Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna naiwna żona

Dziewczyny, czy pozwoliłybyście facetowi na coś takiego?

Polecane posty

Mój mąż umówił się z kumplami na piwo, ja jak zwykle powiedziałam: "idź i baw się dobrze" Uważam że on czasem wręcz powinien wyjść z kolegami, tak samo jak ja z koleżankami. Zawsze to były spotkania w zwykłej knajpie. Teraz dowiedziałam się, że byli w klubie ze striptizem - mąż się sam przyznal bo jak twierdzi i twierdził zawsze "nie umie kłamać" że jak jechali to nie wiedział, gdzie wylądują. Mówi że tylko siedzieli przy piwie i oglądali panienki... nie wierzę, że kilku facetów siedziało 3 godziny w takim klubie i tylko patrzyli.... Cenię szczerość męża, ale bardzo boli mnie to - raz już był w takim klubie - ale to była inna sytuacja - On nie rozumie moich żalów i pretensji, że nie chcę żeby chodził do takich klubów, że cytuję "tylko to zostało żonatemu facetowi" taaaa... powiedział że on tam NIC nie robi, tylko patrzy a patrzeć może. Powiedziałam, że już nie pójdzie nigdzie z kolegami itp. a on na to, że ja go nie rozumiem, że on nic tam nie robi, że mógłby mi nie mówić o tym, że jego koledzy nie powiedzieli o tym żonom a on jako jedyny mi powiedział i za to że powiedział to teraz musi znosić moje żale. Boże, co Wy zrobiłybyście na moim miejscu?

Zaiste jestem pod wrażeniem sposobu myślenia kobiet. :) Nie wypuszczaj męża z domu, niech obiera ziemniaki jak mu się nudzi.

Gość Inny napój wyskokowy:p
na twoim miejscu?? powiem ci co ty powinnas zrobić stworzyc odpowiedni nastrój ,zrbic dla meza streptease a jesli nadal bedzie wyrazał cheć chodzenia do klubu gogo to powiedz ze nastepnym razem Ty zaprosisz jego kolegów, w sumie nic sie nie stanie, oni beda tylko patrzec i pic piwo

przeciez nie poszli do burdelu tylko do klubu go go gdzie faktycznie faceci siedza i patrza jak obslinione shar peie wydajac mega kase na alkohol wolalabys zeby poszedl do klubu gdzie rozebrane szesnastki szukaja sponsorów?

na piwo owszem czasem kadzy musi na panienku nie ma mowy!!!! w ogole dziwny ten twoj maz troche

Gość Table girl1
Bylam kiedys prostytuka,i wiem,ze przychodzili czasem faceci tylko poogladac.Ale ja jestem typem zazdrosnicy i nigdy bym nie chciala,zeby moj facet,ogladal stiptease,niewiem jak mozesz zniesc mysl,ze twojemu facetowi powiedzmy tej nocy jakas cudowna kobieta wirowala pipka 1cm przed oczami.Kobiety czesto przy streaptesie siadaja na panow i wykonuja rytmiczne ruchy,ktore czasem nawet dorpowadzaja do orgazmow,takze.....Dodam jeszcze takie stare dobre przyslowie,okazja czyni zlodzieja,daje ci to cos do zrozumienia?Musisz byc stanowcza co do twojego faceta

Och! Uwielbiam to jak kobiety tracą dziewictwo intelektualne i odkrywają kim jest facet, bo kiedy się im faceta opisuje to nie przyjmują do wiadomości.

Gość przecież nie poszedł do
agencji towarzyskiej na erotyczny masaż tylko do klubu gogo. Nie widzę w tym nic złego. Tym bradziej, że nie masz nic przeciwko samotnemu wychodzeniu z kolegami na piwo. Jeśli ma twoje przyzwolenie, to może pić to piwo gdzie chce. Myslisz, że w pubie zwyczajnym nie ma fajnych panienek na które może sobie popatrzeć? Faceci zawsze patrzą, taka ich natura :) Dobrze, jak na patrzeniu się kończy

Gość asfszfs
no rozumie cie, bo zawsze jest ta obawa ze on cos tam mogl z kims robic, wkoncu te gole kobiety to same chodzace pokusy dla facetow, jednak wydaje mi sie ze gdyby cos tam robil to by ci o tym nie powiedzial ze tam byl bo zaden facet nie dawal by zonie takich sygnalow do podejrzen zeby samemu sie wkopac, moim zdaniem im bardziej bedziesz mu zabraniala tam chodzenia to tym bardziej bedzie go tam ciaglo i stwierdzi ze jesli mu nie ufasz wtedy kiedy jest z toba szczery i mowi ci o tym gdzie byl to przestanie to robic i nie bedziesz juz wiedziala nic jak wygladaja jego spotkania z kumplami, a tak wogole to moze on daje jakis syglal tobie, moze chcialby abys ty zrobila mu striptis ;) pomysl nad tym i nastepnym razem kiedy najdzie go chec aby isc do takiego klubu zaskocz go i urzadz mu prywatne przedstawienie ;)

mój mąż też kiedyś wylądował w podobnym klubie pośmialiśmy się i tyle:P prawda jest taka autorko, że jadąc przez las może się któryś natknąć na panią "grzybiarkę" okazje naprawdę można złapać wszędzie również na zwykłym piwku w zwykłej knajpie robić scenę o kawałek cyca tańczącego zawodowo... idx sobie z laskami na męskie rozbieranki i tyle:P

Gość cóż za ironia losu
w temacie wypowiada się facet, który zabrania swojej kobiecie chodzić do ginekologa faceta!

Gość to fajnego masz meza
takie miejsca zawsze kojarzyly mi z menelami i debilami. a na disco to gdzie chodzi? do remizy? wieśniaki

sadze, ze powinnas natychmiast zadzwonic do zon tych kolegow meza i podzielic sie z nimi swoim cierpieniem" i niech naloza na mezow zakaz wychodzenia z domu albo nici z seksu!

Inny napój wyskokowy:p >> mądre mądre ;) też bym sie nad tym zastanowiła ;) I wkurza mnie takie gadanie,że inni mężowie swoim żonom nie powiedzieli, że on też mógł nie mówić,a jako jedyny powiedział.. Tak tak.. pewnie większość powiedziała to żonie "jako jedyna" osoba z tych, które tam poszły. I druga kwestia.. myśli,że skoro powiedział to Ty masz się cieszyć i nie masz prawa mieć żalu,bo przecież powiedział. Nie ma prawa Cię to zaboleć,bo się przyznał. Wkurza mnie coś takiego. To,ze powiedział prawdę to ok - dobrze zrobił. Ale niech nie liczy,że rzucisz mu się w ramiona za to! Przecież to przykre.. ja bym nie chciała,żeby mój facet na jakieś dziwki sobie jeździł i patrzał.

Gość Nicole Penelope
też zacznij chodzić na męski striptiz - ja bym tak zrobiła albo chociaż chodziła tam gdzie buduję bloki aby popatrzeć na spoconych budowlańców. Nie rozumie słowem- niech doświadczy na własnej skórze - patrzeć możesz i mówić tym bardziej, bo przecież taka szczera jesteś- niech doceni:)

Gość Table girl1
Taaa ostatnio dobre czasy dla panow widze sie tocza,kazdy obstaje zatym,zeby mogli chodzic,masakra

Dziękuję za odpowiedzi - nawet za krytykę. Skoro większość tutaj nie widzi problemu, to ok, może się czepiam, ale i tak mi przykro i to się nie zmieni. Ja mu powiedziałam, że ta też będę chodzić do takich tylko ''męskich'' klubów, to usłyszałam "pewnie, idź". Siadł na kompie i zaczął mi szukać takich klubów... więc wiecie - takie samo zachowanie z mojej strony będzie mu obojetne. Super, co?

"nie wierzę, że kilku facetów siedziało 3 godziny w takim klubie i tylko patrzyli...." Byłaś kiedyś w takim klubie? A Twoim zdaniem co tam robili? Seks grupowy? Chcesz, żeby Twój facet był facetem czy pantoflem? Lubimy patrzeć na gołe dupy, tak samo jak Wy na torebki. Czy to znaczy, ze kupujesz każdą torebkę jak leci? Prawdę mówiąc to właśnie się zastanawiam czy nie jesteśmy wierniejsi kobietom niż Wy torebkom.... :P

Gość Table girl1
Cwaniaczku nie ma co porownywac golej dupy do torebki.Jak chcesz popatrzec na gola duupe to sciagnij majti swojej.Mi by bylo bardzo przykro gdyby moj facet wolal ogladac inne gole cipy duupy i cycki

niż Wy torebkom.... a to zależy jakie torebki masz na myśli:P

Gość Table girl1
Dodam,ze dlamnie to juz jest zdrada.Bo zdrada wcale nie zaczyna sie od lozka

o masz czyli ja też zaliczam się do zdradzonych? czekaj powiem mężowi :D

Gość chinota
wydaje mi się że to bardzo fair że ci powiedział mój facet mi nigdy nie mówi jak sam wychodzi to co robił. twój jest po prostu szczery aż do bólu, myślę że to lepiej a że nie wiedział dokąd jedzie to też wierzę, bo gdyby wiedział to chyba by ci nie opowiadał z taką rozbrajającą szczerością ;)

Gość Nicole Penelope
Masz 'psychologa' za męża. Manipuluje Tobą, wie, że się boisz a On przyjął taktykę na świętego'. Za niedługo przyjdzie mu do głowy, że plecy go pobolewają i musi mieć masażystkę prywatną i powie- przecież Ci mówiłem. Kobieto wymyśl coś szybko i nie daj się wkręcić w tą grę. Proponuję zacząć się zachowywać troszkę inaczej, zaskocz go, pokaż, że masz swoje życie, że się podobasz np. kolegą z pracy. Pokaż, że to On może się obawiać o żonę.