Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka8613

Superpromocje dla Dzieci

Polecane posty

Gość polka8613
up:)

Ja odkryłam fajny sposób na prezenty dla dzieci bez wydawania kasy! nie będę taka i sie z Wami podzielę ;p na tej stronce(podaję poniżej) organizują proste konkursy dla dzieciaków, można wygrywać jakieś gry planszowe albo np. bilety do kina i bez wydawania pieniążków można uszczęśliwiać maluszki :) ja ostanio wygrałam tam bilet na film w 3D!!! http://www.rodzinny-krakow.pl/publicystyka/artykul/10-09-08/Konkurs_Magiczna_Szkoła.aspx

textil teraz są promocje fajnie : rajstopki 0d 0 do 2 lat po 6,99 ( bez nitek w środku ) . body od 56-104 rozmiar po 3,99 . czapeczki ładne wełniane w środku wykończone polarem po 9,99

Gość do ewapioro
z ta roznica ze strona nie dziala:)))pozdrawiam i prosze ewentuaklnie o dobrego linka

Gość polka8613
w Carrefour od dzisiaj w promocji pampersy Helen Harper różne rozmiary m.in. Junior (15-25 kg) 44 szt) i Midi (4-9 kg) 56 szt za 20.98 a w Real od jutra: -2x Pampers 85.oo (np. Maxi czyli rozmiar 4 wychdzi 2x 70 szt:) - Chusteczki nawilżane dla dzieci Pmpers 6 x 72 szt lub 6 x 63szt 24.95 - Pampers Premium Care +chusteczki Pampers Gratis za 42.95, np. Maxi 52 szt, Newborn 78 szt

Gość kacha31krakow
o fajne!! konkursy bo z krakowa:)

Gość maalwinaa
od dzisiaj w carrefour pampersy premium care + chusteczki nawilżane gratis - 42,84 zł

w lidlu są fajne skarpetki antypoślizgowe rozm 23-30 opakowanei 2 szt po niecałe 10 zł no i piżamki od 80-122 po 17 zł :)

Gość W C&A jest wielka
wyprzedaż ciuchów niemowlęcych i dziecięcych. (Widziałam w ubiegły piątek w Arkadii.) Warto!

Gość W C&A jest wielka
W C&A. (W nagłówku zamiast znaku & powskakiwały jakieś dodatkowe skróty systemowe.) :/

carrefour- deserki bobovity- przy zakupie trzech cena za 1 szt. 1,74 carrefour-pajacyki wszystkie rozmiary 7 zł (fajne kolory i miła w dotyku bawełna), kaftaniki za 3 zł z groszami rossmann- bobovita wybrane smaki 1,99, gerber też taniej:) real-proszek dzidziuś 1,9 kg 11 zł, słoiczki gerber 1,99 :)

Gość polka8613
Witam po długim czasie:) w Carefour znowu fajne promocje kubki Tommee Tpippee Explora 19.99 a smoczki TT 2 SZT. 5.69 , pozatym ręczniczki Disney akie malutkie 3.98 i parę innych rzeczy, wystarczy zerknąć w ulotkę:)

Gość zajstopki z lidla odradzam...
ja kupilam i żaluje bo są na 1 raz...:ozałożyłam wczoraj rano synkowi a wieczorem były tak rozciągniete przy tych szwach ze body spod spodu bylo widac... wole dac troszke wiecej i mieć na dlużej... za to śpiworek polecam:)

Gość w realu body z długim rękawem
rozm 56-86 po 3,99 zł/ sztukę. Różne kolory i nadruki.

w carefourze takie same body jak w realu po 3,99. pampersy premium care po niecale 43 zl + chusteczki gratis, 3 kaszki bobovita w cenie 2 3 deserki w sloiczku w cenie 2 (hipp i bobovita) i wiele innych

Gość ggggggggggia
chciałam tylko potwierdzić to co pisała wcześniej koleżanka, tj. że w c&a nadal trwa wyprzedaż i jest nawet więcej towaru niż sądziłam! na prawdę warto się przejechać

Gość w rossmanie
kaszki bobovita -3.99,słoiczki babydream-2,99,jest tez promocja na chusteczki,pampersy itp-co kto lubi:-D

W Biedronce są rajstopki frotte dla małych dzieci i bawełniane cieńsze dla starszych. Szeroka gama kolorystyczna i atrakcyjna cena, 6,99zł za parę. W marketach Carrefour promocja bumeranga paczka pampers premium care za niecałe 43zł za paczkę - przy zakupie otrzymuje się bon o wartości 20zł do wykorzystania w listopadzie więc praktycznie paczka pampersów wychodzi za 23zł.

bajkowa mama trzeba tylko dodac, ze ta promocja "bumerang" konczy sie dzis wraz z zamknieciem sklepow :) ja skorzystalam w weekend :)

no tak za pewne kolejne gazetki bedą prezentowały kolejne artykuły z tą promocją ja kupiłam aż 4 paki pampersów bo na prawdę warto;-)

Gość selina25
w tesco od 14.10 maja byc pampersy tescowskie po 0,23 gr za sztuke