Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile spia w dzien wasze

mamy bardzo prosze napiszcie mi

Polecane posty

Gość ile spia w dzien wasze

3 miesieczniaki, moj noc przesypia ale w dzien ciezko go zmusic do spania, a moze jak nie chce nie powinnam zmuszac...? poradzcie cos?

Moja jak miała 3 miesiące to w dzień spała 4-5 razy po 1,5-2 h ;) Przerwy między drzemkami wynosiły 1,5 h.

Gość mój synek gdy miał 3 miesiące
w dzień nie spał praktycznie wcale chwilę przysnął sobie przy piersi 5-10 minut i za chwilę jak nowo narodzony:O masakra:O ciężko było strasznie:(

Mój synuś ma 3,5 miesiąca. W nocy śpi 10-11 godzin ciągiem, potem po nakarmieniu jeszcze 2 godzinki, przerwa i znów 2 godzinki, przerwa i jeszcze godzinka :)

Gość mama niespioszka
moja corka ucinala sobie 3-4 drzemki w ciagu dnia po pol godziny, max 45 minut. Kladal sie spac ok 22, w nocy co 4 godziny pobudka na karmienie Teraz ma rok, w dzien spi raz ok godzine poltorej. W wyjatkowych sytuacjach utnie sobie polgodzinna drzemke rano, ale rzadko. Bylo choelrnie ciezko, padalismy z mezem na wtarze. Teraz jest lepij, bpo chociaz nie spi to potrafi sie zajc czym dluzej niz 10 minut. Zycze ci duzo sily i wytrwalosci.

Gość mammmmmma
kazde dziecko jest inne a Ty chcesz swoje koniecznie do jakies porownywac? chora jestes i tyle

Moj Kubuś ma trzy miesiace kłade go tak kolo 21 spac przespi do 3 i sie budzi ,zje i spi do 7-8.potem kłade go tak kolo 14 pospi 2 godziny i czsami sie zdaza ze idzie jescze raz spac na godzine ale to rzadko.3 razy sie zdarzylo ze porzespal mi cala noc od 21 do 5 ,ale wtedy bylam szczesliwa:))