Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna naiwna żona

Dziewczyny, czy pozwoliłybyście facetowi na coś takiego?

Polecane posty

A burdele cluby go go,tylko niepotrzebnie kusza.Dlaczego facet ma podniecac sie patrzac na INNA???" - bycie z kims to nie jest walka z pokusami ktora sie przegrywa gdy jest ich za duzo, cos ci sie pomieszalo, Dlaczego ludzie uznaja zdrade dopiero po wsadzeniu penisa w wagine?" - w pupe tez nie jest za fajnie chyba ze po pijaku bo to nie zdrada przeciez :p

orange całkiem niedawno oglądając jakiś film powiedziałam głośno do męża "patrz, tego bym przeleciała":P on spojrzał na mnie potem na niego nastąpiła chwila milczenia po czym odpowiedział " ty! ja też!" mylisz, że po moim tekście powinien był się załamać? że to zdrada była?:P a może o prostu jednak znamy się na tyle, żeby wiedzieć czego się po sobie spodziewać? i może mam prawo mniemać, że mój maż będą mocno pod wpływem ze zgrają innych panów pod wpływem nie ruchał w klubie każdej jak leci

Gość oj prostaki tu siedza
Wiadomo jak facet lize prostytutce sutki,to hoj mu sterczy jak ruska armata,ale co tam,przeciez to nie zdrada

Gość voulhbkjnm,.
i tak kurrwa siedza i pierdola caly dzien :) i obowiazkowo wzorowa matka polka chorego dziecka ike :)

Ike to gratuluje twoich stalowych nerwow,facetowi burczy fujara na inna,moze ja lizac dotykac,ale jak wsadzi huja,oczym ty i tak sie nie dowiesz to wtedy jest juz zdrada? Zdefiniuj mi prosze zdrade w twoim mniemaniu?

Moze dla ciebie zdrada dopiero jest gdy w role wchodza uczucia,to poczytaj na innych forach jak wypowiadaly sie panie ,ktore powychodzily za maz za swoich klientow

"Nieprawda malo stanowczy , poczytaj na forum jak pisza ludzie o zdradzie" - wybacz, ale moja opinia na temat tych osób jest mało przychylna. Gdyby najpierw nauczyli się rozmawiać, a potem bawić w seks nie byłoby większości zdrad. "ja nie chcialem,alam,samo wyszlo" - ta, szedłeś ulicą, potknąłeś się i wpadłeś sterczącym fiutem na jakąś laskę, która zupełnie przypadkowo leżała naga z rozchylonymi udami. Proszę Cię, przynajmniej bądź mężczyzną i i miej na tyle jaj, żeby się przyznać, ze nie potrafisz trzymać fiuta na uwięzi. "A burdele cluby go go,tylko niepotrzebnie kusza" Chyba chodzi o pokusę? Wiesz, jak facet, taka pokusa... "Dlaczego facet ma podniecac sie patrzac na INNA???" - no właśnie, nie może popatrzeć bez podniecania się? "Dlaczego nie patrzy na swoja??" - to nie do mnie z takim pytaniem "Dlaczego mu jedna nie wystarczy?" - j.w. "Dlaczego ludzie uznaja zdrade dopiero po wsadzeniu penisa w wagine?" - jacy ludzie?

ja pier zaczynam wierzyć, że tu pod pomarańczą same zdradzane piszą i nie mogą znieść, że którejś ta "dzika przyjemność" nie dotyczy

malo stanowczy niewidze zadnej konkretnej wypowiedzi,odbijasz pileczke zeby odbijac,zeby nie przegrac,ale zeby byl w tym jakis sens.......

dzika przyjemnosc? Zdradzane?Dlaczego zdradzane?

? Zdradzane?Dlaczego zdradzane? wnioskuję po wybujałej fantazji w wypowiedziach i maniakalnej wręcz upierdliwości, żeby przekonać mnie, że mój mąż na pewno lizał jak nic:)

"Wiadomo jak facet lize prostytutce sutki,to ch*j mu sterczy jak ruska armata,ale co tam,przeciez to nie zdrada" Nie wiem, nie lizałem cycków prostytutek, ale jakoś myśl o tym mnie trochę... zniechęca. Jeśli chodzi o doświadczenia z moimi partnerkami, to owszem, sterczał mi jak armata, ale miałem wtedy kilkanaście lat. Później nauczyłem się kontrolowac swoje zachowanie. Tak mniej więcej po pierwszym seksie...

Ale nie powiem co robiłas za banknot z Johnem Houblonem " - a to tajemnica :) mozna jedynie zdradzic ze za odpowiednia ilosc rubli tancze kazaczoka "ja pier zaczynam wierzyć, że tu pod pomarańczą same zdradzane piszą i nie mogą znieść, że którejś ta "dzika przyjemność" nie dotyczy" - na to wyglada, czas ike nalozyc wor pokutny i jako zdradzana zona polerowac kafelki w kosciele szukajac rozgrzeszenia ze sie na wlasne zyczenie chlopa wystawilo na pokusy w szatanskim klubie

czas ike nalozyc wor pokutny i jako zdradzana zona polerowac kafelki w kosciele szukajac rozgrzeszenia ze sie na wlasne zyczenie chlopa wystawilo na pokusy w szatanskim klubie mam w zemscie pucować owe kafelki nachylona ? i bez majtek?:D

Gość voulhbkjnm,.
Mało_stanowczy to vel zdrajca_33 :D:D:D

"malo stanowczy niewidze zadnej konkretnej wypowiedzi,odbijasz pileczke zeby odbijac,zeby nie przegrac,ale zeby byl w tym jakis sens......." Naprawde ubolewam nad Twoimi problemami. Chcesz konkretniej? Z Twojej wypowiedzi wynika, że zdradziłeś partnerkę, ale masz tak małe jaja, że twierdzisdz "samo tak wyszło". Bzdura. Chyba że masz 15 lat i nie jestes w stanie zapanować nad "ruską armatą", a Twoje życiowe credo to "nażreć się, wyspać, wysrać i zaruchać".

mam w zemscie pucować owe kafelki nachylona ? i bez majtek? " - tak, liczac na rozgrzeszenie :D

mam w zemscie pucować owe kafelki nachylona ? i bez majtek? " - tak, liczac na rozgrzeszenie :D

mam w zemscie pucować owe kafelki nachylona ? i bez majtek? " - tak, liczac na rozgrzeszenie yyy ale nie męża ?:D

no widać wklejasz oddzielną wywiedź dla rozmówców a drugą dla ich alter ego "vel"

W samej czapce kazaczok bez butow???" - radziecka szkola - umiem stukac bez obcasow :D

bez śmietany na cyckach i tak furory nie zrobisz:P skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Gość taki jeden skromny bystrzak
Jest jakiś temat, autorzy chcą porad i tym podobnych, a tu w pewnym momencie osoby tylko sobie znane wpadają na polemikę i dyskutują przez kilka stron na tematy również tylko sobie znane. Zauważcie, że to już 7 stron bezsensownych dyskusji, na początku ktoś tam coś tam odpisywał autorce a potem jest jakaś głupia dyskusja nie na temat. Ludzie załóżcie sobie swoje tematy i tam się kłóćcie a nie zaśmiecajcie ludziom tematów. Autorko, ja bym poważnie pogadał z mężem. Jestem facetem i też lubię popatrzeć, a czy coś więcej.... no cóż, zostawię to dla siebie :) tylko że ja nie mam żony

bez śmietany na cyckach i tak furory nie zrobisz" - kochana, smietane na cyckach to ja ubijam na zywo bez trzepaczki :D

Gość eeeeeeeeeeeew
Moj były tak robił, nie przeszkadzało mi to jakieś specjalnie. Chłopy mają takie jakieś swoje zwierzęce rytuały i to chyba jest raczej cos, co ich wzmacnia w grupie niż jakies indywidualne przezycie erotyczne. Tak ja to odbieralam. Mój obecny partner jest dużo mniej hormonalny, w ogole nie ma "kumpli", raczej znajome pary - i takie atrakcje go nie rajcują. Co kto lubi.