Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i ile ma lat

jaki rozmiar buta miało twoje dziecko rok temu?

Polecane posty

Gość i ile ma lat

czy tak przecietnie o 2 rozmiary dziecku stópka rosnie w ciągu roku ? w zeszłym roku mała miała 22 teraz buty zimowe 24 ma teraz 2 latka czy to mozna przewidziec ?

Gość Ale Cie obraził, faktycznie...
Moja tez ma 2 lata i nóżkę taką samą, ale rok temu bym tego przewidzieć nie mogła. Im większą stopę dziecko odzieciczy, tym więcej ona w ciągu roku rośnie. Moja starsza córka rok temu miała kozakiw rozm młodzieżowego 36 (czyli takie większe od dziecięcych, ale mniejsze/węższe od damskich) a teraz będe musiała kupić jej damskie 38! Ma 9 lat:( Więc to ponad 2 rozmiary u tak dużego dziecka.

Gość ladyXtinaa
Moja ma teraz 5 lat i rozm 32. Rok temu miala 30.

mojej małej w ciągu ostatnich kilku miesięcy nóżka bardzo wyrosła rok temu miała 24 teraz ma 25/26 w zależności od numeracji a ma 4 latka

za to mojej 5-latce stopa prawie w ogóle nie rośnie- w zeszłym roku 28, a w tym 29 są jej wciąż za duże - nie jest zbyt wysoka, bo ma 114cm.

Gość mama samma
córka rok temu 23 teraz 26- 3,5 roku syn 2lata rok temu 21 teraz 24

Gość mam dwoch synkow
Moj buty zimowe mial 27, teraz jak nie dawno kupowalam b. sportowe juz 29.

Gość miał 3 latka i 25 teraz ma 4ry
latka i 26 -wolno rośnie mu stopa

Gość a mój wielkostopy ma
rok temu miał 1,5 roku i buty zimowe 25 a teraz ma 2,5 roku i buty 27, zimowe chyba 28 będą

"A moja ma 3 latka w zeszłym roku 20 w tym 21-22 zalezy od firmy"... Filipinka, moze lepiej przejdz sie do sklepu i zmierz dziscku porzadnie noge ? Nie pisze tego zlosliwie ale 3 latka i rozmiar 21-22 to malo prawdopodobne ... mozesz nieswiadomie corce krzywde zrobic... Na temat sie za duzo nie wypowiem bo moja jeszcze rok temu rozmiaru jako takiego nie miala ;) ... teraz ma 18 miesiecy i rozmiar 22.... od wiosny podkoczylo o 1.5 rozmiaru.

no tez mi dziwny rozmiar jak dla 3 latk moj synek ma 14 miesiecy i ma rozmiar bucika 20

na prawdę to od firmy zależy! mój ogólnie nosi teraz 25 rozmiar, jak byliśmy na wakacjach i musiałam mu buciki kupić bo te co dostał przed wyjazdem okazały się kompletnym niewypałem (niewygodnie mu było i nie chciał w nich chodzić) i tam kupiliśmy buty w rozmiarze.....19!!! tak! poprzednie miał 25 a te nowe 19 i rozmiar wkładki taki sam 15 cm! w tamtym roku zimowe miał 22 (rozmiar wkładki 12 cm) teraz będzie miał 25 (wkładka 15-15,5 cm)

Gość moja 2 letnia
corcia ma rozmiar buta 25 ale ona jest wysoka ma 98 cm ( zimowe kupie pewnie 26 ) rok temu miala 23 ( a zimowe 24 )

Gość Gosia Liszki
Mój synek jak miał 10 miesięcy miał długość stopy 12 cm. Mając roczek buty Gucie rozmiar 22 (13 cm stopa). Kolejne buty 14 miesięcy rozmiar 23 (stopa 14 cm ) a następne mając 16 miesięcy rozmiar 24 ( stopa 14,5 cm). Obecnie ma 18 miesięcy i planuję kupić rozmiar 25 kolejne Gucie (stopa 15 cm). Zimowe buty kupiłam we wrześniu jak miał 15 miesięcy (Bartki rozmiar 25) o dwa numery większe od letnich. Zima jest długa a Tomusiowi co 2 miesiące kupuję o rozmiar większe Buty. Tomuś jest dużym chłopcem jak miał roczek ważył 12 kg i miał 80 cm. Mój mąż ma 48 rozmiar buta i 195 cm. Dzieci jak dorosną mają o 2 numery większe stopy niż rodzice.

Gość gość
2 i 8 - teraz 24, rok temu 22