Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PinkLady

Zrozumieć męski tok myślenia.. POMOCY! nie daję rady :(

Polecane posty

Spotykam sie z facetem od jakiegoś czasu. Oboje mieszkamy za granicą - on jest Anglikiem (aczkolwiek miejsce w którym teraz jesteśmy to nie UK). Na początku wszystko było super i pięknie, tzn smsy i spotkania każdego dnia, dużo czułości z jego strony - mówił jak bardzo się cieszy że z nim tu i teraz jestem, dawał mi buziaki dosłowni co 2 minuty we wszystkie możliwe części ciała, nawet przy jego kumplach (generalnie jeden z najsłodszych facetów jakich do tej pory spotkałam). Niedługi czas potem coś się zmieniło - tzn cały czas jak się spotykaliśmy był tak samo słodki, ale potem nie odzywał się po kilka dni, no chyba że ja napisałam pierwsza. I tak minęły jakieś 2 tygodnie bez spotkania, no chyba że na 10 minut - on mówił że jest strasznie "busy" (a wogóle nasze domki są naprzeciwko, więc mamy do siebie jakieś 10 sekund). W końcu wczoraj się spotkaliśmy i powiedziałam mu żeby się określił, czego tak naprawdę chce. No więc powiedział że sam nie wie co robić bo strasznie mnie lubi i chce się ze mną spotykać i czuje się jak dupek, że ostatnio nie miał dla mnie czasu, ale problem jest również taki, że zanim tu przyjechał był 1 rok z dziewczyną i musieli się rozstać przez jego przyjazd tutaj (oboje wracamy do Anglii za rok), a jak on wróci do Anglii to ona wraca w tym samym momencie do swojego kraju (Irlandia Północna), więc nie było to nawet jako takie zerwanie tylko powiedzenie sobie "goodbye" i ustalenie że są single. Ale ciągle są ze sobą w dużym kontakcie. I on czuje się źle z tym wszystkim bo po tym jak rozmawia z nią, widzi się ze mną. A ona płacze mu na skype'ie że tęskni za nim i nie chce sspotykać się z nikim innym i chce na niego czekać, a on w tym momencie boji jej się przyznać, że spotyka się z kimś (mimo, że umówili się że powiedzą sobie o takiej sytuacji, ale jak sam powiedział jest w tym momencie strasznym tchórzem). Podsumował to tak, że bardzo mnie lubi i jestem świetną dziewczyną i chce się ze mną spotykać, ale cały czas czuje coś do tamtej dziewczyny. Co ja mam o tym wszystkim myśleć? Powiedzcie.. Przebeczałam całą noc. Najgorsze jest to że jeszcze niedawno przez parę miesięcy ryczałam dzień w dzień po ostatnim rozstaniu. Zaraz po tym jak mi już prawie przeszło, myślałam że poznałam kogoś naprawdę wspaniałego (szczerze mówię, że nigdy nie poznałam tak świetnego faceta jak on), a tu okazuję się że raczej nie jest mi to dane.. Dodaję - on ma 24 lata, ja 23..

Gość no_namee
Zrozum faceci czesto mysla fiutami, ma jedna szuka drugiej sprawdza kożyści i wybiera to co mu wygodniejsze. W tym przypadku miał ułatwioną robote bo tamta dziewczyna była taleko i dawno sie nie widzieli. Jesteś ładna? Jak myślisz czy on cie kocha ? Jeśli majac już dziewczyne zaczął sie spotykać z inną to masz odpowiedz co to za facet...

Gość no_namee
W sumie to jak piszesz ze sie rozeszli i kreciłz tobą a z tamta nadal rozmawiał i ma watpliwosci to nie zmienia rzeczy ze facet jest po prostu dupkiem

Gość drftgyhuijok
nie doczytalam sie do konca ale jak busy to oznacza ze ma kogos innego i tak naprawde odetnij go NATYCHMIAST powiedziawszy to dodam ze faceci to bardzo prosci jak chce to widac a jak nie chce tez widac i tyle http://www.youtube.com/watch?v=EcZqxUVhLzg

Ja nie mam do niego pretensji. Chodzi mi tylko o to, że no właśnie.. Mówi że mu się podobam i jestem wspaniała (pokazuje to zresztą), ale czuje coś do tamtej?! Nie wiem co o tym mysleć, bo jak ja czułabym coś do kogoś, to nie mogłabym umawiać się w tym czasie z kimś innym i mówić i pokazywać jak bardzo mi się podoba.. I tak, myślę że jestem atrakcyjna, nie mogę się tu ogarnąć od facetów, ale jestem pewna że nie tylko o mój wygląd mu chodzi (chociaż stwierdził, że jak pierwszy raz mnie zobaczył to pomyślał, że nigdy w życiu nie widział czegoś takiego - w pozytywnym sensie), ale to raczej nie jest typ faceta który leci tylko na dupę. Chociaż teraz już sama nie wiem... I "busy" nie oznacza że kogoś ma (a przynajmniej tutaj) bo wiedziałabym to na 10000000%

Gość drftgyhuijok
on co to mowi na wypadek gdyby tamta mu odmowila faceci nie lubia jak jest czas kiedy nie maja kogo pierdolic

Gość drftgyhuijok
rozumiesz ? on zapewnia sobie w ten sposob DWIE DUPY

Gość drftgyhuijok
tak uczuciem jest glwonie twardy patyk

Gość a kto pyta?
kancie jeszcze nie spisz?

Gość drftgyhuijok
byc moze on tak mowi wiecej niz dwom i ma cztery dupy albo wiecej ha ha

Gość drftgyhuijok
kazda dupa otrzymuje wersje

Gość drftgyhuijok
ile dup on ma??

Gość drftgyhuijok
on znika czasami bo ie czasowo nie wyrabia jemu tak naprawde zalezy i ma uczucuado wszystkich ha ha ha

Gość drftgyhuijok
kurwa mac napisz cos pinklady chyba ze ci rozumu znowu zabralo

Powiedziałam, to że ma inne dupy jest niemożliwe bo wiedziałabym o tym NAPEWNO! Zastanawie mnie tylko czego on do kur*y chce. Mówi, że jestem wspaniała i chce się ze mną spotykać, tylko nie wie jak o tym powiedzieć tamtej, bo ona rozpacza, mimo że umówili się że są SINGLE. + cały czas coś do niej czuje.. Błędne qwa koło. Już nie mogę.. Łeb mi pęka od płaczu..

Gość gtuighljvkubl
zaden facet ni e wart twoich lez tzn jakis wart ale ten ktory ciebie nie bedzoe zasmucal chcesz rade ode mnie ? znam sie na ludziach bardzo facet o ktorym piszesz jest NIESZCZERY a weice tak naprawde nie wiem co bys wiedziala NAPEWNO wkurza mnie to jak faceci oszukuja kobiety i zawsze rada pomoge http://www.youtube.com/watch?v=GYg_koJPPpg

Gość twój nick ZGROZA
twój nick mówi niejako podpowiada nam jakim typem panny jestes więc nie dziw sie ze facet spotkał sie z Toba kilka razy i odpuścił takich polskich pink lady wszędzie na pęczki

Gość gtuighljvkubl
tok myslowy twojego faceta: jak jej powiem ze mi na niej zalezy to moze mi da a chce byc z tamta i chce zebt tamta mi dala tez jak sie trzecia pojawi powiem ze jestem niepweny czego chce to moze i trzecia da wytlymaczenie co oznacza da: da dypy i zainteresowania mna bo taki jestem wspanialy ze te wszystkie panny mnie chca no nie jaki taki glupi nie jestem by im odmawiac i sobie dupy odmawiac jak mi staje i sie zaprasza http://www.youtube.com/watch?v=GYg_koJPPpg

Chłopczyku, mój nick o niczym nie świadczy, równie dobrze mogłam się nazwać cgfhjloiutr - to by już był mądrzejszy nick, prawda? dorośnij. Wracając do tematu, to spaliśmy ze sobą tylko 2 razy, a widzieliśmy się duuuużo więcej. Zawsze są pocałunki, przytulanie i czułość, a seks jak już wspomnaiłam był tylko 2 razy i to on bardziej dążył do tego żeby go nie było.. Większość czasu spędzamy rozmawiając, oglądając film, spacer i takie bzdety.. A dlaczego Meryvin uważasz że "baby są głupie"? Nawiąż do tematu jeśli już mówisz coś takiego..

Gość gtuighljvkubl
jak dazyl do tego zeby nie bylo seksu tzn ze nie ma do ciebie atrakcji

Jeśli ktoś mnie oszukuje, prywatnie nie zamierzałbym utrzymywać z nim kontaktów.

Gość twój nick ZGROZA
jestem kobietą i to w dodatku duzo starszą od ciebie zakładajac konto niejako okreslasz swoja osobe w nicku wiec nie chrzań pierwsze co popadnie bo ja w zyciu nie chciałabym miec takiego nicku jak różowa swinka piggy ,poziom twoich wypowiedzi tez jest........... niziuteńki wiec nie pytaj nas dlaczego facet tak sie zachował tylko odpowiedz sobie sama na pytanie do czego byłaś mu potrzebna

Gość gtuighljvkubl
ten facet kopnal ciebie kilka razy w dupe i ty nie zauwazasz -wymagaj zeby albo sie pozbyl tamtej dziewczyny albo ty idzisz i idz i sie nie ogladaj

Gość twój nick ZGROZA
widzisz taki nick np.KANT DUPY mówi sam ze dziewczyna NIE JEST PIZDOWATA ,ma poczucie humoru a TY ?

Gość gtuighljvkubl
w ogole dziewczyno pozbieraj sie bo faceci ciebie wykoncza - znaj swoja wartosc to noe jest ostatni facet na ziemi ten skurwysyn

Gość mio-mio
jemu brakuje bliskości do której przywykł i jesteś tamtej dziewczyny namiastką, ale gdyby miał wybierać która z was miałaby być 10 sek. od niego myślę, że nie masz wątpliwości, którą by wybrał. Przykro mi, ale on ją kocha.