Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamawroclaw

ADIBU - czy naprawde dobre dla dzieci?

Polecane posty

Gość mamawroclaw

w jakimś poprzednim wątku mowione było o grach edukacyjnych adibu. czy któraś mama kupila je już swojemu dziecku i może coś o nich powiedzieć? też mam plan na prezent urodzinowy i nie wiem czy to jest dobry pomysł.nie chciałabym wyrzucać pieniędzy w błoto.proszę o doświadczenia

Gość lala po
nie wiem jak jest z grami, ale bajka jest fajna. wiele madrego mozna sie z niej dowiedziec. moje dziecko oglada.mysle, ze gra bedzie podobna.

Gość też wrocław
Mamy grę dla maluchów 3-4 i dla starszych dzieci, 6-7. Gra bardzo fajna, mądra, dzieciaki wiele mogą się nauczyć, nie jest to czas stracony.

Gość Darek1971
ja również polecam. spotkałem sie z opinią,ze a to grafika za słaba, a to poziomy trudności za niskie.bez przesady.dziecko ma przede wszystkim czerpac z tego przyjemnosc, a nie pocić się nad jakimiś skomplikowanymi zadaniami, ktore utwierdzaja go w przekonaniu,ze nic nie umie. jesli o mnie chodzi to moje dzieci mają i plyty do angielskiego i czytanie+pisanie+liczenie. kolorowa, zabawna wesoła gra

nie zgadzam sie z opinia,ze ta gra jest nierozwijajaca.nie jest wcale nudna, jest za to kolorowa i ciekawa.uczy waznych umiejetnosci ale nie przez wykucie.zacheca do analizowania i myslenia

Gość gość
F768lXc62KE9u3OabDzdYdYv