Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwegwfgwefewf

dziecko w wiekiu 35 lat??

Polecane posty

Gość gwegwfgwefewf

mam 23 lata i nie czuje absolutnie checi na rozmnazanie sie;/moze po 35-tce poczuje klepie biede i studiuje wiem ze jakbym teraz urodziła dziecko to nigdy nie uzyłabym zycia bo wczesniej zyłam w biednym domu i nigdzie nigdy nie byłam, nic nie widziałam , niczego nie przezyłam;/ wciaz tylko zeby starczylo do pierwszego, na kino nigdy nie było, na koncert, na nic;/ teraz dokładam sie rodzicom do domu i studiuje i pracuje

Gość no i??????????????????????????
Bo nie bardzo rozumiem przesłanie tego postu? Czy ktoś Cię zmusza do macierzyństwa?

Gość Kamelijjka
U mnie było podobnie w domu - ale skończyłam studia, pracuję, dalej pomagam rodzicom ale mam niezłą pracę wyszłam zamąż - z mężem zwiedziliśmy już kawał świata chodzimy na koncerty, do kina filharmoni itp teraz mam 29lat i zaczelismy się starać o powiększenie rodzinki-więc może u Ciebie też data kiedy zapragniesz zostać mamą się przybliży:)

Gość dsfadsfadsfadsgdsgsdf
kamielijjjjka obys miala bezplodna picz..wtedy do konca zycia bedziesz musiala sie pocieszac filharmonia..hahah:D

Też za bardzo nie rozumiem tej deklaracji, nie chcesz dziecka to go nie miej.

no każdy robi jak chce wiec jak nie czujesz sie w roli mamy to nie, nie ma przymusu no chyba że wpadka to inna bajka