Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to jest z tym goleniem

Czy w zimę golicie nogi i pachy dużo rzadziej niż w lato?

Polecane posty

Gość przejebaneeeee jednym slowem
monique celulitu mamy sie wstydzić??? myslisz ze cale zycie bedziesz miala idealne cialo??? jak po 40 bedziesz miala celulit, a na pewno bedziesz miala.. i zmarszczki tez bedziesz miala. to nie bedziesz miala za zle swojemu mężowi, ze cie zdradza na prawo i lewo? bo to przeciez nie bedzie dziwne..

Gość 645i39082
Mnie mój facet nie zdradza a jeśli to kiedyś zrobi to raczej nie z powodu moich pach. Stawiałabym prędzej na te rozstępy;p Poza tym związek to nie tylko seks, jest coś więcej. Może i większość facetów nie chciałby ze mną być z powodu moich "mankamentów" ale ja leję na takich pustych dupków. Poza tym jeśli masz takie zdanie to Ci szczerze współczuję, co Ty zrobisz po ciąży, albo jeśli ulegniesz jakiemuś wypadkowi? Pierwszego dnia Twój facet już się spakuje?

Gość Monique2222
,,jak sobie w zimie rzadziej nogi gole to znaczy, ze o siebie nie dbam? ę tak wlasnie to znaczy. a seks musicie uprawiac rzadko skoro rzadko golisz nogi.. jakbz to bylo ze 3, 4 razy w tyg to by bylo co innego..a kiedz go nie uprawiacie myslisz ze jak idziesz spac on nie czuje owlosionych nog?

Gość Monique2222
,, monique celulitu mamy sie wstydzić??? myslisz ze cale zycie bedziesz miala idealne cialo??? jak po 40 bedziesz miala celulit, a na pewno bedziesz miala.. i zmarszczki tez bedziesz miala. to nie bedziesz miala za zle swojemu mężowi, ze cie zdradza na prawo i lewo? bo to przeciez nie bedzie dziwne.. bede dbac zeby jak najdluzej bylo bez cellulitu i zmarszczek

Gość Monique2222
taka jest prawda ze w 90 % faceci zawsze wola jedrna pupe od tej z cellulitem i ogolone nogi od zarosnietych..i zawsze beda o tym marzyc jesli tego nie maja

no i co ma dbanie o siebie do wlosów na nogach? :o raz dwa i mozna zgolić.. jesli ty moniquw nie masz do zaoferowania facetowi nic poza seksem i wyglądem to i ja nawet sie nie dziwie , ze cie rzuci po pierwszej zmarszczce :o a ja nie jestem jakas niewolnica i sluząca spelniajaca zachcianki i sie podporządkowywująca. ja nie mam prawa do celulitu a on ma prawo po slubie hodować brzuch piwny??? wolne żarty... ja mam sie naginać, starać, srać i niewiadomo co jeszcze byle tylko pan i wladca mnie nie zdradził?? dobre sobie. jesli mialby mnie zdradzić czy zostawić z powodu wlosow czy celulitu to niech tym bardziej WYPIERDALA!

Gość Monique2222
,,Poza tym związek to nie tylko seks, jest coś więcej. Może i większość facetów nie chciałby ze mną być z powodu moich "mankamentów" ale ja leję na takich pustych dupków. To nie pustota tylko natura..

Gość Monique2222
nie musisz sie naginac ,ale nie zdziw sie jak Cie zdradzi pewnego dnia.. Kobieta nie moze sobie pozwolic na tyle co facet w kwestii zaniedbywania sie . u kobiet wyglad i zadbanie jest wazniejsze tak jest i bedzie

taka jest prawda ze w 90 % faceci zawsze wola jedrna pupe od tej z cellulitem i ogolone nogi od zarosnietych..i zawsze beda o tym marzyc jesli tego nie maja" to ja takich pustaków zostawiam takim pustym lalkom jak ty. wole juz być sama.. no i dobrze ktos napisal. co ty po ciązy zrobisz??? myslisz , ze nie bedziesz miala rozstępów i wiszących cycków? na porodówce tez bedziesz sobie nogi goliła i makijaż poprwiala? juz sobie ciebie wyobrazam. taka wytapetowana blachara z karnetem na solarium :o a jesli do mnie pijesz z ta depilacja to ja jestem po 4 zabiegach laserowych i wlosy mi na pachach, cipce i nogach już nie rosną. :o

moniquw tak jest bo my na to pozwalamy!!!! przez takie podejscie jak twoje!! jak moj facet bedzie mial po 40 wielgasny brzuch piwny i 30kg nadwagi i jakieś dąsy i "ale" co do mojego celulitu to niech WYPIERDALA... tylko ciekawe jaka 20dziestka go wtedy zechce buhahahaha

omg co za lalunie! przed facetami sie wstydza swojej naturalnosci zobacvzymy jak dlugo tak rade dacie:D! hahaha

Gość Monique2222
znam kobiety np moja kuzynke co po ciazy dzieki dbaniu o siebie wygladaja super. w widzialam ja w stroju kapielowym

Gość Monique2222
,,moniquw tak jest bo my na to pozwalamy!!!! przez takie podejscie jak twoje!! jak moj facet bedzie mial po 40 wielgasny brzuch piwny i 30kg nadwagi i jakieś dąsy i "ale" co do mojego celulitu to niech WYPIE**ALA... tylko ciekawe jaka 20dziestka go wtedy zechce buhahahaha Wiesz no taka jest prawda ze wiecej 20 stek zechce faceta z brzuchem niz mlodych facetow zaniedbana kobiete..

monique jesli ty masz zamiar byc "wiecznie" piękna, zgrabna i pachnąca... to czego będziesz oczekiwać od faceta? no bo chyba nie masz zamiaru z siebie robic niewolnicy izaury. ty masz o siebie niewiadomo jak dbać, a on moze sobie pozwalac na co chce. slucham.

przejebaneeeee jednym slowem NIE MA CO DYSKUTOWAC Z TAKIMI NALEZY JEDYNIE WSPOLCZUC Im zrytej psychy:)

Gość Monique2222
,,omg co za lalunie! przed facetami sie wstydza swojej naturalnosci zobacvzymy jak dlugo tak rade dacie ! hahaha,, Ja zawsze bd zadbana nawet jak bede miala 60 lat mimo ze pewnie nie bede wygladac juz mlodo.. choc przy dobrym dbaniu o skore tez moze byc niezle

Ja zawsze bd zadbana nawet jak bede miala 60 lat mimo ze pewnie nie bede wygladac juz mlodo.. choc przy dobrym dbaniu o skore tez moze byc niezle a ilke masz teraz lat?:)

widzialas kuzynke PO ciązy... ale troche to zapewne trwalo. co zrobisz w trakcie? przez rok czasu bedziesz wyglądała jak kaszalot. sprowadzasz faceta do niemyslącego ruchacza, wzrokowca co sie lubuje wyłącznie w gladkich pupach... co przez ten rok jak nie więcej zrobisz, bo z tego co piszesz wynika, ze wtedy bedzie cie mial prawo zdradzac i bedzie to normalne. i pamietaj nie miec do niego o to potem pretensji!

Gość zawsze gole sie tak
samo czy to lato czy zima. Robie to (uwaga!!!)dla SIEBIE!!!! Lubie czuc sie zadbana, lubie miec gladkie wydepilowne cialo. Klujace odrosty na nogach sa ohydne.

Gość zawsze gole sie tak
Kazda zadbana kobieta goli nogi obojetnie czy to lato czy zima. To normalne. Czy zima tez nie myjecie sie codziennie i chowacie brud pod dlugimi spodniami?

Gość Monique2222
a tyle nawet tu na forum sie naczytalam o kobietach i nasluchalam w zyciu ktore narzekaja ze maja malo seksu, ze facet odszedl do innej itd ,ze uwazam ze mam racje . u kobiety uroda i zadbanie jest wazniejsza niz u faceta i i nie zmienicie tego tak jest w spoleczenstwie

Gość do moniqueee222
ehe.. a jak przypadkiem zobaczy Twoj cellulit?? albo zmarszczki... dziewczyno zastanow sie.. jakbys mogla to bys do dupy weszla swojemu facetowi... czemu Ty sie masz tylko poswiecac.. oboje powinni a nie tylko kobieta. moj chlopak mnie akceptuje w pelni, mam malutki cellulit i rozstepy ale on to akceptuje i nie musze sie chowac zeby czasem nie zobaczyl tego tylko swobodnie moge sobie chodzic w majtkach po domu. tak samo jest z depilacja, on lubi odmiane i czasem sam mi mowi zebym nie golila kilka dni bo to tez go kreci, kilka razy nawet on sam chcial mnie wydepilowac ;) w zwiazku chodzi o akceptacje!!! a nie jakies ukrywanie swoich mankamentow... wspolczuje niektorym, ze musza sie chowac jak nog nie ogola jeden dzien bo facet jak zobaczy to je zostawi... straszne!!!!

Gość rozumiem wszystkoooooo
ja pierdziele co za tępota sie szerzy!! I to kto to wszystko nakręca - oczywiście kobiety!!!!! Facet zostawia laskę bo miała niewydepilowane nogi - NO PARANOJA jakich mało!!! Dziewczyny puknijcie się!!!!!! Znałam wielu facetów i żaden nie nakladał nacisku na posiadanie "łysej polany" tu czy tam. Nawet teraz jak czasem pytam jakichś znajomych to żaden nie czuje obrzydzenia do osoby posadające włoski pod pachą czy na nogach, a nawet w miejscu intymnym. To co piszecie jest chore, bo golicie się niby dal nich, bo oni tego chcą. A to wcale nie prawdza. To baby nakręcają tą koniunkturę i robią hallo z kilku włosków. A facet żeby nie wyjść na odmieńca przychyla się do tego. CIEKAWA JESTEM ILE Z TYCH PISZĄCYCH, ŻE SĄ WYGOLONE NA ZERO ITP TAK NA PRAWDĘ WCALE TEGO NIE ROBI, TYLKO NIE CHCĄ ODSTAWAĆ OD WIEKSZOŚCI I SIĘ ŻOŁĄDKUJĄ. cIEKAWE ILE Z wASZYCH MAM BĘDĄCYCH W WIEKU 45-50-60 I WIĘCEJ LAT DEPILUJE SOBIE CODZIENNIE NOGI, PACHY I CIpki. Jeśli tego nie robią to są ohydne i niechlujne???????? i co ojciec powinien poszukać sobie innej koniecznie wydepilowanej Pani. Aż głowa boli jak się czyta Wasze farmazony. Ale niech każdy robi jak uważa, a na stre lata będziecie jak malpy, a z włosów na nogach, cipce i podpachą będzieie sobie warkoczyki plotly O ile wasze ręce będą na tyle sprawne :-P

a skad ty monique wiesz co bedzie kiedys??? ile ty masz lat? max daje 20 pare... no i co to kurwa jest? ja jak mialam 10 lat to chcialam byc piosenkarką i mi sie odwidzialo, a ty juz wiesz jak bedziesz dbala o siebie za 40 lat??? nie masz pojęcia co to wychowywanie malego dziecka. zobaczysz jak zmienisz zdanie.. i czy bedziesz sie golić codziennie. tylko teraz nie pierdol ze tak, bo nie masz pojęcia. a tym bardziej jak bedzie przy 40. no i nawet o siebie dbajac przy 40 to i tak przegrywasz w przedbiegach z 20 latkami, one zawsze beda piekniejsze, zgrabniejsze i bardziej sie beda facetom podobac. czyli twoj mąż bedzie mial prawo cie zdradzac? bo to oczywiste jest ze bedzie wolał to lepsze.

Gość Monique2222
Ale ja tego nie robie tylko dla swojego faceta .. lubie byc piekna i tyle .. a lat mam 22

Gość sdfsdsdsdd
A co maja zmarszczki do zaniedbanego ciala???????? Przestancie sie tez myc, bo przeciez pod warstwa grubych ubran brudu nie widac!!!! Zenujace brudasy :O Jestescie zaniedbane i tyle :) Nie chce wam sie :) Wolicie siedziec z dupa przed tv zamiast wziac maszynke do lapy :O Brud i klaki zarastaja wasze ciala, fuj :O

Gość Monique2222
Bo wiem ze bede dbala i juz . niektore kobiety dbaja o siebie cale zycie . spojrz na Belluci np ktora juz mloda nie jest ,albo Madonne

Gość do Monique2222
dobrze mowisz. Nie sluchaj brudasow. Badz piekna cale zycie ;)

Gość Monique2222
albo poczytajcie sobie o aleksandrze zajaczkowej np..