Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irminaaa

Pazdziernik 2011

Polecane posty

Gość irminaaa

Rozpoczete juz przygotowania ?? ile macie lat?? jakim samochodem chcecie jechac??

Gość irminaaa
ja juz nakupowałam kiełbachy, ogórów, gorzały, do ślubu jadę polonezem truckiem przyszłego szwagra i mam dopiero 58 lat

Gość irminaaa
ale smiesznie ktos napisal...pytam powaznie

Gość irminaaa
zaraz zabieram się za robienie pierogów, potem wyprasuję kieckę i wypastuję gumofilce

Gość irminaaa
wszystko w porzadku u ciebie dlaczego masz moj pseudonim

Gość irminaaa
kto sie zeni badz wychodzi za maz nie ma takich ??

Gość an_na 27
My mamy zarezerwowaną salę od razu z obsługą kuchni i kelnerami na 8.11.2011, a poza tym nic więcej. Nie wiem czy uda nam się znaleść jakiś fajny zespół i fotografa, ale pocieszam się że październik nie jest aż tak bardzo obleganym miesiącem. Myśleliśmy również nad czerwcem 2012 ale nie chcemy tak długo czekać. Martwię się też trochę o pogodę, bo chciałabym pójść w sukni bez żadnego bolerka czy futerka.. A Ty kiedy ślubujesz?

Gość an_na 27
sorki pomyłka miała być data październikowa 8.10.2011 a wpisało mi się na listopad

Gość irminaaa
Ja slubuje trowniez 8.10.2011 my mamy narazie orkiestre a sale chcemy zamowic w pazdzierniku tego roku... W sumie to bierzemy slub cywilny w tym roku 7.10.2010 :) ( to juz niedlugo) i juz bedziemy mieli juz obraczki tylko w nastepnym roku damy je do czyszczenia. O sukiee pomysle jakos w nastepnym roku...wiesz juz jaka chcesz sukienke masz jakas wizje na nia???

Gość irminaaa
Ja slubuje rowniez 8.10.2011 :) my mamy narazie orkiestre a sale chcemy zamowic w pazdzierniku tego roku... W sumie to bierzemy slub cywilny w tym roku 7.10.2010 ( to juz niedlugo) i juz bedziemy mieli obraczki tylko w nastepnym roku damy je do czyszczenia!! . O sukience pomysle jakos w nastepnym roku... a ty wiesz juz jaka chcesz sukienke Masz jakas wizje na nia???

:) Ja też mam 8.10.2011 ślub:) Narazie mamy tylko zarezerwowaną sale na dwa dni, bo poprawiny też robimy. W tym roku chciałabym juz zamówić zespół, kamerzyste i fotografa (mam już upatrzonego) a reszta w przyszłym roku:)

Gość anula2384
witam podobnie jak Wy wychodze za mąż 15 10.2011 na ten moment mamy sale orkiestre fotografa kamerzyste a reszta dopiero w przyszłym roku uwazam ze mam jeszcze duzzzzzzo czasu:) a jak u Was przygotowania? co juz macie zalatwione?

Gość irminaaa
witajcie. wybralismy już pojazd do ślubu - to będzie taki amerykanski pojazd którym jeżdżą służby wojskowe w Iraku, kolega nam załatwił. Suknię będę mieć tiulową na dole, a na górze czarna koronka. Bukiet to chcę taki z kalii i lilii kaskadowy do ziemi, z dużą ilością zieleni, bo lubię ten kolor i żeby było wesoło, bo yo już jesień. nie wiem jeszcze jakie kolory przewodnie na wesele wybrac - może zielony z czerwienią i pomarańczem? co o tym sądzicie?

Hej kobitki . Ja rowniez slubuje 8.10.2011 mamz juz zaklepana sale , orkiestre , oraz kamerzyste . Jutro ide po odbior obraczek;D Ile wam wzchodzi za 1 osobe, i co macie w to wliczone _

Gość fotograf_małopolska_śląsk
>>> Fotografia Ślubna pracuje na terenie małopolski i śląska > www.bednarczyk.org.pl

Gość kamika ka
A ja uskuteczniam nauki przed małżeńskie, to jakaś tragedia jest :D U Was też to tak jakoś dziwnie przebiega ? Bo aż jestem ciekawa. :) A co do fotografa to ja znam jednego którego zdjęcia mi pasują www.mniemczyk.pl Myślę że warto pooglądać choć nie wiem jak ma z terminami. Napiszcie jak u Was przebiegały te nauki bo ja już swoich mam dość :D