Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgdfgdfg

czy jak dostałem negatywa na allegro to mogę odwdzięczyć sie tym samym

Polecane posty

Gość gfdgdfgdfg

czy muszę mieć jakiś powód

Gość juuuuuuuuuuuuulkien
powinno sie podac powod

Gość gfdgdfgdfg
czyli co moge napisać jeśli trudno sie do czegoś doczepić bo moja wina? ale na negatywa i tak odpowiem negatywem tak dla zasady

Gość popopopi
ja bym napisala "Nie polecam Sprzedajacego/Kupujacego. Transakcje z tym Panem to strata czasu i nerwów" specjalnie bym to zrobila, chuj ze moja wina:)

Gość a ja bym cię pozwala
do sądu gdybym otrzymala nieslusznie negatywny komentarz Zniesławienie, pomówienie, obmówienie występek polegający na pomówieniu innej osoby,o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności. Zagrożony karą grzywny albo karą ograniczenia wolności na podstawie art. 212 1. Kodeksu karnego. Sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do roku jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania (art. 212. 2. k.k.). W razie skazania za zniesławienie sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego (art. 212. 3. k.k.).

Gość gfdgdfgdfg
o właśnie tak napiszę dzieki ;) tylko co na to allegro?

żeby wystawić negatywa musisz mieć jakiś powód, teraz jest chyba tak że można skomentować otrzymanego negatywa, by nie odstraszało innych ;p

Gość gfdgdfgdfg
już sie boje:D polskie prawo nie działa w internecie

Gość a ja bym cię pozwala
wierz mi na slowo że działa :)

Gość twixxx
cale szczescie ze teraz jest opcja place z allegro i szybka wplate mozna bardzo prosto udowodnic

Gość ja tego nie rozumiem+
sam przyznajesz ze to twoja wina, dales dupy i chcesz jeszcze bardziej przysrac sprzedawcy bo napisal ci prawde? nie znosze takich ludzi jak ty.

Wielu sprzedawców (głównie) wystawia odwetowe negatywy. Sama dostałam od faceta, który miesiąc zwlekał z wysyłką. W efekcie ludzie boją się dawać negatywy. Ale widać, ze nic za to nie grozi. Inna sprawa to uczciwość. :p