Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna naiwna żona

Dziewczyny, czy pozwoliłybyście facetowi na coś takiego?

Polecane posty

Gość Kobieta z klasa1
Ike jestes taka pewna swojego partnera???Naprawde? Mi sie zawsze smiac chce z takich kobiet,ktore to mowia,a moj misio to nigdy by......... :-D I nic a nic nie czujesz zazdrosci jak wiesz np.ze w danym momencie twoj facet ma na kolanach mloda 19tancerke?

Ike jestes taka pewna swojego partnera???Naprawde? Mi sie zawsze smiac chce z takich kobiet,ktore to mowia,a moj misio to nigdy by......... I nic a nic nie czujesz zazdrosci jak wiesz np.ze w danym momencie twoj facet ma na kolanach mloda 19tancerke? a gdzie przeczytałaś, że uważam, że mój misio to by nigdy?:D tylko jak ma to zrobić to zrobi i pod moim nosem a nawet pewnie niektórym się zdarzyło i na pogrzebie

"po co pytać sam się pochwali" Podła Właśnie chciałem się pochwalić jak napisze, że mi przykro to uwierzysz?:P

e w danym momencie twoj facet ma na kolanach mloda 19tancerke? nie przesadzaj 19stka w tym zawodzie do specjalnie młodych nie należy:P

Gość Kobieta z klasa1
ike tak uwierze,to przykro ci czy nie?

I nic a nic nie czujesz zazdrosci jak wiesz np.ze w danym momencie twoj facet ma na kolanach mloda 19tancerke?" - ponawiam wniosek o zdymisjonowanie, ike jest niemoralna i pewnie siedzi tej kolanach tej tancerki, ktora zreszta sama wynajela!

Kobieta z klasa1 ike tak uwierze,to przykro ci czy nie? ke?

to niech obniży wiek tej tancerki może jakąś łezkę wycisnę:P

Gość Kobieta z klasa1
A dlaczego probujesz sie wywinac od odpowiedzi?

specjalnie dla ciebie powtórka a gdzie przeczytałaś, że uważam, że mój misio to by nigdy? tylko jak ma to zrobić to zrobi i pod moim nosem a nawet pewnie niektórym się zdarzyło i na pogrzebie

A dlaczego probujesz sie wywinac od odpowiedzi" - ike pewnie sie wstydzi ze maz lata po klubach go go i do kazdej laski rzuca tekst "poka cyce" :D

Gość Kobieta z klasa1
Stiptizerki robia tez rozne zabawy,widzialam program w tv,np.pryskaja na cycki bita smietane i kaza zlizywac,na takie cos tez dajesz przyzwolenie?

"Ike jestes taka pewna swojego partnera???Naprawde? Mi sie zawsze smiac chce z takich kobiet,ktore to mowia,a moj misio to nigdy by......... I nic a nic nie czujesz zazdrosci jak wiesz np.ze w danym momencie twoj facet ma na kolanach mloda 19tancerke?" Mi się chce śmiać z kobiet, które sa z facetami, którym nie ufają. Chyba, że to masochistki, to szacun.

naprawde wizja knajpy ze stripteasem ociekajaca plynem fizjologicznym i seksem grupowym w kazdym kacie jest mocno przereklamowana

Gość Kobieta z klasa1
czzas nie wtracaj sie jak niemasz nic madrego do powiedzenia:-) Niewiesz kim jestem,to tylko forum,a uwierz mi ,wiem wiecej od ciebie na ten temat

na takie cos tez dajesz przyzwolenie? mąż oficjalnie z podaniem nie przyszedł:) co chcesz osiągnąć? chcesz żebym puściła wodzę wyobraźni i usilnie wmawiała sobie, co to strasznego robił mój mąż? może pójdę dalej? i wyobrażę sobie, że teraz właśnie rżnie przy drodze jakąś dziewoję? w nocy nie omieszkam go wybudzać co minutę, żeby nie daj boże żadna z cycem mu się nie przyśniła i zabronię korzystać z neta- bo sama osobiście widziałam, że niektórzy wklejają brzydkie filmiki

"ike powiedz jak ci przykro i sprobuj sie troche rozplakac" Nie cierpie kobiecych łez polączonych z zapachem palonej gumy Dlatego zamykam oczy i zatykam nos wchodząc do łóżka :classic_cool:

uwierz mi ,wiem wiecej od ciebie na ten temat a skąd wiesz? może czizas jest najbardziej "braną" tancerką w klubie słynącym z najbardziej wyuzdanych wygibasów przy rurze?:P

Gość Kobieta z klasa1
Co chce osiagnac? Chce twojej odpowiedzi,jestem ciekawa co tak naprawde czujesz,bo ja raczej widze,ze maskujesz zazdrosc zartami i docinkami tymi,ktorzy nie potrafia byc tacy wyluzowani co do puszczania partnera w miejsce pokusy

Gość Kobieta z klasa1
ike a skad wiesz,za ja nie jestem ta tancerka?

Co chce osiagnac? Chce twojej odpowiedzi,jestem ciekawa co tak naprawde czujesz,bo ja raczej widze,ze maskujesz zazdrosc zartami i docinkami tymi,ktorzy nie potrafia byc tacy wyluzowani co do puszczania partnera w miejsce pokusy nie mierz mnie swoją miarą możesz sobie wmawiać, że wręcz tonę we łzach a ja i tak nadal będę zdania, że nic się nie stało przykro mi

Gość Kobieta z klasa1
Albo gdy toczy sie w klubie szow,a facet ma sciagnac majteczki pieknej tancerce zebami??Fajnie co,a co tam przeciez ciebie to nie rusza co?

a skąd wiesz? może czizas jest najbardziej "braną" tancerką w klubie słynącym z najbardziej wyuzdanych wygibasów przy rurze? " - i tu mnie masz :)

i powtarzam ci jeszcze raz również byłam w takim klubie i to na randce co prawda nie z mężem, bo się jeszcze nie znaliśmy:P ale nic straconego

Albo gdy toczy sie w klubie szow,a facet ma sciagnac majteczki pieknej tancerce zebami??Fajnie co,a co tam przeciez ciebie to nie rusza co? yyy no nie bardzo

Gość Kobieta z klasa1
ike-jestem tolerancyjna osoba i akceptuje twoje zdanie.Sa rozni ludzie na swiecie,no a tancerki tez musza z czegos zyc,gdyby nie takie kobiety jak ty ,to tancerki i prostytutki przymieraly by glodem;-) Sa tez pary,ktore chodza razem na pokoje z jakas pania,ja to toleruja,kazdy moze miec swoja fantazje.Sa tez panie,ktore wchodza na pokoj i patrza jak ich partner posowa prostytutke i ich to podnieca:-)