Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polski mężczyzna

Wygląd polskich mężczyzn.

Polecane posty

Gość aigoo
mi nie przeszkadza facet dbający o siebie i przeglądający gazety z modą. jedni wolą modę drudzy odpicowane samchody.

Kurde... wychodzi na to, że jak odpierdolę się u Hugo Bossa to panny będą błagać aby mogły podszkolić się na mnie w obciąganiu kutasa... PUA wysiada ;p

A ja wolę książki i internet zamiast samochodów i gazetek z rankingiem szaliczków i sweterków które są obowiązkowo modne w tym sezonie. Za rok i tak będą następne.

Gość oFFerMuSSh
pOka FoTe PaskÓdo :)

Można być gustownie ubranym i nie być żadną metroseksualną ciotką... Kwestia gustu i umiaru...

Gość aigoo
nie jest powiedziane, że jak ubierze się pan u hugo bossa to znajdą się chętne aby się panem "zająć". :) trzeba jeszcze dobrze się w tym wszystkim co się kupi prezentować.. nie każdy strój do kogoś pasuje.

Do mnie np. nie pasują te z Koreii chociaż lubię klimaty azjatyckie.

"nie każdy strój do kogoś pasuje" bardzo odkrywce :P dobry garnitur pasuje do każdego

Gość Mens Health
Przykłady tej granicy?

Gość aigoo
i dobrze. wie pan co pan lubi a czego nie lubi. to już coś. na prawdę. :) a do kogoś, kto napisał o tym, że wróciłam i był spokój.. chyba forum jest po to aby dyskutować, nawet jeśli ma się odmienne zdanie? nikomu w żadnym swoim poście nie ubliżyłam, nie użyłam wulgaryzmu, więc w czym problem?

"ale nie można pindrzyć się przed lusterkami, manicurować, układać fryzurek i stroić się jak panienka nie będąc metroseksualną ciotą" ale ja nie znam takich... zresztą to chyba raczej zazwyczaj ludzie młodsi - tacy 20, 20 kilka lat...

Offerma, o czym Ty piszesz? Czy ktoś tu pisał o jakimś manicure, solariach? Jedyną osobą, która ciągle porusza ten temat to Ty. Opuść na chwilę ten swój świat i czytaj uważnie, bo jesteś trochę poza tematem.

Gość oFFerMussH
Offerma jest po prostu zazdrosny że tacy faceci mają powodzenie a on nie :D Dla offermy chłopak który chodzi na siłownie to już jest laluś. Czy nie tak jest Ofermo (losu)?

Gość aigoo
@offerma, pojęcia metroseksualizm i bycie ciotą mają dla każdego inne znaczenie. dla mnie połączenie metroseksualizm i ciota to wręcz oksymoron. bo owszem, można być metroseksualnym (bardzo dbać o swój wygląd) a niekoniecznie być przy tym "ciotą". to że ktoś lubi ładnie wyglądać nie dyskwalifikuje tej osoby bycia dobrej w innych dziedzinach życia kompletnie odległych od tego "pindrzenia się". a jeśli dla pana "ciota" miała znaczenie "homoseksualny" to tu się kategorycznie nie zgodzę.. większość mężczyzn, z którymi się spotykałam bądź przyjaźniłam dbali bardzo o siebie i myśleli nad tym co na siebie zakładają, ( ba! jeden nawet mi się przyznał, że na naszą pierwszą radkę siedział w łazience nad włosami prawie godzinę, bo chciał mi się podobać. i podobał się. bardzo. ;) ) i zapewniam, każdy z nich nie był, nie jest i nie będzie gejem. ;) @darker, dziękuję panu za sprostowanie.

Gość sensises
Niektórzy mężczyźni wypowiadający się tutaj prezentują żenujący poziom. Nie wystarczy wyglądać, trzeba mieć też coś rozsądnego do powiedzenia. "bo jesteście kobietami. poza wyglądem niewiele sobą reprezentujecie. to dlatego właśnie faceci wymieniają kobiety na nowsze modele, dlatego kobiety się malują, pacykują i robią sobie botoksy" żadna kobieta nie będzie szanowała faceta, który ma podobne poglądy, toż to prawdziwe komunały :) Autorze tej wypowiedzi, udowodnij proszę czym kobieta ustępuje mężczyźnie :) Druga rzecz, jakiś mężczyzna tutaj rzucał nazwami słynnych projektantów, na ubrania których 90% Polaków nie stać - chyba ktoś nie zrozumiał, że w koszuli za 300 zł też można świetnie wyglądać. Polscy mężczyźni (bardziej od kobiet) uwielbiają kicz, często przy tym udając, że nie mają lustra.

"żadna kobieta nie będzie szanowała faceta, który ma podobne poglądy" Jak będzie trzymał gębę na kłódkę to przejdzie. "chyba ktoś nie zrozumiał, że w koszuli za 300 zł też można świetnie wyglądać. " 300 zeta na koszulę... MATKO!

Gość oFFerMussH
Ja tak nie pisze. Tak pisze nasz offerma (losu): 13:32 [zgłoś do usunięcia] offerma ''właśnie kiedy mówiłem że skoro warunkiem niezbędnym do tego żeby leciały na mnie laski jest zmienienie się w solarniano siłownianowego tłuka to nie daj boże. już wolę umrzeć prawiczkiem.'' A więc to że facet chodzi na siłownie, na solarium od razu go klasyfikuje jako tłuka? Okej, jest metroseksualny, ale czy to już nie pozwala mu być inteligentny??

"Niektórzy mężczyźni wypowiadający się tutaj prezentują żenujący poziom. Nie wystarczy wyglądać, trzeba mieć też coś rozsądnego do powiedzenia. " kochanie - jaki temat widzisz na górze?

Gość sensises
"Jak będzie trzymał gębę na kłódkę to przejdzie" Kiedyś tą gębę otworzy i czar pryśnie

"ale czy to już nie pozwala mu być inteligentny??" Inteligentny to jest każdy. Jedni mniej inni bardziej.

"Kiedyś tą gębę otworzy i czar pryśnie" Ale co sobie podupczy to jego :D

Gość rZeLeK ZiElOnY
nie rozmawiajcie z offermą dziewczyny i tak będzie was tylko obrażał.

"normalna cena dobrej koszuli" Bo ta za 150, rozpadnie się po pierwszym praniu. Nie mówiąc już o szpanowaniu metką :P

" nie rozmawiajcie z offermą dziewczyny i tak będzie was tylko obrażał" chłopina ma złe doświadczenia z Wami

"Bo ta za 150, rozpadnie się po pierwszym praniu. Nie mówiąc już o szpanowaniu metką " nie rozumiesz o czym piszesz... droga koszula to zupełnie inny materiał, inny wzór... oczywiście za 150 zł też może być niezła, ale różni się od tych droższych