Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pożyczkaaaa

Czy wiecie w jakim banku (typu AIG, lukas itp) można wziąc niewielką pożyczkę

Polecane posty

Gość pożyczkaaaa

gotowkową bez zaświadczenia o dochodach? Gdzie po prostu tego zaświadczenia nie wymagają? Provident nie wchodzi w rachubę.

Gość powodzenia ulala
jeżeli nie wymagają to w banku w którym masz konto lub tam gdzie już kiedyś kożystałeś ale tak czy inaczej musisz podać gdzie pracujesz jaka to umowa i ile zarabiasz. Oni sobie dzwonią i sprawdzają ,mogą poprosic cie tez o pit , kwit rmua lub umowe o prace poprosic do wgladu :)

Gość pożyczkaaaa
Pracuję w szkole, ale nie chce brac takiego zaświadczenia. Kiedyś brałam w AIG i faktycznie musiałam tylko powiedziec ile zarabiam i do kiedy umowa. AIG już mnie nie interesuje. Czy gdzieś jeszcze tak jest?

Gość Ola z Warszawy
w banku MPO pożyczka 1 złoty

Gość powodzenia ulala
pójdź do jakiejś agencji w której maja 20 banków w 1 miejscu i powiedz ze chcesz bez zaswiadczeń ,coś ci pewno znajdą :) a ile chcesz tego kredytu? Jak mieszkasz na śląsku to mogę ci podać gdzie mają do 10tys bez zaśw.

Gość pożyczkaaaa
4000 tys są mi potrzebne od zaraz w zasadzie tylko na dwa miesiące, potem spłacę calą kwotę. Potrzebne mi są konkretne nazwy bankow, a Śląska mi daleko... :) Jestem z podlaskiego.

Gość powodzenia ulala
w takim razie ci nie pomogę