Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takze tego 2

Czemu faceci to złamasy? Potrzebuje broni bologicznej żeby się ich pozbyć.

Polecane posty

"Lubie własną niezależność, finansową także," wiesz, preferencje/lubienie to jest sprawa indywidualna, a na szacunek trzeba zasłużyć :-)

jajca normalnie ... równouprawnienie :D on zarobki 3000 ona zarobki1200 na wszystko składamy się równo po pół hahahahahahaahahaah panowie a gdzie wasze jaja i przywilej bycia głową rodziny , ojcem który zrobi wszystko żeby jego rodzinie było jak najlepiej ??ja rozumiem że takie czasy ale o pieprzone grzyby robić awanturę o utrzymanie ?? :P

no tak zmiana wersji jakże to zabawne ja opowiadając o tym, że pobiłam męża w pewnym momencie stwierdzę, że idziecie w zła stronę bo tak naprawdę to on mnie pobił jak przedstawiłaś sytuację takie masz odpowiedzi

"ja bym go sobie odpuściła" na pewno byś sobie odpuściła :D:D:D kolejna amazonka klawiatury :D

Jak widać po ilości wojujących feministek na kafe, oraż po jakiści ich topów i postów - chyba nie.

"No chyba, że chodzi o porę roku lub kryzys" Lub ewolucję, która dotknęła w ostatnim czasie chromosom Y, stad wzrost zapotrzebowania ;-)

Ike, nadmiar kafe już Ci szkodzi, serio Zrobiłaś się zołzowata. ty za to bardzo wybiórcza nieprzypadkowo skoro nie tylko ja piszę ci to samo

"panowie a gdzie wasze jaja i przywilej bycia głową rodziny , ojcem który zrobi wszystko żeby jego rodzinie było jak najlepiej ??" wytłumacz mi, bo ja cały czas nie potrafię pojąć tych kretynek, którym się cały czas wydaje, że równouprawnienie polega na tym, że kobiety robią to, co fajnego mogą robić faceci, nie przejmując nic z ich niezbyt przyjemnych obowiązków... możesz mi wyjaśnić ten kretyński tok myślenia? rodziny? jakiej rodziny? baby, która robi łachę z przygotowania... przepraszam - spieprzenia talerza grzybów? "ja rozumiem że takie czasy ale o pieprzone grzyby robić awanturę o utrzymanie ?? " no właśnie... ale to ona zrobiła aferę o grzyby... sama pisała, że od wejścia do domu była nabuzowana

ZS, a myślisz, ze dobrowolnie dadzą się wyeliminować żeby ustąpić miejsca przyszłym chromosomom facetów nie "złamasów"?

a na szacunek trzeba zasłużyć Dokładnie Lusiu, dokładnie!!! Ale raczej nie tym, że się na odpierdol gotuje obiad facetowi, który stanowi jedyne źródło dochodów w tym układzie/związku. No chyba, że autorka sama wykazuje jedynie szacunek dla mamony, nie dla partnera.

"Ale raczej nie tym, że się na odpie**ol gotuje obiad facetowi, który stanowi jedyne źródło dochodów w tym układzie/związku." To chyba nie o moim widzeniu spraw piszesz :-)

teraz powstaje nowa wersja w której facet mniej zarabia od niej, utrzymują ich jej rodzice a on wypowiadając te straszne słowa popchnął autorkę

Dokładnie Lusiu, dokładnie!!! Ale raczej nie tym, że się na odpie**ol gotuje obiad facetowi, który stanowi jedyne źródło dochodów w tym układzie/związku. no przecież podobno jednak ona pracuje co nie zmienia faktu, że robienie czegoś na odpierdol jest wciąż robieniem czegoś na odpierdol

"postanowiłam zadzwonić do mamy i zapytać co mogę z tymi śmiesznymi grzybami zrobić. " Mama zna odpowiedź na pytanie. Co więcej... zna odpowiedzi na więcej pytań. Np. na pytanie: - Kiedy, kochana curuś, wreszcie rzucisz tego darmozjada?

"jak sie samemu zarabia to mozna na odpie**ol gotowac jak nie to juz trzeba zyly wypruwac?" zależy w której rodzinie ;-) a serio, kobieta zarabia - nie jest zależna od mężczyzny w kwestii zaspokojenia podstawowej potrzeby jaką jest biologiczne przerwanie, a to oznacza, że panują zdrowsze relacje (przeważnie) i łatwiej się skoncentrować na innych potrzebach, takich jak emocjonalno-(ze tak powiem) fizyczne

teraz powstaje nowa wersja w której facet mniej zarabia od niej, utrzymują ich jej rodzice a on wypowiadając te straszne słowa popchnął autorkę i nie chodzi o zwykłe grzyby tylko grzyby z terenów czarnobyla które wyjątkowo cuchną za to smaży się je tylko 10 minut więc i tak postarała się za bardzo

a serio, kobieta zarabia - nie jest zależna od mężczyzny w kwestii zaspokojenia podstawowej potrzeby jaką jest biologiczne przerwanie, a to oznacza, że panują zdrowsze relacje (przeważnie) i łatwiej się skoncentrować na innych potrzebach, takich jak emocjonalno-(ze tak powiem) fizyczne to oczywiste ale smiesza mnie teksty o tym, ze skoro gosc zarabia to wtedy NIE WOLNO na odpierdol bo to nieokazywanie szacunku :-)

Iftar, ja przelotem, zauważyłam Twój post i jakoś tak wyszło. :-) A jaki autorka ma problem, poza tym, ze potrawka z grzyba nie wyszła, a jej mężczyzna nie zachował oceny umiejętności ukochanej dla siebie drogą skojarzeń przechodząc do wymawiania jej oddanego kawałka dachu nad głową?

"skoro gosc zarabia to wtedy NIE WOLNO na odpie**ol bo to nieokazywanie szacunku " myślę, ale to już przekracza moje umiejętności wczucia się w takie odczucia ;-)

"Mama zna odpowiedź na pytanie. Co więcej... zna odpowiedzi na więcej pytań. Np. na pytanie: - Kiedy, kochana curuś, wreszcie rzucisz tego darmozjada?" No tak, niektóre mamy sa już w takim wieku, ze mają dużo czasu na czytanie kafeterii ;-)

"skoro gosc zarabia to wtedy NIE WOLNO na odpie**ol bo to nieokazywanie szacunku " więc ja powtarzam w ogóle nie wolno na odpierdol inną rzeczą jest to , że skoro facet się nałaził i grzybów nazbierał to pannie korona głowy by nie spadła- gdyby te grzyby nie na odpierdol zrobiła ( czyli wytrzymała w tym strasznym smrodzie kolejne pół godziny, ewentualnie skorzystała z google i wpisała hasło " jak usmażyć grzyby") chyba, że on zbierał też na odpierdol i zaczniemy społecznie szukać dawcy wątroby wtedy są kwita

Lusiu to miło, że w natłoku kafeteryjnych postów skupiasz się tak mocno na moich.