Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DANZEL

ZOSTAWILA MNIE ALE CHCE O NIA WACZYC-JAK TO ZROBIC???

Polecane posty

Gość DANZEL

3 LIPCA zostawila mnie dziewczyna po dwoch latach z czego rok bylismy zareczeni. Mimo ze sie rozstalismy przez ponad miesiac spotykalismy sie co kilka dni, mimo ze para juz nie bylismy i pierscionek mi oddala.Wie ze wina lezy zawsze po obu stronach ale tym razem to ja zawinilem gdyz dosc czesto robilem wyrzuty z byle powodu, czesto dochodzilo do klotni az o jedna klotnie wiecej i cos nagle peklo. Bylismy razem na weselu u jej rodziny juz nie jako para ale wszyscy wkolo mysleli ze jestesmy. Niestety mialem za dlugi jezyk i sie wygadalem, moja panna dowiedziala sie o tym po jakims czasie i zrobila mi awanture ze nie mialem prawa rozmawiac z kimkolwiek o tym. Pragne dodac ze przed tym incydentem mialem szanse u niej na powrot ale po tym wszystkim stracilem bezpowrotnie. Wykasowala mnie z pamieci, tzn urwala wszelki kontakt, nie odbierala telefonow nie odpisywala na sms, na gg. Gdyby tego bylo malo oczywiscie musialem cos odwalic, postanowilem przeprosic jej rodzine za to co sie stalo, mialo byc dobrze niestety skutki byly jeszcze gorsze, gdy sie o tym dowiedziala to mimo ze juz nie chciala mnie znac zrobila kolejna awanture. Polecialy wowczas rozne niemile epitety.. Chcialbym za jakis czas znowu do niej startowac, odbudowac wszystko to co sie spieprzylo przez okres zwiazku, wwzystko naprawic co zepsulem. Wiem jedno ze napewno nie bedzie latwo. Moje pytanie do was jest nastepujace ile czasu musi uplynac zeby mozna bylo znow nawiazac jakis chociaz krotki kontakt, chwile pogadac o ile bedzie chciala. Kocham ja bardzo i wiem ze zrobie wszystko by o nia walczyc ale czy jesli bede zwlekal za bardzo czy moge ja stracic na zawsze? ZATEM CO MA ROBIC ZEBY JA ODZYSKAC? JAK ODBUDOWAC NA NOWO ZWIAZEK/ JAK PRZEKONAC JA DO SIEBIE ZEBY NIE MYSLALA O MNIE ZLE, CO ZROBIC ZEBY ZNOW ZACZELA ZE MNA ROZMAWIAC?

"Niestety mialem za dlugi jezyk i sie wygadalem, moja panna dowiedziala sie o tym po jakims czasie i zrobila mi awanture ze nie mialem prawa rozmawiac z kimkolwiek o tym" - to ona mówiła Ci o czym wolno Ci rozmawiać? Interesujące... A jeśli chodzi o Twoje pytanie, po jakim czasie możesz zacząć starować - poczekaj jakieś 5 lat, wtedy masz szansę. Może w międzyczasie znajdziesz inną (wolno Ci, naprawdę), to te 5 lat zleci jak z bicza strzelił. Powodzenia :)

A jeśli chodzi o Twoje pytanie, po jakim czasie możesz zacząć starować - poczekaj jakieś 5 lat, wtedy masz szansę." - dokladnie i wykorzystaj ten czas na trening osobowosci - czyli jak nie byc pantoflem i miec wlasne zdanie

Gość SACC
najlepiej juz sie wogule nie odzywaj, zrobiles z siebie juz wystarczajaco duza parowke :D ratuj resztki godnosci, poznawaj inne kobiety, jak przejzysz na oczy nie sadze zebys chcial do niej wrocic :)

MS - akurat slowo "jaja" nijak sie ma do tego tematu, raczej deficyt jaj

"MS - akurat slowo "jaja" nijak sie ma do tego tematu, raczej deficyt jaj" Zastanawiam się, czy powinienem poczuć się urażony... ;) Ale niech Ci będzie - z Australii :)

A ładna przynajmniej? Tylko się zastanawiam czy zabrakło innych kobiet?" - pytanie raczej brzmi czy do ogarniecia za pierwszym podejsciem? bo moze trzeba line zarzucic...

"MS na wróżkę !" A ładna przynajmniej? a co za różnica problem by zaistniał gdybyś był "pod"

a co za różnica problem by zaistniał gdybyś był "pod" - ewentualnie zawsze mozna sprawdzic czy papierowa torba nie zakloca odbioru sygnalow z kosmosu

"pytanie raczej brzmi czy do ogarniecia za pierwszym podejsciem? bo moze trzeba line zarzucic... " - informacji na ten temat oczekiwałem po odpowiedzi na pytania czy ładna, ale w sumie racja - de gustibus non disutandum est ;) "a co za różnica problem by zaistniał gdybyś był "pod" - a może ja tak lubię?! ;)

Gość ernan pospolity
daj sobie spokoj , miej swoja godnosci honor , tak zachowuje sie osoba ktora kocha? ona cie nie kocha i olej jedze bo nie zasluguje na nic , pokaz ze jestes facio z jajami , nic tak nie wkurwia kobiety jak jej olanie , nie upokarzaj sie wiecej bo kiedys ci bedzie wstyd jak ja spotkasz na ulicy, miej do siebie szacunek, to trudne wiem ale nie masz innego wyboru jak wyjsc z tego z resztka godnosci, powodzenia