Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczek25

DLACZEGO MI TO ROBI??

Polecane posty

Poznalismy się ok 4 miesiecy temu. Oszukal mnie na dzien dobry co do wieku,imienia,miejsca zamieszkania,jest starszy ode mnie o 20 lat,jednak z wiekiem rowniez mnie oszukal a nie wyglada na ten wiek. Ja mam 28 a on 47. Choć wygląda na 35 lat.Dba o siebie. Przez te ok 4 miesiące odebrał 3 razy moj telefon,nigdy wiecej, duzo pisze smsow,jednak NIGDY nie zadzwoni ani nie odbiera tel. Polubilam go,jednak ostatnio mialam juz dosc i zweryfikowalam jego osobę.. dowiedziałam sie ile ma naprawde lat, ma nieco staroswieckie imię...podejrzewam ze ma kogos,choc twierdzi ze nie...ale jak ufac takiej osobie? Ktos powie ze pewnie chce seksu ode mnie. To również nie to,ponieważ nie daje mi zadnych powodow,wrecz przeciwnie,wciaz twierdzi ze nigdy mnie nie skrzywdzi.Więc dlaczego starszy facet,dojrzały, z pracą dość odpowiedzialną..robi takie cos?? Sam pisze do mnie,mowi ze teskni...a mimo to klamie w oczy.Czy tak wyglada kryzys wieku sredniego????????

Gość Alev
Jeżeli interesuję Cię ten facet to spotkaj się z nim porozmawiaj zapytaj czemu Cię okłamał czy ma rodzinę.. Dowiedz się coś o nim. A jak nie to daj sobie spokój masz 28 lat poszukaj sobie właściwego faceta a nie takiego który już na początku znajomości Cię okłamuje. I to ma być dojrzały Facet? Podejrzewam że chciał Cię tylko wykorzystać ..szuka atrakcji bo pewnie Żona mu się znudziła. Daj sobie spokój .. Zapomnij o nim. Pozdrawiam

jak on mi wciąż mowi ze NIE MA ZONY,nie ma rodziny,ze mial narzeczoną,ale nie wyszlo.... ale no nie pasuje mi to ze NIGDY nie odbera telefonow,NIGDY. sprawdzilam informacje o nim,znam szczegoly,nie moge spradzic czy ma zone,ale jest wspolwlascicielem auta wraz z jakas kobietą...nie wykluczam jego matki,bo wiem ze czesto jej pomaga w zyciu,wiec to mozliwe...ale wsyzscy dokola widza ze on mnie przytula itd, nie boi sie? nawet jego szef w pracy wie,ze on sie mną zauroczył,bo nie kryje sie z tym,lecz nie ma miedzy nami zadnego seksu!

nie odbiera tel. bo po pracy biegnie do zonki i dzieci, czy ty rzeczywiscie jestes az tak naiwna?? :O A tak poza tym to co cie moze krecic u faceta w wieku twojego ojca..

chce przeczytac ile mozna tak klamac i po co to robi? skoro nie jestem łatwą dziewczyną. nie sciemniaj masz ulozona w glowie jakas teze, napisz jaka i tyle

nie mam żadnej tezy! Po prostu sie zastanawiam,dlaczego kazdy dziwny przypadek,to od razu musi mieć zonę i zdradzać..moze po prostu nie wyszlo w zyciu czlowiekowi i boi sie zaangazować....probuje sie dowiedziec z psychologicznego punktu widzenia,po co 46 latek mowi ze ma 33 lata i zmienia imię tylko dla mnie,choc wszyscy dookola mowią do niego innym imieniem i jednym.i to nie jest to samo ktore mi wmawia.

Gość aquariuss
tak on jest nie śmiały i to znak jego miłości do Ciebie, to takie romantyczne.... nie odbieranie telefonów, a tylko pisanie sms-ów. To jest oznaka nadzwyczajnego męstwa i dorosłości. Będziecie wspaniałą parą i wszystko Wam się uda, dzieci będą zdrowel, piękne i bogate. Będą zajmowac się rodzicami na starość. A wy będziecie podróżować, śmiać się kochać codziennie coraz mocniej aż doczekacie się swoich wnucząt i będziecie idealnymi babciami, wnuczki będą odwiedzać was codziennie i przytulały się i całowały. The End

narazie to moj znajomy- i tak go traktuje,mam swoje zycie... dziwne ma zachowania to prawda,mi tez pasuje to do żony w domu... Gdybyscie mieli zone-i auto-rejestrowalibyscie je na Was oboje?

A mnie bardzo interesuje w jaki sposób sprawdziłaś dane gościa, który - jak twierdzisz - przedstawił się fałszywym imieniem i nazwiskiem, podał inny wiek itp.? Odpowiedź "mam swoje sposoby" będzie dla mnie równoznaczna z tym, że znalazłaś podobne zdjęcie na nk, a jakoś obawiam się, że mnie to nie przekonuje w kwestii wiarygodności. :)

"Gdybyscie mieli zone-i auto-rejestrowalibyscie je na Was oboje?" Nie, bo po pierwsze problem ze sprzedaniem, po drugie w razie stłuczki dwie osoby tracą zniżki.

zawsze szczery-ale bez ubliżania...to że ktos mnie oszukuje-nie znaczy ze ja w to wierzę.. sprawdziłam swoje,czekam na ostatnią informację-dotyczącą zony-nie żony...... nie daje mi to spokoju,brzydzę się tymi co zdradzają,podkreslam nie wygląda on na swoj wiek,ale na 33 rowniez nie:) to mi dało do myślenia...

nie mam auta,nie znam się na tych procedurach, ale w takim razie po co niektorzy rejestrują auto na dwie osoby,skoro aż tyle jest do stracenia???

jesli czytasz-to czytasz ze zrozumieniem tekstu- a co ma do tego ze to znajomy???? to juz nie moge sie nim brzydzic gdy widzę ze zdradza???? i próbuje? w ogole nie zamierzam z Toba dyskutować,jestes sporo mlodszy na moje oko,bo nie czytasz kompletnie nie zrozumieniem

"jak sprawdzilam? to bardzo proste,,, wystarczy rodzina w policji i nieco intelektu TYLE NA TEN temat" Chcesz powiedzieć, że policjant dostał nazwisko Iksiński, wrzucił to na komputer i wyszło Nowacki? Nie spodziewałem się po naszych służbach takiej przenikliwości. A może zdobyłaś numer rejestracyjny samochodu, którym przyjechał? Szkoda tylko, że nie wiesz, czy to był jego samochód... Ach, może po IP? Tylko nadal nie wiadomo czyj ten komputer... I to tyle jeśli chodzi o inteligencję... A przy okazji - wiesz, że to co zrobiłaś jest przestępstwem?

jesli czytasz-to czytasz ze zrozumieniem tekstu- a co ma do tego ze to znajomy???? to juz nie moge sie nim brzydzic gdy widzę ze zdradza???? i próbuje? w ogole nie zamierzam z Toba dyskutować,jestes sporo mlodszy na moje oko,bo nie czytasz kompletnie nie zrozumieniem jest na sali tlumacz?

jesli macie się wypowiadać to tylko na temat, nie interesują mnie inne kwestie... i uwierz,ze to co o nim wiem,jest w 200% pewne;] ale to nie i tak nie ma znaczenia.. myslał ze bedzie sprytniejszy ode mnie... no cóż...