Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjasnilo sie wszystko

moja kuzynka wybaczyła mu zdradę a mi nie

Polecane posty

Pisałam tu parę dni temu. Nie mogę znaleźć starego topiku, temu zakładam nowy. Wyszło na jaw, że moja kuzynka wybaczyła mu,ze zdradził ją a nie mi. Oto nasza rozmowa na gg, w szoku jestem:O wiem,że źle zrobiłam, ale ona go wyidealizowała:O kuzynka 22:18:03 zdejmij ten utwór z opisu bo jest nie na miejscu. nie jestes na szczycie tylko na dnie i nikt nie pragnie twego ciala napewnonie jarek, chyba ewedentnie widzialas ze on cie nie chce, a i jak szukasz zemsty to uwierz ze zle na tym wyjdziesz. ja 22:19:48 dobrze ze sie pogodziliscie 22:21:08 ja go nie zmuszałam do seksu, robił to z własnej woli kuzynka 22:21:19 jebiemnie to 22:21:25 skoncz ta gadke 22:21:31 mam wyjebane ja 22:21:50 stało się,żałuję ja i on...zapomnij kuzynka 22:22:32 on zaluje a ty napewno nie dam sobie za to reke uciac 22:22:35 dobra nara ja 22:23:19 jest tak samo winny jak ja, nie wiem czemu mu jestes skłonna wybaczyć a mi już nie,ale to już twoja sprawa, przykro mi 22:23:20 pa 22:25:24 zastanów się, z własnej woli chciał...nie kazałam mu. I jak myślisz,że łatwo mi to przyszło to mylisz się kuzynka 22:25:56 czy ty rozumiesz co to znaczy spierdalaj? ja 22:26:28 rozumiem, ale chciałam Ci wyjaśnić coś na wypadek jakbyś myślała,że ja go zmuszałam do tego 22:26:28 pa kuzynka 22:48:04 jednak ja przyjade do twojego ojca! 22:48:31 powiem mu o wszystkim! nie bedziesz ty robic durnych aluzji w opisach! ja 22:48:53 wytłumacz mi tylko, czemu mu jesteś skłonna wybaczyć a mi nie? 22:48:59 tylko o to proszę kuzynka 22:49:20 bo on okazal skruche a ty sie smialas glupio i zapieralas sie ze tego nie zrobilas 22:49:22 tyle 22:49:27 koniec tematu 22:49:32 nic wiecej nie pisz 22:49:44 i nie ustawiaj opisow do mnie ani do niego 22:49:49 dla ciebie nie istniejemy ja 22:49:52 jak nie okazałam skruchy? chyba byłam u ciebie kuzynka 22:50:10 ciesz sie ze w morde nie dostalas 22:50:13 zegnam ja 22:50:26 jest tak samo winny jak ja, ale ok pa kuzynka 22:50:50 masz sie pilnowac co umieszczasz w opisach 22:50:54 zaegnam ja 22:51:27 ja mu noza nie przystawialam i nie zmuszalam do seksu czy do lapania mnie za tylek, jakby co 22:51:29 pa kuzynka 22:51:44 masz opsesje! 22:51:59 tylko to mozesz zaoferowac 22:52:40 pamietaj pieprzy sie tylko szmaty a za zone sie bierze kobiety ktore cos po za sexem oferuja ja 22:53:01 tego,ze mi nie jestes w stanie wybaczyc a mu tak nie jestem w stanie zrozumiec 22:53:12 ale to juz twoja spraw, szkoda kuzynka 22:53:18 wlasnie! 22:53:20 moja! 22:53:33 ostatni raz o opisach przypominam! 22:53:40 i przestan pisac! ja 22:53:45 to zablokuj mnie kuzynka 22:53:57 nie bo chce twoje opisy czytac 22:54:07 nie bedziesz mnie w nich obsmarowywac ja 22:54:33 nie wiem co ci nagadał, ale widzę,że swoją część winy przelał na mnie kuzynka 22:54:44 ograniczona jestes ja 22:55:00 co, powiedział,ze go zmuszałam>? kuzynka 22:55:07 nie! 22:55:09 prawde! 22:55:17 zdejmij kurwa opis ja 22:56:26 życzę szczęścia z kimś, kto cię zdradził 22:56:27 pa kuzynka 22:56:32 dziekuje 22:56:46 uwierz ze bede z nim szczesliwa jak ty nigdy nie moglas byc ja 22:57:07 wyparł się wszystkiego? 22:57:17 szybka zmiana wersji kuzynka 22:57:21 nie, niczego sie nei wyparl 22:57:39 uposledzona jestes 22:58:05 ty nie rozumiesz co ja do ciebie mowie 22:58:30 nie mozesz z niesc tego ze on wybral mnie do dalszego zycia a ciebie tylko ruchal ja 22:59:13 i ci to nie przeszkadza ze zabawiał się za twoimi plecami i planujesz ślub beztrosko mimo zdrady? kuzynka 22:59:24 tak 22:59:32 ale to juz nie twoja sprawa 22:59:34 nara ja 23:00:22 nie moja i cieszę się, że nie będę musiała uczestniczyć w tym. Ja zdrady nigdy nie wybaczyłabym kuzynka 23:00:55 zal.pl ja 23:01:38 wybaczasz facetowi, którego znasz niecałe 2 lata a mi nie możesz 23:01:40 ok kuzynka 23:02:29 bo on przez 2 lata 1000000% wiecej mi zrobil dobra niz ty przez 22lata ja 23:03:06 zdrada to dobro? kuzynka 23:03:42 w dupie byłaś i gówno widziałaś ja 23:04:16 facet, który kocha uprawia seks z inną? kuzynka 23:04:42 nie powinno cie to juz interesowac 23:04:48 wybral mnie a nie ciebie 23:05:01 i koniec juz tu twojej sprawy 23:06:25 nie pisz kurwa nie pisz ja 23:06:36 i nie interesuje, życzę powodzenia kuzynka 23:06:44 i zajebiscie 23:06:53 dziekuje ja 23:08:12 przyjaźń sama rozwiązała się kuzynka 23:08:27 nigdy jej nie bylo 23:08:40 kurwa jebalas sie z moim facetem ja 23:08:51 a on święty jak rozumiem? kuzynka 23:09:00 tak kurwa swiety 23:09:08 aureole mu juz zalozylam ja 23:09:41 żeby była jasność, nie ja wyszłam z inicjatywą, co ci pewnie powiedział kuzynka 23:10:00 nie twoja sprawa 23:10:14 zamknij sie juz jak nie chcesz zeby stary cie z chaty wyjebal ja 23:10:37 nie rozumiem, czemu mojej wersji wysłuchać nie chcesz, a tylko jego, subiektywnej kuzynka 23:10:59 bo kurwa bylas u mnie i zazekalas sie ze tego nie bylo chodz ja juz wiedzialam 23:11:05 jestes falszywa kurwa 23:11:11 odpierdol sie ode mnie ja 23:11:20 to ty zaczelas do mnie pisac kuzynka 23:11:31 bo ustawiasz pojebane opisy 23:12:17 ty nie rozumiesz co to znaczy wypierdalaj ja 23:12:36 nie rozumiem tylko, jak mozna jednemu wybaczyc, drugiemu nie magda sz. 23:12:36 wytarl toba kurwa nogi i tyle z waszego romansu 23:12:52 nie rozumiesz bojestes ograniczona ewelinka 23:13:07 rozumiem, ze jak pojechalam od ciebie to cie urobil, tyle 23:13:18 przedstawil swoja wersje, umniejszajac swoja wine 23:13:26 i pewnie polowy nie powiedzial co blo magda sz. 23:13:38 ja jutro przyjade do twojego ojca i opowiem swoja wersje ewelinka 23:13:52 ja postapilam jak postapilam,ale nie umniejszalam swojej winy kuzynka 23:14:07 spierdalaj lajzo z mojego zycia ja 23:16:04 spoko, nie zamierzam już się do ciebie odzywać, nie mam takiego zamiaru kuzynka 23:16:25 dzieki bogu! To nasza dzisiejsza rozmowa. Prawdę poznała 2 dni temu. Czy wy zawsze robicie z faceta świętego a na innych kobietach wieszacie psy i wybaczacie? wiem, jestem winna, ale mnie zna 22 lata a jego niecałe 2. Zycze jej powodzenia, neich zdradzi ją ponownie. Czekam na opinie wasze

bo nie rozumiem, jest tak samo winny jak ja, ale mu wybaczyła

wiem,że rozmowa jest długa, ale ktoś może odniesie się do niej i do tej sytuacji? dodam, że jej facet wmawiał mi,że mnie kocha, a chodziło tylko o seks

Gość ewelinka i madzia :)

Gość parappapa
jak mogłaś przespać się z facetem kuzynki??? znasz ją 22 lata i robisz jej taki numer??? nie dziwię się jej, że ma Cię w dupie, ale dziwi mnie fakt, że nadal jest z tym kolesiem...:O

mnie też to dziwi, jak napisałam ja swojej winy nie umniejszam

Gość alllleeeenumer
dziewczyno daj juz sobie z nimi spokoj, zyj swoim zyciem minie troche czasu wszyscy ochloną i moze wtedy cos sie poprawi. Popelnilas blad i za to nie pochwalam ale jestes czlowiekiem bledy kazdy popelnia wyciagnij wnioski na przyszlosc zycze powodzenia.

Gość nie wiem o co co chodzi
sorki, ale nie wiem o co ty masz pretensje i czego sie spodziewalas. Puscilas sie z facetem wlasnej kuzynki. Jemu wybaczyla, bo go kocha. ciebie nie. Co sobie myslalas? Ze bedziecie znowu szczesliwa rodzinka po tym co zrobilas? On tez zrobil, ok, ale kobiety czesto wybaczaja zdrade swoim facetom, ale nigdy nie beda patrzec przychylnie na kobiete z ktorym zdradzil, a to ze jestes czescia rodziny, dodatkowo jeszcze dziala na twoja niekorzysc.

paradoksalnie, zrobiłam jej krzywdę,ale też otworzyłam jej oczy... planuje ślub mimo to. Przy okazji wyszło, że nigdy przyjaciółkami nie byłyśmy. Nie tylko dlatego, że zrobiłam to co zrobiłam, ale też dlatego, że mu wybaczyła i wyidealizowała go, zrzucając winę na mnie

wiem, jestem winna. On się wybielił i wyszedł na niewiniątko. Jak można zdradę po 2 dniach wybaczyć?

już przestałam bać się,że straszy mnie rodzicami

nie miałabym pretensji, gdyby i mu nie wybaczyła. Wina była obustronna

Gość grwaehtyjuki
wiesz co, pamiętam topik. a jak z rodzina, ojcem? powiedzialas ojcu? kuzynke masz jebnieta, mowie ci, ona jest jakas ograniczona :D

Gość grwaehtyjuki
ty swoja droga zle postapilas, ale to ten koles mydlil ci oczy, a ona slepa jest totalnie...

az noz sie w kieszeni otwiera... jak moglas to zrobic wlasnej kuznce??? rodzinie??? przeciez to jest CHORE! nie dziwie jej sie, ze nie chce Cie znac. tez mialam kiedys taka "przyjaciolke". i wierz mi- to, ze Ci nie wybaczyla jest najlagodniejsza forma kary. z takimi obłudnicami nikt nie ma przyjemnosci obcowac. a to, ze jemu wybaczyla to nie Twoj interes. w glowie mi sie nie miesci, ze W OGOLE mozna pomyslec chocby o chlopaku swojej kuzynki. na wszelkie proby jego "podrywu" mnie moja reakcja bylaby jedna- dostalby w twarz, a kuzynka dowiedzialaby sie o tym w przeciagu kilku godzin. nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem zachowania takich wrednych bab jak Ty.

nie powiedziałam, ale jak dojdzie co do czego to będę się bronić bo do cholery, ja go nie zmuszałam do seksu. Sam za mną latał, obłapiał na schodach, jak szłam za nią a on za mną:O przyjeżdżał, zabiegał... kurwa rozkochał mnie i potraktował jak szmatę. Czy facet mający 30 lat serio ma opanowane techniki podrywu takich jak ja?:O

Gość Liza@22
Takie szmaty jak ty powinno się wieszać,ja bym ci nie popuściła i wykopała razem z tym gnojem

Gość a jjaaaa
Przespałaś się z facetem kuzynki i jeszcze masz do niej pretensje że Ci nie wybacza :o Przepraszam bardzo za słownictwo ale Jesteś zdrowo jebnięta Faktycznie zniknij z jej życia a nie jeszcze się narzucasz A to czy wybaczyła facetowi to jej sprawa , a Ty pewnie myślałaś że nie wybaczy i gość wróci z podkulonym ogonem do Ciebie :) Żałosna kobieto jesteś

Gość Liza@22
Już po całej rozmowie z kuzynką widać ,że jesteś głupia jak but,pewnie jesteś wieśniarą która marzy o księciu z bajki ,ale to ci się nigdy nie spełni

Gość grwaehtyjuki
ale dziewczyny, wina autorki jest bezsprzeczna, ale z drugiej strony postawcie sie w jej sytuacji troche. nie chce jej wybielac, ale gdyby was fcet (niewazne czyj) podrywal ostro, chcial rozkochac, to czy oby na pewno byscie nie ulegly? jesli autorka byla samotna i spragniona milosci to jest jak dla mnie po czesci usprawiedliwiona. to wina tego gnoja tez. i z tego co mowi autorka to nawet bardziej jego, ona sie po prostu jemu poddala.

Gość Jisie:)21
Autorka tematu to kurwa i tępa szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa aaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SZmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa aaaaaaaaaa a a aaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Szmataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość nie wiem o co co chodzi
ty zaponij ze ona jest twoja kuzynka. Od momentu kiedy przespalas sie z jej facetem, jestes dla niej taka sama kobieta jak kazda inna, jak obca. Tak jak pisalam, facetowi czasem wybacza sie zdrade ale nigdy nie rozgrzesza sie tej z ktora zdradzil, a tym bardziej jesli to jest ktos z rodziny. Nie oczekuj od niej ze bedzie ci wdzieczna ze otworzylas jej oczy. Postapilas wbrew powszechnie znanym prawdom, ze jak sie wpierdalasz miedzy dwoje ludzi, to zawsze wychodzisz na tym najgorzej, bo oni sie predzej czy pozniej dogadaja, bo laczy ich uczucie a ty wychodzisz z sytuacji najgorzej. Tym bardziej ze jestes kuzynka. Takich swinstw sie w rodzinie nie robi i to co zrobilas jest traktowane o wiele gorzej w kategoriach moralnych niz zdrada, bo ty dla niego bylas jakas tam kobieta, ale ty dla niej bylas kuzynka. Pewnie masz teraz zal, bo liczylas na to, ze ten facet zostanie z toba a kuzynka kopnie go w dupe, i teraz nie mozesz sie pogodzic z tym co sie stalo. zreszta po przeczytaniu waszego dialogu, wnioskuje ze obie nie jestescie kobietami na przyzwoitym przynajmniej poziomie, wiec nie oczekuj od swojej kuzynki rzeczy niemozliwyh, tak samo jak ty wykazalas sie kompletnym brakiem elementarnych zasad, tak ona teraz wykazuje sie brakiem instynktu samozachowawczego. To chyba u was rodzinne....

Gość grwaehtyjuki
a spamerzy to gorsze szmaty 😴 na dodatek nie potrafiące myśleć, nie mające za grosz empatii 🖐️

grwaehtyjuk jezeli chodzi o zdrade, pewne reguly musza istniec, bo inaczej swiat przewroci sie do gory nogami. ona zdradzila swoja kuzynke i tyle. facet kuzynki jest ASEKSUALNY i koniec. nie ma tu nad czym dywagowac. jak cie podrywa, dajesz mu w morde i cynk do kuzynki. i prosze cie, nie usprawiedliwiaj autorki, bo glupoty i obludy nie da sie usprawiedliwiac. niech sie lepiej cieszy, ze tylko taka kara ja spotkala.

rozumiem, że mnie najeżdżacie. Podobnie jak kuzynka, uważacie, że chłoptaś jest bez winy. Ręce opadają.

Żadna dziwka, żadna bambera wiesz co we mnie drzemie wciąż podnosisz mi ciśnienie Yo, lanca twój osprzęt towar jest pierwszej czystości, wyjmujesz podajesz przy tym mruczysz "mała, possij", ona sie wzbrania, stroi fochy tym cie złości, w poczuciu bezsilności nie pomorze tekst litosci, naprężony fallus tak sterczy w bezczynności, lepiej kontaktują słysząc tekst o zależności a więc płacisz takiej dziwce teraz jesteś w siódmym niebie, dotknij gdzie chcesz po raz drugi cie wyjebie, lirycznie możesz tańczyc to co robisz mnie nie rusza pytasz po co to nagrywam bo kurwo nie mam wyczucia, materialna dziwka która chciałaby pouczać, przy lepszej okazji nogi na plecy zarzucać, o każdy prezent godzinami sie wykłucać żeby skurwić sie na koniec za drobniaki chcesz posłuchać, słuchaj otrzyj pyska każdy w oko włosy tryska trzecioligowa artystka z wyjechaną reputacją chwali sie tak ciasną szparką z nią to ekstra jest ruchanko, siamanko niezłe wdzianko zarobione na stojaka, wyjebana w dupe bez uprzedzeń niezła draka, ty mówisz kto jak kto ale ja niejestem taka, a wieczorem targa za Shake'a i Big Mac'a byle tylko ktoś nie przyciął, chowasz głowe w jego nogach, a nad głową dynda ci choinka zapachowa, lekcja francuskiego bardzo dobra jest wymowa, rano sie budzisz opcja: bustwo i od nowa, najchetniej byś była jak opona zapasowa "pozwól mi pojechać z tobą przecierz umiem sie zachować", boisz sie przestać bo niebedą cie szanować, i tak nie będą wiem jak z tobą postepować nie zamierzasz sie zmieniać to nie będą cie doceniać, dotknij gdzie chcesz skończ na drobne sie rozmieniać, dotknij gdzie chcesz skończ na drobne sie rozmieniać, A więc poczuj kocie ruchy dziwko poczuj kocie ruchy dotknij gdzie chcesz razy dwa chce twej zguby ważne że jest grzeczna wtedy opcja jest bajeczna materialna dziwka to zabawa niebezpieczna A ty czujesz te ruchy, te kocie łakocie, tylko o jedno ci chodzi w istocie, połoyć łape na koncie i złocie, szlachetne kamienie, robisz to z czystym sumieniem, myślisz że nie wiem, po pierwszym spotkaniu już jestem pewien, że widzi cie w nowej be-em-je siedze, obcisła, cieniutka bluzka, pasuje, do wymarzonego wózka, inteligencji tyle, tyle co buzka, tak mi przykro, z twojej strony to bardzo brzydko, ja już wiem wszystko, jesteś podłą,materialną dziwką zwykłą, więc staraj sie, żeby mi bryknął, budzisz ogiera, ogier perwera, wkurwia mnie twoja damska kokietera, wyssiesz wszystko do zera, taka jest prawda szczera, życie oglądasz przez pryzmat, wielkie kapuchy, bit setek waluty, te kocie ruchy gorącym spojrzeniem mruga, dotknij gdzie chcesz osłona druga Lamzaz hiphopu sługa, służysz kobiecie, niewierze w cuda, to sie nie uda, może być blond czarna lub ruda, a ty jednej miłości bezwzględnie szukasz, musisz pamietac że każda kobieta to judasz a więc poczuj kocie ruchy dziwko poczuj kocie ruchy dotknij gdzie chcesz razy dwa chce twej zguby ważne że jest grzeczna wtedy opcja jest bajeczna materialna dziwka to zabawa niebezpieczna Żadna dziwka, żadna bambera wiesz co we mnie drzemie wciąż podnosisz mi ciśnienie wiesz o czym mówie, to damski świat materialny taki typ kurewskiej rasy, marzą ci sie rarytasy