Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I dobrze mi z tym!

Nie jestem piękny, ale patrzę na wygląd kobiet. Brzydkiej nie chcę, wolę być sam

Polecane posty

Gość I dobrze mi z tym!

Nie jestem adonisem, ale chciałbym mieć piękną kobietę. Zdaję sobie jednak sprawę, że u takich nie mam szans, więc nie ma sobie głowy zawracać. Jestem zwyczajnie przeciętnym facetem. Jednak przeciętne i brzydkie kobiety mnie nie interesują, wolę być sam, niż zmniejszać swoje wymagania. Pogodziłem się z tym, że nie mam szans u pięknych kobiet, więc z godnością i honorem wybrałem samotność do końca życia, a desperatem zostać nie zamierzam. Wolę być sam, niż się poniżać

Gość wyglad to podstawa
i kazdy na niego patrzy, taka prawda

Gość brawo dla autora
dobrze prawi

Gość bzdura sa ludzie zwyczajnie
brzydcy

a jak ty nie jesteś taki piękny to dlaczego obrażasz kobiety. Czy one są winne że nie są wszystkie modelkami z wybiegu, czy one miały jakiś wpły na swój wyglad przed urodzeniem???

Gość jak ktos wazy 150 kg
to latami to bedzie zrzucal ale i tak nigdy nie bedzie mial pieknego ciala

Gość szkola zycia
ale zapamiętaj.. nie ma brzydkich kobiet, jest tylko za mało vódki :classic_cool:

Gość jest klawo klawo
prawda jest taka, że wszyscy patrza na wyglad, SZCZEGOLNIE KOBIETY

Gość I dobrze mi z tym!
Nie obrażam, po prostu wolę być sam, bo i tak wymarzonej kobiety nigdy bym nie oczarował, a te "zwyczajne" mnie nie interesują

Gość shazz
nie jesteś jedynym facetem z takim problemem. wszyscy patrzycie na wygląd kobiety, a im brzydszy koleś, tym większe ma wymagania, standard :P na pocieszenie Ci powiem, że jest trochę naprawdę ładnych kobiet, baa nawet pięknych, które mają niesamowitą wręcz potrzebę bycia "gwiazdą" w związku i często na partnerów wybierają właśnie tych mniej atrakcyjnych panów. są też kobiety o nieprzeciętnej urodzie, ale bardzo zakompleksione i niepewne siebie, one też wolą mniej urodziwych, bo wydaje im się, że taki "brzydal" nie zdradzi, nie zostawi, no i dodatkowo na każdym kroku będzie im prawił komplementy na temat ich wyglądu, bo będzie się bał, że takie cudo straci :P

jak ktoś waży 150 kg to ma problemy zdrowotne, których ty nie znasz bo widac po wypowiedzi że jestes mało edukowany. I jeszcze dodam że zrzucając taką wagę w 3-4 lata nawet ślad nie zostanie na ciele

Gość Jest szansa na zdobycie takiej
kobiety - trzeba mieć osobowość, być inteligentnym, wielkim duchem człowiekiem z wizja. Ale tobie to nie grozi, więc faktycznie będziesz sam. Powodzenia.

Gość I dobrze mi z tym!
Uważam, że na atrakcyjną kobietę nie zasługuję, więc nawet jakbym miał cudem u takiej szansę to bym nie skorzystał

Gość I dobrze mi z tym!
Akurat osobowość, inteligencję, wizję swojego życia mam. Jestem profesjonalistą w swojej branży, ale po prostu moja atrakcyjność fizyczna nie powala, a kobiety która leciałaby na moje pieniądze bym nie chciał

Gość Jest szansa na zdobycie takiej
Ha ha ha, listonosz z trzydziestoletnim doświadczeniem też jest specjalista w swojej branży. Tu nie chodzi o pieniądze, ale wspominając o nich udowodniłeś, że do wspaniałego człowieka z charakterem ci daleko.

Gość I dobrze mi z tym!
Wspaniały charakter? Światem rządzą ludzie bezwzględni, a nie ci o "wspaniałym" charakterze

Gość persymona - typowa metalowa
co pewnie uroda nie grzeszy

czlowieku ale wiesz ze wygląd przemija a charakter zostaje? a tak pozatym masz szanse u pieknych kobiet tylko sie musisz postarac a nie siedziec przed komputerem i wypisywac pierdoł na forum.

Gość I dobrze mi z tym!
Staranie się nic nie da. Mam swoje miejsce w szeregu

Gość autorze mam tak samo
dlatego rada jest taka zarabiaj kase to kiedys zaczniesz miec mlode dupeczki na zawolanie :D

Gość decydujące opakowanie
Zabrzmiało mi to przedmiotowo, tak jakoś szukanie atrakcyjnego opakowania a co w środku to nieistotne , grunt aby "przedmiot był atrakcyjny. Każdy lubi piękno ale dla każdego znaczy to coś innego i nigdy nie wiadomo jaka osoba się spodoba. Ja nie wiem jaka kobieta stanie się dla mnie tą właściwą, nawet nie wiem czy będzie istotnie piękna, wiem że dla mnie będzie piękna, będzie wyjątkowa i najpiękniejsza i wcale nie musi pasować do kanonów piękności, nie musi być miss świata, ważne że będzie OSOBĄ dla mnie , będzie tą przysłowiową połówką. {Poszukuję mojej kobiety, przyglądam się wszystkim potencjalnym dziewczynom, również tym niekoniecznie urodziwym, szukam w nich tego specyficznego światła, wiem że kiedyś znajdę i wiem że ją rozpoznam wśród tłumu, i wiem że dla mnie będzie wszechświatem i całą galaktyką. A ty skoro ograniczasz się do atrakcyjnego opakowania i uważasz że nie zasługujesz na taki przedmiot...to lepiej że będziesz zawsze sam. słuszna i logiczna decyzja.

Gość nie wiesz jak wiele tracisz
jezeli chcesz byc szczesliwy z kobieta, to przede wszystkim musisz ja kochac. A jak sie kogos kocha, to sie inaczej patrzy na jego powierzchownosc, i czesto to, co kiedys uwazalismy za brzydkie, staje sie dla nas najpiekniejsze na swiecie. Jezeli twoim priorytetem w doborze kobiety jest jej ponadprzecietna uroda, to moze jednak pozostan przy podziwianiu ich na zdjeciach, bo marny z ciebie bedzie partner.

kobiety same chcą przystojniaków nawet te przeciętne więc dlaczego faceci nie mogą chciec tez ładnych dziewczyn??? lepiej byc samemu niz z byle kim a pisanie o tym ze uroda przeminie to gówno prawda bo kazdy sie starzeje

Gość nie wiesz jak wiele tracisz
facetom trudno dogodzic. niby chca byc z piekna kobieta, a niektorzy, ci co juz taka maja, to pozniej sie cale zycie gryza z zazdroscia o nia, bo inni faceci sie gapia, bo pewnie zdradzi skoro taka piekna i moze miec kazdego...A taki facet, jakim jest autor tematu, ktory nie wierzy w to ze moze byc atrakcyjny dla takiej pieknosci i ze i tak nie ma u takiej szans, tym bardziej bedzie pozniej swirowal z tego powodu, no bo tyle przystojniakow lepszych od niego dookola, wiec pewnie niedlugo pusci go w trabe...