Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjasnilo sie wszystko

moja kuzynka wybaczyła mu zdradę a mi nie

Polecane posty

Gość problem w tym ze
autorka sie zakochała w owym panu i bez skrupułów sie z nim przespała. a te rzekome wyrzuty sumienia teraz to nic innego jak tylko złość, ze on wybrał koncowo tamta, ona mu wybaczyła i sa razem. a autorka została sama i chce teraz zeby ten, ktory ja oszukał (hihi) poniósł kare. nie interesuje cie droga panno samopoczucie kuzynki, nie chodzi o sprawiedliwosc - cały czas posadzasz ja o głupote, bo poszło nie po twojej mysli. to czy ona robi rozsadnie to jej sprawa. ja na twoim miejscu zajelabym sie swoim chorym mozgiem. jestes najlepszym przykładem hipokryzji, braku skrupułów i tego, ze przyjazn nie istnieje. a to, ze kuzynka-szmata przekonuje na gg kuzynke ktorej chciała odbic dupa faceta, ze powinna go zostawic uwazam za kompletna groteske. jestes tak suaba, ze nie tobie oceniac cokolwiek.

Gość problem w tym ze
załoze sie, ze gdyby facet stwierdził, ze chce byc jednak z autorka, to ona napisałaby na gg do kuzynki, ze skoro chce byc z nia, to widocznie jej nie kocha, ze nie mozna podcinac skrzydeł miłosci i ze dobrze jej tak, bo była dla niego niedobra, krzywdziła go, wiec ma sie odpierdolic i przyjac do wiadomosci ze odbiła jej chłopaka :)

Gość guuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Autorke boli urazona duma i to,ze przegrala!!!!!

Gość takajednaz autopsjii
dobrze ci ,rozumiem bol tojej kuzynki .jako dziecko mialam taka kuzynke jak ty ze zawsze jak mialam faceta probowala mi go odbijac i zawsze skutecznie i jeszcze bezczelnie sie tym suka chwalila .Niestety teraz jej sie nie udalo ,mam juz meza ktory swiata pozamna nie widzi a jak widzi moja kuzynke to obrzydzenie go bierze na jej widok na poczatku jak go poznala opowiadala do naszej babci :ze ten chlopak jest za dobry dla mnie ,ze zle trafil bo suka samalo go wziasc ale niestety jej sie nie udalo ,dziwka gardze do teraz ,ma 100 razy gorzej w zyciu odemnie i dobrze jej najwidoczniej zasluzyla. Co do ciebie facet rzeczywiscie kawal chuja ale ja bym nie wybaczala ale brzydze sie takimi jak ty i w zyciu bym ci nie wybaczyla malo tego pokirerszowalabym ci morde:)

Gość do takiej jednej
tjaaa jasne twój mąż twojej kuzynki nienawidzi a sobie konia wali jak o niej myśli :P albo ją na boku posuwa:D co wy chcecie od autorki to przecież wina faceta:D po chooj ją za doope przy kuzynce łapał,przytulał się i czułe słówka szeptał samiec jebany:D:D kręciła go taka jazda nic dziwnego że naiwne dziewczę na to poleciało:D

ok, dalej psy na mnie wieszajcie. Nie, w tym momencie zwyczajnie jej współczuję, że zdecydowała się być z kimś kto ją zdradził, jak dla mnie to jest desperacja. Nie wiem czym on ją przekonał i jak, ale myślę,że umniejszył swoją winę względem niej, zrzucił wszystko na mnie i takie są efekty. Niech planuje slub, choc wiekszosc uwaza, ze po takim czymś to jest chore. załoze sie, ze gdyby facet stwierdził, ze chce byc jednak z autorka - po róznych akcjach jej faceta ja nie mam ochot go nigdy więcej na oczy oglądać a ty myślisz, że chcę być z nim? coś tam zostało na dnie serca, ale nie jestem masochistką, żeby kochać kogoś kto mnie tak skrzywdził i wykorzystał.

co wy chcecie od autorki to przecież wina faceta po chooj ją za doope przy kuzynce łapał,przytulał się i czułe słówka szeptał samiec j**any kręciła go taka jazda nic dziwnego że naiwne dziewczę na to poleciało wiesz, tutaj niemalze wszystkie uwazaja, ze to tylko moja wina buhehe. Bo przecież brałam go gwałtem, biedaczek jeden:D

Gość do takiej jednej
no właśnie ja tego autorko też nie rozumiem;) facet dalej by z tobą kręcił i po ślubie również jakbyś tylko na to przyzwoliła podejrzewam ;) bo te typy tak mają:D

jeszcze parę słów wyjaśnienia tej historii, żeby wszystko było jasne. Ustaliliśmy, że do konca czerwca on ją zostawi. I wiecie co? zrobił to jakoś na początku miesiąca, teraz już dokładnie nie pamiętam kiedy. Siedzimy u mnie rano, po upojnej nocy i przychodzi sms do mnie z nieznanego nr o treści - hej. On zaczął zły dopytywać się, co to za sms itp. Nie miałam pojęcia, jak się później okazało to dawny znajomy z czatu. A on pomyślał,że go zdradzam. Poleciał do mojej kuzynki od razu, tzn przed tym jeszcze był na mieście żeby kupić jej prezent. Po tej akcji znowu się zeszliśmy i miał ją zostawić znowu,ale...już tego nie zrobił.

więc nie wiem, czy potraktował mnie faktycznie jak mięso, czy chciał związku ze mną.Ale to już nie ważne. Mam nadzieję, że zdradzi ją po slubie nie raz.

Gość to zmienia postać rzeczy
skoro jak twierdzisz raz ją zostawił. Mam wyjaśnienie. Bał się, że będziesz walić go po rogach i wrócił do twojej kuzynki bo czuł się przy niej bardziej stabilnie :)

Gość wyjasnilo się wszystko
teraz to już nieistotne. Facet mający 30 na karku inaczej się zachowuje:O wiem, ja też powinnam ,ale idiotka byłam zakochana, nieba gotowa mu przychylić. Nie czaję po co mnie na wesele zapraszał i czemu jak byłam z nią razem, to do mnie zawsze smsa pierwszy pisał,że wstał itp do niej dopiero po godzinie gdzieś.

I mam nadzieję,że za moją krzywdę, za to,że okłamywał(?) kiedyś los się na nim zemści. Na mnie już się mści, więc rachunek wyrównany.

dzięki, że mogłam się wygadać

autorko ty glupia kurwo gratuluję erudycji:) nie grozi mi to o czym piszesz z dość prozaicznego powodu. Zraziłam się skutecznie do facetów, nie mam ochoty na żaden związek, więc żaden mnie nie zarazi:D słucham dalej:D

jakie wy wszystkie święte i bogobojne:) och i ach

autorko im lepeij się robi jak cię wyzwą:D zgadza się, tu same zakonnice i cnotki niewydymki siedzą:D nic na to nie poradzisz a twoja kuzynka jest głupia, że mu wybaczyła

Gość wyjasniło się wszystko
właśnie widzę.

Gość Bieląjącła
Jak ci tak na tym zalezy to wyslij jej link do tego posta to moze do niej dotrze jakiego ma faceta

to nie ma sensu, jak po zdradzie nie dotarło to do niej, to teraz też nie. Umywam ręce. Postanowiłam, że dopiero jak zdarzy się kiedyś ten cud i za X lat będę wychodziła za mąż to zaproszę ją może i to będzie pierwszy nasz kontakt. Obecnie nie planuję.

Durna ta twoja kuzynka. Powinna ci jeszcze podziekowac. Zdrady w zyciu bym nie wybaczyla!! Skoro facet zdecydowal sie na seks z inna tzn ze nigdy nie byl jej. Naiwna jest z niej kobitka, bedzie ja zdradzal na prawo i lewo a on bedzie wieszac psy na jego kochankach bo on taki biedny, nie potrafi sie oprzec. Powiedz mi autorko, zcy ona jest stara albo brzydka???bo moze boi sie, ze juz innego nie znajdzie i dlatego tak sie go kurczowo trzyma???

hmmm... z twarzy ładna ale ma 174 i waży ponad 100kg

olej to. poza tym jakie to dziecinne:powiem twojemu tacie. Masakra, zachowuje sie, jakbys jej zabrala ulubiona zabawke.

ma 22 lata, ja 23, on 30

to ty i twoja kuzynka młodziutkie życie można spokojnie sobie ułóozyć ale ten amancik to ma się czego bać:O

on twierdzi, ze dzieki zdradzie zrozumial co moze stracic, tzn ja i ze tylko ja kocha i nigdy wiecej nie zdradzi. Teraz juz mi to lotto. Co do jego wieku, moze stary kawaler to za ostre okreslenie

szkoda twojej kuzynki, ale i ciebie. I nie daj wmówić sobie babom z kafe, że ponosisz większą wine. Wine ponosi w wiekszym stopniu ten padalec

dzis wstałam rano i zdałam sobie sprawę że mam wyjebane na nich.

mama tak, ale odradzała mi to od razu,a ja głupia nie posłuchałam. Niestety. Jeszcze jedna sprawa. On ma koleżaneczkę, której zwierzał się z romansu ze mną. Kuzynka ma na nią uczulenie, a ta miesiąc temu napisała jej, żeby nie szukała wrogów w niej, ale w najbliższym otoczeniu.

boże, jeszcze przyjaciółkę ma do zwierzeń. Chwali się na prawo i lewo,że posuwa kuzynkę dziewczyny:D ja pierdolę...:D:D:D jakie te dziewczyny są durne!!!!