Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonanzyjaa

Przygotowanie do imprezy - jak wyglądać super?

Polecane posty

Gość bonanzyjaa

W weekend mam ważną impreze i chce na niej wygladac olśniewajaco.Postanowilam ze: -rano pojde na rower, nawdycham sie swiezego powietrza,skora bedzie lepiej wygladala -oczywiscie wyspie sie porzadnie zrobie piling z kawy, naloze oliwke,a jak wsiaknie to maslo kakaowe z Ziaji -na oczy torebki z herbaty,potem masaz kostkami lodu... mam widoczne pory,ale nie wiem czym je domknac, myslalam tez o jakiejs maseczce liftingujacej,ale czy one dzialaja tak od razu? MAcie jeszcze jakies pomysly jak fajnie wygladac i dobrze sie czuc w swojej skorze?:)

Gość bonanzyjaa
moja tez jest mieszana.. śmietana mowisz?:D a jak z porami? sciaga je?

Gość krucafuks
Ostatnio testowałam maseczke z zelatyny i mleka(po łyzce bylo chyba- wymieszac i na 10 sekund do mikrofalowki). Działa jak bardzo mocna maseczka peel off(uwazaj gdzie nakładasz, bo mozna sobie np. brwi tym powyrywac), ładnie oczyszcza pory. Na to walnełabym cos sklepowego (podobno lirene z wyciagiem z arniki jest dobra).

Gość recettbwet
a maseczka z bialka?

Gość asd v dsdd
upup

Ze sklepowych polecam maseczke z soraji z masy perlowej. Fajnie nawilza cere i sprawia ze jest bardzo gladla:) Do tego zafunduj sobie pillind stop ladny pedicure + maniciure.

Gość asd v dsdd
tak tak,manicure bedzie czerrrwony,ale wlasnie chodzi mi o twarz najbardziej, nie musze twarzy wygladzac tylko mam te cholerne wielkie pory,dobrze mi je zamyka kawitacja,ale niestety nie mialam czasu pojsc,a po niej przez jakies 5 dni mam strupki itd,wiec juz nie zdaze pojsc:(

W tak krotkim czasie wiecj nie da sie zrobic:) Zrob najpierw pilling twarzy ja akurat uzywam winogronowego z Garniera bardzo fajny. Pozniej naloz maseczke robiona o ktorej ktos pisal wyzej, ja nakladam po pillingu ta z masy perlowej z soraji i jak sie wchlonie to krem rozswietlajacy:)

Gość asd v dsdd
moze jednak ktos zna sposob na zmniejszenie porow

Gość asd v dsdd
?

Gość na pory fajnie robi maseczka
z sorai różowa opakowanie zielone, a maseczka jest różowa bo z czerwoną glinka - fajnie matuje i zamyka pory:) poza tym szczerze polecam maseczkę dermiki bankietową lub przed randką nakładasz jedną z nich przed zrobieniem makijażu - nie dość że ładnie rozświetlają i wygładzają to jeszcze makijaż się lepiej trzyma