczesliwa ale napewno nie taak

ja narazie nie mam pomysłu ale wiem ze wymysle cos ekstra takiego zeby zapamietałą do konca zycia. nie wiem moze wynajme jacht czy coś ^^

Gość Dimek
Mój kumpel rozwiązał problem zaręczyn w banalny sposób. Wynajął tzw. konsultantkę ślubną, która pomogła mu wszystko przygotować i zaaranżować. Znajomi polecili mu akurat sprawdzoną kobitkę (Monikę Bałacińską), która organizowała ich wesele. Kobieta nie dość, że wymyśliła bardzo fajne zaręczyny to jeszcze pomogła wszystko zorganizować.