Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamannana

Boje sie ze mam coś poważnego, Pomocy!

Polecane posty

Gość zalamannana
ale jak dzwonilam do przychodni babka powiedziala ze gin jest w piatki, ew moge isc do internisty, no to czemu mam nie isc. pojade, cos tam internista wymysli moze, umowie sie na piatek, pojade po test do rossmana, zrobie go, wroce i opowiem wam co i jak bo sie juz denerwujecie na mnie

Gość ale po co do internisty?
Sorki, nie obrażaj się, ale jakby Ci pani w przychodni powiedziała, ze w czwartki mają tylko okulistę to też byś poszła? Co ci internista zrobi? Zrób test i umów się do ginekologa bo ginekolog tez czarodziejem nie jest i pierwsze o co zapyta to czy robiłaś test żeby wykluczyć ciąże.

Gość zalamannana
za bete w panstwowej przychodni sie placi? ja zawsze wszystko robilam prywatnie wiec nie mam zielonego pojecia

Gość zalamannana
po to do internisty, ze wykluczy te choroby zwiazane nie ze sprawami ginekologicznymi, no nie wiem,, pojde zobacze, ehh, moze cos mi doradze, przecie zinternisci nie sa takimi bardzo konowalami, na pewno jakas wiedze maja

czyli po prostu chcesz sobie popisac zeby ktos sie nad Toba pouzalał, ze takiego masz stresa? internista tak jak dermatolog, leczy metoda prob i bledow a na pewno nie wrozy z fusow... jak od internisty mialam przyniesc zaswiadczenie do dokumentacji ciazowej, czy wg jej opinii mam rodzic naturalnie, powiedziala- cytuje- ja sie na pochwach ani na ciazach nie znam! :) wiec to naprawde nie ma sensu... internista zapyta, czy jest szansa ze mozesz byc w ciazy... jesli powiesz, że nie, bo w to nie wierzysz, dostaniesz leki np. na pecherz albo jakis antybiotyk... i co wtedy, zaczniesz go brac, wiedzac, ze mozesz jednak miec malucha w brzuchu? przeciez to zupelnie bez sensu, zrob test, idz do ginekologa... jak bialy czlowiek :) przeciez piszemy Ci, ze moze to byc ciaza ale nie musi :)

Gość zalamannana
zrobilam test- wynik negatywny. a lekarz internista okazal sie kompetentny i wcale nie mowil mi ze sie nie zna , dal mi skierowanie na badanie moczu i krwi aby wykluczyc zapalenie pecherza i cukrzyce. wszystko pieknie wyjasnil, przebadal mi brzuch, skierowal na usg dopochwowe i powiedzial ze moga o byc torbiele jajnikow dlatego to usg. kazal mi sie zapisac do ginekologa i zrobic tez cytologie. do ginekologa juz sie zapisalam na poniedzialek na 15. a o 9 mam wizyte u innego, no i bardzo dobrze, dwie obiektywne opinie lepsza niz zadna. przesadzalyscie z ta ciaza i ja mowilam ze to nie ciaza.

super ze potraktował to poważnie, ale teraz pozostaje pytanie co to jest. mam nadzieje że po badaniach nie okaże się to czymś poważnym.