Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abatrwaha

tir jechał ulicą , odczepiły mu sie dwa koła o średnicy 150 cm i

Polecane posty

Gość abatrwaha

jedno koło przerwało moją siatkę ogrodzeniową i uderzyło mi w dom pod okno uszkadzając elewację.Okazało sie że znam tego kierowce ,nie wezwałam policji i obiecał naprawe, nie odzywa się :-O

Gość znam taką jedną
no ale przecież to nie jego wina.

Gość abatrwaha
jak nie jego ? nie jego wina że w jego aucie odczepiły mu sie koła ? to nieodpowiedzialnosc

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu
a od kiedy to koło tira ma 150 cm?

Gość abatrwaha
na oko,centymetrem nie mierzyłam,mam porobione fotki tira bez kół,koła u mnie w ogrodzie,leżące i stojąco,uszkodzona elewacja

Przecież powinien napisać ci oświadczenie. Pieniądze z OC pokryły by straty. Nie musieliście wzywać policji.

Gość abatrwaha
mam iść do niego po to oświadczenie ? na czym ma polegać,jaki tekst ?

Gość abatrwaha
powiedziałam mu że wezwę policje to zaczął mnie prosić i sie bał bo prawda jest taka że takie koło mogło kogoś zabić,wielgachne koło mało co mniejsze ode mnie ,leciało z rozpędem , całe szczęście że nikt nie przechodził chodnikiem a dzieci tam często wracają ze szkoły no poważna sprawa ,gdybym wezwała policje to facet miałby kłopoty

Gość zupa krem pomidorowa
to nie prow? ot tak takie opony nie moga sie odczpic. a z czego on ci zapłaci szkody? albo szpisz umowe i zarzadaj pokrycia szkód albo idziesz na policje. zobacysz skonczy sie na tym ze on oleje i zapomni o sprawie i tyle. a zdjecia nic ci nie dadza bez zgłoszenia tego. serio. jak za pol roku pojdziesz na policje ze zdjeciami bedzie po ptokach. ile ty masz lta ze nie wiesz jak sie załatwia takie sprawy? 15? co znaczy znasz? z widzenia tak? hehe

Gość abatrwaha
ten kierowca mieszka kilkanaście domów dalej ,pewnie śpieszył sie do domu,przekroczył prędkość,auto było sfatygowane i dwa koła z jednej osi poleciały jedno gdzieś w pole i go szukał a drugie w mój dom :-O zadzwonie jeszcze do niego spytam jak zrewanżuje mi szkodę

Gość abatrwaha
mam jego dane, zdjęcia jego auta z odpadniętymi kołami, tablice rejestracyjne tak w ogole to chciałam wezwać policję bo to poważne wykroczenie drogowe ale mąż powiedział żeby sobie darować i że sie dogadają pozniej praca ,obowiązki a temat uszkodzonej elewacji i siatki zanika nonsens

Gość abatrwaha
jeszcze żeby było śmiesznie to ten kierowca po tym zdarzeniu zaczął mi poprawiać słupki ogrodzeniowe i podnosić siatkę - tak jakby chciał od niechcenia to poprawić i nie ma sprawy :-O elewacje mam tak rozwaloną że tynk ozdobny odpadł i wyszedł styropian a on powiedział "o...to styropian przecież tylko" :-O no chyba chooj mnie strzeli , a co miało być ? budynek ocieplony to styropian jest on jakby chciał zbagatelizować to wszystko,pytałam męża jak rozmowy z nim a on że jeszcze sie będą kontaktować