Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjasnilo sie wszystko

moja kuzynka wybaczyła mu zdradę a mi nie

Polecane posty

szkoda, że tak łatwo przychodzi co poniektórym ocenianie innych. Zarzucacie mi brak empatii? a sami co?

wybacz, ale nie wierze w to, ze chcesz zostac sama :) znam pare osob takich jak Ty i owszem, mowia wszem i wobec, ze ona chca byc same, niezalezne, ze trafiaja na zlych facetow itd. ale konczy sie tak, ze znow biora sie za kolejnego zajetego, wlasnie po to, by dorownac kobiecie, ktora z nim jest. i dopoki nie brakuje zdradliwych dupkow, dopoty beda istnialy takie kobiety jak Ty. bo nie umiesz sie dowartosciowac inaczej niz przez "kradziez" zajetego faceta.

aa co do zarzutu, ze nie czuje empatii :) bardzo staram sie wczuc w Twoje polozenie, ale zwyczajnie nie potrafie sobie tego wyobrazic. jest to dla mnie poza wszelkimi zasadami, zeby tak sie zachowac. rozumiem, ze sie zakochalas, bo czasami nawet mimo powaznych zabiegow, nie mozna tego uniknac. jednak nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem dlaczego z nim poszlas do lozka! mowie calkiem obiektywnie- nie dziw sie, ze ona nie chce cie znac. swojego faceta kochala/ kocha. ciebie nawet nie podejrzewala o to, co zrobilas. bylo to dla niej szokiem wiekszym pewnie niz to, ze on ja zdradzil. dlatego zostaw ich w spokoju i radzilabym Ci szczerze wybrac sie do psychologa. takie zaburzenia jak Twoje mozna wyleczyc.

takie zaburzenia jak Twoje mozna wyleczyc. co masz na myśli mówiąc zaburzenia?

Gość kuzynka czuje sie okropna
nie łam się! znajdziesz odpowiedniego mężczyzne, masz przynajmniej bogatsze doświadczenie i nie dasz sie wrobic tak jak kuzynka. :) dasz rade, zacznij normalnie zyc, pokaz, ze potrafisz, bo to od razu widac!

kuzynka czuje się okropna jak? wspomnienia mnie przytłaczają, nie mam siły żeby się od nich uwolnić. Minęły 3 miesiące a ja stoję w miejscu, nie mogę pogodzić się z tym i samoocena poszła w dół, tzn było 0 a teraz powiedzmy że -1.

zaburzenia- mam na mysli bardzo obnizone poczucie wlasnej wartosci. nie zycze Ci zle, wprost przeciwnie. mam nadzieje, ze zrozumiesz cos z tej sytuacji i nie bedziesz popelniac podobnych bledow.

zaburzenia- mam na mysli bardzo obnizone poczucie wlasnej wartosci. to jest choroba? to,że mam początek depresji, akurat wiem

to jest zaburzenie. a dolaczajaca sie depresja pogarsza stan. dlatego powinnas jak najszybciej udac sie do psychologa.

JAK SUKA NIE DA TO PIES NIE WEŹMIE. Trzeba bylo nie nadstawiać dupy, nie było by problemu. Ja pierdole, trzeba być szmaciskiem..żeby jeszcze kuzynce..

a wizyta u psychologa nie jest poniekąd oznaką,że przegrałam życie?

to,że w życiu przegrałam to wiem i bez pomocy psychologa niestety

no właśnie...

nie ma co rozmyslac. postapilas bardzo zle- to wiesz. powinnas sie usunac w cien, nie prowokowac, wyciagnac wnioski. i porozmawiac z psychologiem.

wg Ciebie on ją kocha?

Gość Masala666
Przeczytałam rozmowe.. Ty źle postąpiłaś sypiając z jej facetem... Ale z tego co widzę ona głupsza od ciebie o milion razy ,że dupkowi wybaczyła :o

hmm... zastanawia mnie, ze w ani jednym twoim zdaniu nie ma wyrazonej skruchy. ze zalujesz tego co zrobilas, ze zachowalas sie paskudnie... czy w ogole zdajesz sobie sprawe z tego co zrobilas?

hmm... wielokrotnie wspomniałam,że jestem winna

czy kocha, nie wiem. Ty bylas taka jego "zabawka", ostatnia zdobycza przed slubem. potraktowal Cie jak mieso i tylko tyle. uwazam, ze milosc to dla niego pojecie abstrakcyjne zupelnie. szuka dobrej zony i ok, bedzie ja mial. ale prawdopodobnie bedzie ja zdradzal. i kto wie, czy nie z Toba.

ehh... i wlasnie to, co piszesz umacnia przekonanie, ze poziom empatii u ciebie jest strasznie niski :/ mowisz, ze wielokrotnie pisalas o tym, ze jestes winna. ale to nie ulega watpliwosci. gdybys zalowala, napisalabys to. napisalabys- czuje sie z tym podle, jest mi zle, czuje do siebie obrzydzenie, "jak ja moglam zrobic cos tak strasznego?". ale nic takiego nie piszesz. podchodzisz do tego dosc mechanicznie :/

Ty się dowartościowałaś i zemściłaś na kuzynce, a teraz ona rozpaczliwie stara się udowodnić, że wyszła zwycięsko - skupia się na Tobie a nie na swoim facecie-dupku. wojna na opisy jest straszliwie dziecinna... tak jak wasze relacje, z tego, co widzę ;)

ze mną nie. Urywamy kontakt, raczej dożywotnio. Nie chcę zaproszenia na ślub. Po co mi to? Może to słabe pocieszenie, ale właśnie - miłość nie uznaje zdrady bo osoba, która kocha świata nie widzi za swoją ukochaną/ukochanym. Nie wiem co przeżyłaś, ale to fakt - miłość nie zdradza. Może nie powinnam Cię pouczać, mam tylko 23 lata, ale jak widzisz bagaż doświadczeń jak kobieta po 40

Autorko, ale zrozum,ze to wlasnie Ty sie dopuscilas zdrady. i to najgorszej z mozliwych. zdrady kogos bliskiego z rodziny. takie zdrady sa zwyczajnie niewybaczalne. a zaproszenie na slub? wybacz, ale w takiej sytuacji bylaby to ostatnia rzecz, o ktorej pomysli twoja kuzynka.

wiem...jakbym mogła cofnąć czas w życiu nie pozwoliłabym zbliżyć się do siebie dla tego dupka. A co do niej... wiem,że ją zdradziłam. Nikomu z rodziny więcej krzywdy nie zrobię, uczę się na swoich błędach. Zostanę starą panną, niech ma satysfakcję, zresztą mało mi już wiekiem brakuje do tej nazwy. Przegrałam, nie zmienię tego.Zresztą w moim wieku za późno już na to.

heh nie zostaniesz stara panna :) takie gadanie jest zupelnie bez sensu. znajdziesze kogos, kto cie pokocha taka, jaka jestes. mam tylko nadzieje, ze nie skrzywdzisz nikogo wiecej w ten sposob, bo pamietaj, ze wyrzadzone krzywdy wracaja. masz nauczke przez swoja wlasna glupote i teraz sama musisz sie z tego wygrzebac, bo wierz mi- Twoja kuzynka cierpi duzo bardziej. oczywiscie, jej blad jesli zwiaze sie z tym kolesiem. ale za to odpowiada juz ona.

wiem, że wyrzadzone krzywdy wracają, ale ja juz teraz za nie płacę - zakochałam się w nim, wspomnienia mnie dobijają i nie mogę się ogarnąć. To, że ona cierpi - wiem. Jest tez desperatką bo mu wybaczyła.

Kocham cipkę kuzynki, tak fajnie zajeżdża starymi śledziami... Ach, i te boskie 2-tygodniowe majtki, które zesztywniały od brudu i smrodu... Będzie mi brakować twego soku z kroku!

Gość do idiotek ktore uwazaja
ze facetowi zależy na tej jej kuzynce. A ja was pytam jak może zależeć mu na kimś, skoro ją zdradził z autorką? jeszcze niektóre pisały tu o miłości:D zdrada a miłość nie idą w parze. To się wyklucza! i co z tego,że panicz opamiętał się, zrobił co zrobił. A ta jeszcze ślub z nim planuje po czymś takim:D omg to nie jest normalne. Łapie mnie pusty śmiech, nie z powodu autorki, ale głupoty jej kuzynki. 2 dni później zdradę mu wybaczyła i miłość wielka. oż kurwa:D

Gość do idiotek ktore uwazaja
padłam:D