Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to jest z tym goleniem

Czy w zimę golicie nogi i pachy dużo rzadziej niż w lato?

Polecane posty

Gość Monique2222
Wlasnie . Nie chce wam sie !

Gość grrrrr...........
Nie "w lato" tylko "W LECIE" !!! To slowo sie odmienia !!! A na temat : NIE.

Gość przejebaneeeee jednym slowem
" a tyle nawet tu na forum sie naczytalam o kobietach i nasluchalam w zyciu ktore narzekaja ze maja malo seksu, ze facet odszedl do innej itd ,ze uwazam ze mam racje . u kobiety uroda i zadbanie jest wazniejsza niz u faceta i i nie zmienicie tego tak jest w spoleczenstwie " a skad wiesz, ze je zostawil z powodu zaniedbana?? co ty kurwa jasnowidz.. otworz oczy dziecko!!!! wbilas sobie do glowy jakies banialuki i bedziesz widziala co chcesz widziec!!! ja znam mnóstwo przypadków gdzie faceci odchodzili do wiele brzydszych kobiet!!! moj ojciec zostawil moja matke, bo miala nerwice i wyzywala wszystkich dookoła, a byla jak na swoj wiek sliczna. akurat przy czynnikach wywolujących zdradę drobny celulit czy 10kg za dużo to najrzadszy powód! facet bedzie sie oglądał za innymi niezalznie od tego jak piękną ma swoją kobiete. bo taka juz jego natura.. jak zdradza to po prostu chce innej, a nie piękniejszej! no i milosc, znasz takie pojęcie w ogole? cy sprowadzasz związek wyłącznie do twojego wyglądu, seksu i podobania się facetowi :o naprawde kobieta tylko wygląd mężczyznie może zaoferować?

Gość doprzejebaneeeee jednym slowem
widac ze jestes gruba brzydula i do tego zaniedbana i owlosiona :)

Gość Monique2222
Nie tylko ,ale dla facetow zapewniam cie jest to bardzo wazne. ale nawet jakby facetow nie bylo na ziemi to depilowalabym sie dla siebie bo to jest dla mnie ESTETYCZNE

Gość Monique2222
a wy jestescie lenie i tyle ..

" Bo wiem ze bede dbala i juz . niektore kobiety dbaja o siebie cale zycie . spojrz na Belluci np ktora juz mloda nie jest ,albo Madonne" a masz tyle pieniędzy na operacje plastyczne??? :D :D :D :D no i ponawiam pytanie, czego bedziesz wymagala od faceta.. bo to , ze twoj facet po slubie sie zapuścic moze to juz wiemy :D

Gość Monique2222
bede wymagala zeby o sobie tez dbal ,ale bez przesady nie musi sie depilowac chodzic do kosmetyczki itd..

Gość do moniquw
Zrozum , że uroda przemija. Jak trafisz na kutasa to Cie zdradzi/zostawi nawet jak będziesz najbardziej zadbaną laską w mieście. Jak trafisz na porządnego i będzie Cie kochał to mu 5kg nadwagii czy drony celulit/włosy różnicy wielkiej nie sprawią.

no to wiadomo :D a jak sie zaniedba to go rozumiem zostawisz, mimo iż będziesz go kochała?

Gość Monique2222
Po czesci sie zgadzam z toba, ale nawet najbardziej ,,kochajacy ,, potrafi zdradzic juz mnie tacy podrywali uwierz mi

Gość Monique2222
a poza tym powtarzam ze nie robie tylko dla faceta ...

Gość Monique2222
nie robie tego mialo byc

nie rozumiem. podrywali cie tylko i potem niby zdradzili hahaha to sie kupy nie trzyma :D jak "zdradzili" to jednak wlasnie nie kochali :D chociaz nie wiem jaka to zdrada jak cie tylko podrywali. no i nie wszyscy faceci to bezuczuciowi ruchacze. mają tez inne potrzeby oprócz seksu i ladnego ciala w domu. sadze, ze jak beda mieli u boku priti łomen, a glupia jak but to tylko przeruchaja i zostawią.

Gość Monique2222
Moze jak beda miali taka glupia to ja zostawia.. ale z pieknymi i madrymi kobietami faceci sa czesto cale zycie..jak tez nigdz nie mialam problemu z utrzymaniem przy sobie faceta... zwykle to ja konczylam znajomosci no moze poza jednym wzjatkiem...ale jemu sie nie dziwilam bo mial powod

Gość dzisiaj na pomarańczowo
Masakra :D

Gość Monique2222
i nie czytasz ze zrozumieniem kochana nikt mnie nie zdradzal..

Gość Monique2222
ale jak nie umiesz czytac to wyjasnie specjalnie .podrywali mnie zonaci niby bardzo zakochani w swoich zonach co nie znaczy ze mnie poderwali . ale sugerowali ze chetnie by sie przespali ze mna .. a ze przebywam wsrod takich facetow to sie zdarzylo pare razy..

Gość Monique2222
wiec pilnujcie swoich mezosiow jak wyjezdzaja sami na delegacje ,chodza bez was na bankiety.. bo tam sie ladne rzeczy dzieja..

Gość zzalamanaaaaa
kobietki ja golę sie codziennie i to wylacznie dla siebie nie wazne czy mam z kims uprawiać sex czy nie ... tak samo jak sie myje, kremuje itp uważam, że gdy kobietki dba o siebie to mezczyzna jest szczesliwy, ze stara sie dla nieg, ze chce mu sie podobac. Wy sie tutaj uczepilyscie tylko tej jednej czynosci, ktora jest golenie nog ! nie tu chodzi o to zeby zdrowo jesc zemy dbac o wlosy zeby nie chodzic w wyciagnietej pizamie ! chcemy byc adorowane w zwiazku wiec dajmy powod aby byc adorowane ! aby mieli Nas za co chwalić ! Niech widzą w Nas sex bomby ! to nie znaczy, ze macie chodzic w pelnym makijazu 24/7 tu chodzi zebys jak idziesz spać ubrala sexowna pizamke ..(tak! moze byc sexowna i wygodna zarazem). a jak pojawi sie nam zmarszczka, na co niemamy niestety wplywu to byla najladniejsza zmarszczka jaka wdzial. Jezeli chodzi o cellulit to mozna z nim walczyc ja to robie dla siebie nie dla faceta wole widziec zgrabne udka niestety na rozstepy wplywu nie mamy jak juz sie pojawia np. od skokow hormonow to zostana ! ale uwazam, ze warto dbac i inwestowac w siebie

Gość zzalamanaaaaa
'nie tu chodzi o to zeby zdrowo jesc zeby dbac o wlosy zeby nie chodzic w wyciagnietej pizamie ' mialo byc tu chodzi rowniez o to aby zdrowo jesc, dbac o wlosy oraz nie chodzic w wyciagnietej pizamie

Gość Monique2222
zzalamanaaaaa -wlasnie, masz calkowita racje !

masz 22 lata i mowisz, ze potrafisz utrzymac przy sobie faceta? ja pierdole... ile? kilka miesięcy?? utrzymaj przy sobie 20 lat!!! dopiero sie wypowiadaj. troche pokory. ok. koncze te jalowa dyskusję. pozostan przy tym ograniczonym swiatopoglądzie, ze związki rozpadają się tylko i wyłącznie dlatego, bo kobieta sie zaniedbała. nawet jesli to problem u faceta bedzie lezał, bo jest np emocjonalnie niedojrzały, to i tak to będzie wina celulitu :D adios 🖐️ ps: a ty to jestes przemądrzała, a nie mądra :D

Gość Monique2222
wiesz na koniec powiem ci ze po pierwsze nie TYLKO dla wygladu faceci zostawiaja kobiety, ale w sporej czesci przypadkow tak. a po drugie wydaje ci sie ze faceci pozornie dojrzali sa faktycznie na tyle dojrzali co myslisz ? oj chyba nie znasz facetow

Gość zzalamanaaaaa
kochane nigdy nie slyszalam, aby rozwod byl z powodu nie golenia nog ;-) czy innej czesci ciala. Ale spjrzmy prawdzie w oczy.... facet ma zadbaną kobietkę, ida razem na impreze i inni ją chwalą... wiesz jak 'lew' rosnie w sile... to jak afrodyzjak podoba sie innym musze dbac o swoje terytorium tak to dziala to zwierzecy instynkt chec rywalizacji. Facet to wzrokowiec ! my rowniez ! tez bym nie chciala faceta z brzuchem piwnym zaniedbanymi paznokciami i brudnymi butami ! taka nasza natura chcemy najlepsze to dajmy najlepsze. Zresztą komplementy dobrze na nasza psychike dzialają i to odbija sie na innych dziedzinach zycia jak np praca zawodowa itp po prostu rosniemy w sile to normalne ! zgadzam sie, ze facet moze zdradzic nawet najladniejsza kobiete swiata, ale statystycznie zdarza sie to rzadziej niz gdy ma w domu zaniedbaną żone, ktora jednoczesnie jest niezdowolona z SIEBIE ! tak to prawda ! kobiety zaniedbane w wiekszosci sa z tego powodu nieszczesliwe

"wiec pilnujcie swoich mezosiow jak wyjezdzaja sami na delegacje ,chodza bez was na bankiety.. bo tam sie ladne rzeczy dzieja.." to tyczy sie tez ciebie, no chyba, ze nie planujesz miec męża. ja też się z tym zgadzam, , ze nalezy o siebie dbać. rownież robie to dla siebie.. nie wyobrażam sobie sie nie umyć i chodzić w brudnych i wyciągniętych szmatach. ale ja sie akurat przyczepilam tego co wypisuje monique, ze to jest GŁÓWNY i JEDYNY powó dla ktorych faceci zdradzają i zostawiają swoje kobiety. co jest kompletna bzdurą!!!! a co moniquw jesli (odpukać) zachorujesz? będziesz łysa albo facet ma prawo ciebie wtedy zdradzać albo zostawić.. TAAAAK? bo jako facet ma prawo do zgrabnej i ladnej dupy ? co wtedy?

Gość Monique2222
,,ze to jest GŁÓWNY i JEDYNY powó dla ktorych faceci zdradzają ,, a wy dalej nie czytacie ze zrozumieniem... nie glowny i jedyny.. ale jednym z powodow jest czesto zaniedbanie sie kobiety ..i nie tylko rozstan ale i zdrad np.. i nie wmowicie mi ze to nie ma znaczenia..

Gość mi sie nie chce tak często
mi się też w zimie nie chce. Jak mam faceta, no to wtedy wiadomo, że się golę, chociaż to też nie tak w 100% bo w zimie cały czas goła przy nim nie łaże, ale teraz akurat jestem sama, to nogi wtedy, jak ubieram spódnice. czyli tak raz na kilka dni. Pachy tez nie codziennie bo mi się po prostu nie chce:)

Gość Monique2222
Poza tym pomijajac facetow uwazam ze kobieta nie dbajaca o siebie jest zwyklym niechlujem..a na dbanie o siebie tez sklada sie depilacja