Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takze tego 2

Czemu faceci to złamasy? Potrzebuje broni bologicznej żeby się ich pozbyć.

Polecane posty

Podejrzewam, że w ten sam sposób żywi mojego ojca. Chyba, że to był zamach na zięcia, ale to już byłaby sprawa dla prokuratury a nie na kafe:)

. No ale niestety nie wpadłam na to, że na kafe mam starą dobrą przyjaciółkę Ike, ktora zna się na gotowaniu lepiej niż moja mama i udzieli mi wielu wspaniałych rad. Jak będę piekła ciasto na niedzielę to Cie odnajdę to na drugie mi google?

no ale namieszaliscie :D to moze ja spytam autorkę czy facet sam z wlasnej nieprzymuszonej woli pognal na te grzyby ? i czy poprosil cie bys cos z nich upichcila ? no bo skoro on chcial isc to tak po prawdzie jak ty nie lubisz grzybow to mogl sie nimi sam zając :D

morał z tego taki, ze gdyby było idealnie, to trzeba by na kafe zakładać topiki o tym, że nuda, nuda rutyna, nuda rutyna rutyna a tak życie ma smaczek (np grzybów) 🖐️

Podobno mu się nudziło i pojechał na grzyby , nie wnikałam w tą fantastyczną historię... na pudelku tak napisali? rozmawiacie czasem? generalnie interesuje cię cokolwiek, co dotyczy twojego faceta? czy żyjesz z nim na odpierdol ?:)

no to skoro mu sie nudzilo to dlaczego potem na ciebie zwalil robote z grzybami ? juz mu sie nie nudzilo ? i doszedl do wniosku, ze teraz on tobie znajdzie zajęcie ? hmm

Nie no w sumie masz racje Ike, rzuce go:D Skoro nie interesuje mnie pod którym drzewkiem znalazł te cuda natury to ten związek nie ma sensu...

Nie no w sumie masz racje Ike, rzuce go Skoro nie interesuje mnie pod którym drzewkiem znalazł te cuda natury to ten związek nie ma sensu... żartujesz napisałaś o całym zdarzeniu bo chciałaś nam udowodnić , że żyjesz w wyjątkowo idealnym związku:)

Ike, miałam trochę inny powody nie mów! wymyśliłaś to wszystko po to żeby udowodnić jaką zołzą jestem!

nie jesteś zołzą ale dzięki Tobie topic się rozwinął. czyli sztuka dla sztuki?

jak w następnym odcinku wylądują marsjanie to daj znać też pomogę ........

wrzuć cokolwiek do miski wstaw na minutę do piekarnika albo do lodówki nie zapomnij przyjść się pożalić, że zdaniem twojego faceta stryjek z nad morza robi lepsze skutkiem czego siedzisz w nieswojej łazience bo sypialnia ci się znudziła (przy okazji co za rodziców ma ten twój!? kupować mu mieszkanie! )