Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawskamery

Ile Wam się spóźniał okres?

Polecane posty

Gość Ciekawskamery

Cześć dziewczyny! Jetsem ciekawa ile wam spoźnił się okres. Mi się spóźnia już 7 dzien i nadal nie mam żadnych obiawów;P Czy to normalne? Pozdrawiam

Gość kiedys 11 dni

Gość Bardzo zmartwiona kobieta
mi juz 14 dzien sie spoznia. pomocy! ;(

Gość Mi też się spóźnia
już 14 dzień i nie wiem, o co chodzi, bo w ciązy na 100 % nie jestem. Poczekam jeszcze z tydzień i wybiorę się do ginekologa. Ciągle o tym myślę, bo zazwyczaj mam w miarę regularne miesiączki, w każdym razie nigdy mi się aż tyle nie spóźnił. Teraz trochę odpuściłam, wrzuciłam na luz, to może w końcu przyjdzie....

Gość lollkussis
mi tez juz 14 dzien. ciązy brak. (dziwica) i co teraz? ;(

Gość Bardzo zmartwiona kobieta
chcę juz moj okresss

Gość Ciekawskamery
Dzieki dziewczyny za odpowidzi. Ja tez zawsze mialam regularny 28 lub 29 dni a tu juz 35 dzien cyklu i nic. Nawet mnie piersi ani brzuch nie bola... Co to moze byc? Do taka jedna mała d. : Czy wczesniej przed tym 2 tygodniowym spoznieniem mialas regularne cykle?

Gość dziewczyny, wyluzujcie
bo wam nigdy nie przyjdzie... Lampka wina, gorąca kąpiel oraz dobra komedia, a potem spać...dobra metoda na spozniajacy sie okresik :)

Gość naatalkaa
Jak miałam naście lat moje cykle były bardzo długie i miały od 30 do 40 dni. Drugą miesiączkę w życiu pamiętam, że dostałam po 2 miesiącach. Jak chciałam, żeby okres przyszedł wcześniej i nie wypadał w jakichś ważnych dla mnie dniach to przyspieszał go duży i częsty wysiłek fizyczny a potem gorąca kąpiel. Przez jakieś 3 lata cykle miałam równiutko 30dniowe, potem po wyjeździe za granicę i brak okresu 2,5 miesiąca znów się wszystko rozregulowało. Teraz biorę tabletki. Tak więc odpowiadając na pytanie, to dla mnie to była norma "spóźnianie się" okresu.

Gość kjbkbkb
Mojej koleżance spozniał sie 3 tygodnie i dostała. Normalnie miala juz obiawy ciazy, nudnosci, zawroty glowy, zaparcia. Normalnie masakara:)