Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyton Wielki

28cm penis - dla zakompleksionych

Polecane posty

Gość monika28cm
W tym kraju nawet chuja musi mierzyć geodeta.

Gość hjjdunknhbgf
jak dla mnie tragedia, choc pewnie jest sporo lasek z ciipa jak wiadro, ktore pochlona taki badag, ja bym nie pozwolia mu do siebie nawet sie zblizyc :O

Gość rzucały bidulki kamieniami
na szkołę to teraz tak przykładają linijeczkę

Gość fctyfghujikmnjbh
szkoda tylko ze u podstawy penisa, na linijce widnieje liczba centymetrów ok.9-10

Gość Pyton Wielki
No właśnie o tym jest temat, że źle mierzą, a potem się chwalą że ich facet ma 28cm. Przeraża mnie tylko to, że są ludzie że ten temat traktują jako przedstaiwajający wielkiego penisa.

wielki..... jebac wielkie, ja miałem mega doła, myślałem że nie ma panien które lubią mniejsze flusie, jednak są ;] trochę mnie to dowartościowało lecz i tak pewien niedosyt pozostał :)

Gość Kopeć
Ja pierdole to wszystko nie ma znaczenia przecież jak podrywasz laskę... to nie pokazujesz jej chuja...Licza się umiejętności...Np ja zanim go wyjmę z rozpora to dziewczyna dojdzie kilka razy:PP i chce więcej... Tak ze panowie, nie martwic sie ale do treningu :PP A jak ktoś ma falusa mniej niz 10 cm ;d to trzeba lasce przedstawić waszego palca jebalca;d

Gość St-Etienne
ten kuutas ma lekko ponad 15 cm, ok 6", a nie 28 cm i stąd sie biorą te mity o pałach jak u koni hahahaha mierzyć to trzeba się najpierw nauczyć w szkole i nie tylko a dopiero myśleć ( o pisaniu nie wspomnę ) o sexie