Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Multiwitamina23

Ślub dla kredytu?

Polecane posty

no co niezle co niezle pewnie ze niezle. slub w plenerze to jest cos! a nie w lodowatym kosciele ze stosem gosci gapiacych sie na ciebie brrrr

Każdemu podoba się coś innemu. A sądzisz, ze w plenerze nikt nie będzie na Ciebie spoglądał? Nie będzie gości? :)

Gość Multiwitamina23
Można w Las Vegas :P

mam popierdolona rodzine dlatego od dziecka miala mam i bede miala takie zdanie ze zadnych imprez rodzinnych zadnego slubu z goscmi itd. kazde wyjscie na komunie do rodziny jest dla mnie udreka. zle sie czuje w takich rodzinnych zjazdach nie jestem osoba rodzinna a juz na pewno nie znioslabym bycia w centrum zainteresowania na wlasnych slubie i z dwoma rodzinami zaproszonymi.... ;/

Mój facet chce w plenerze. Też nie znoszę swojej rodziny;-) I nawet nie wiem czy nie wolę slubu kameralnego.... Max 8 osób ;P

Gość Multiwitamina23
Moja siostra chce na Bali. Tylko oni rodzice i rodzeństwo (jako świadkowie). A reszta gości jak ma ochotę to doleci sama:P Ona też nie lubi spędów,

nie wchodzcie w ten syf "rodzina na swoim". Kolezanka pracowala w biurze kredytowym, mowila ze owszem przez 8 lat jest ok ale potem dowalaja takie odsetki ze sie nie pozbierasz. I tak wyjdzie ci na to samo co zwykly kredyt a nawet wiecej. tak wiec przemyslcie to dobrze. ja w przyszlym roku kupuje dom i nie mam zamiaru wchodzic w ten "projekt"