Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffg

Nie wiem co jest grane! Help!!

Polecane posty

Gość ffffg

Dziewczyny! Sprawa wygląda tak, że zapomniałam kilku tabletek .@ z odstawienia przyszła...przed tą @ miałam objawy mogące świadczyć zarówno o @ jak i o ciąży. Po 7-dniowej przerwie zaczęłam nowy blister...objawy nie ustapiły- mam coraz silniejsze bóle w podbrzuszu i jest ono twarde...do tego boli mnie w krzyżu...i cokolwiek zjem czuję pustkę w żołodku i nudności...boli mnie też głowa i jestem rozbita i zmęczona...zrobiłam test ( wprawdzie z tych najtańszych) i był neg...nie wiem już o co tu chodzi...z dnia na dzień czuję sie gorzej... jest sens robić znowu test?...z góry dzięki za odpowiedź...

Gość ffffg
Czy może któraś z was maiała podobny przypadek? - ciąza podczas brania (a właściwie zapomnienia ) tabletek anty? Czy gdybym była w ciąży ( nie wiedząc o tym), a brała tabsy, to zaszkodziło by to dziecku?... Ból brzucha ma bardzo mocny...nie moge długo siedzeć, stac czy iść...piersi tez mnie bolą - po bokach i sutki mam takie wrażliwe, że stanik przeszkadza. Często sikam (w nocy 3-4 razy).Test robiłam kilka dni temu (pink test) i wyszedł neg. czy mógł się mylić?

Gość vvdds
skoro zrobilas test i wyszedl neg to nic sie nie boj...tym bardziej ze dostalas okres. Nakrecasz sie i wmawiasz na sile objawy.

Gość ffffg
tylko to był okres mechaniczny czyli sztuczny! Taki okres nie wyklucza ciąży...pytałam na forum ginekologicznym i p. doktor odpisała, że prawdopodobieństwo ciąży w moim przypadku jest duże...a ta niby @ nie wyklucza wcale ciąży! Co innego gdybym tabletek nie brała ...prawdziwy okres faktycznie wyklucza ciążę!

prawdziwy okres wyklucza ciążę tak, tylko niektóre kobiety myślą, że to krwawienie miesiączkowe bo jest dość intensywne a w ciąży są. Idź na beta hcg koszt 25-30 zł ale będziesz mieć pewność większą niż przy zwykłym teście z moczu.