Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Anikas

NIE MOGE ZNALEZC PRACY W SZKOLE :(

Polecane posty

Jestem nauczycielem, pracowa艂am dosy膰 d艂ugo, na dzi艣 dzie艅 nie mam pracy. Mo偶e s膮 tu jacy艣 nauczyciele z tym samym problemem? Jak szukacie pracy w szkole??? i gdzie opr贸cz szko艂y mo偶e pracowa膰 nauczyciel?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 forumowiczka 87
nie m贸w nic.......chcia艂abym pracowa膰 w jednej z moich miejscowych szk贸艂...ale jak si臋 okaza艂o p. dyrektor wybra艂a jedn膮 ze swoich pupilek,ktora zreszta ukonczyla te same studia co ja ....bez znajmoosci i lizania doopy nie ma tak 艂膮two ..przykre...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumowiczka 87
dodam ,ze mi m贸wi艂a ,i偶 kierunek uczelniakt贸ra skonczy艂am...nie daje takich kwalifikacji co akademia (chodzi o artystyczne) a dziewczyna jest r贸wnie偶 po uniwersytecie i pracuje ...wi臋c.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 weselny go艣膰
dok艂adnie, bez znajomo艣ci ja te偶 ci臋偶ko to widz臋... najlepiej mie膰 znajomo艣ci w starostwie, czy gminie. Wtedy nawet dodatkowy, niepotrzebny etat mo偶na utworzy膰 i organ prowadz膮cy jako艣 w takich przypadkach znajduje pieniadze. Znam takie sytuacje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 weselny go艣膰
przeciez uniwersytet jest lepszy od akademii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumowiczka 87
chodzi mi o asp ,jest ;epsza od wydzia艂u sztuki , na ktorym studiuj臋

Udost臋pnij ten post

Ja uczy艂am 8 lat na umow臋 na czas okre艣lony i podzi臋kowano mi, mam ju偶 dosy膰 i nie wiem jak mam si臋 okre艣la膰, czy jestem nauczycielem czy nim nie jestem, smutne...

Udost臋pnij ten post

Mam korepetycje, dwoje uczni贸w i to tyle, wychodzi 160 miesi臋cznie

Udost臋pnij ten post

Tak si臋 tylko zastanawiam w jakim celu wpuszczani s膮 do tego zawodu ludzie z ulicy, ja takim by艂am, a potem wywalaj膮 i co??? do艣wiadczenie mam tylko jako nauczyciel i kim mam dzisiaj by膰 po 35 roku 偶ycia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhgfd
nie tylko znajomo艣ci si臋 licz膮 bo ja nie znam nikogo ani w szkole, ani w gminie i zosta艂am przyj臋ta do pracy w szkole. Zacz臋艂am 2 tygodnie temu a dzisiaj straci艂am g艂os od wydzierania si臋 na uczni贸w

Udost臋pnij ten post

By艂am w w zwi膮zku nauczycieli i co? nawet nikt nie pom贸g艂, po co te sk艂adki p艂aci艂am :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa niedobra pupa
a jakiego przedmiotu uczysz?

Udost臋pnij ten post

Ja nie narzeka艂am na prac臋 w szkole, mimo, 偶e i g艂os traci艂am( to w pierwszych latach pracy) i zarabia艂am niewiele, ale dzi艣 mam problem ze znalezieniem pracy w og贸le, nie m贸wi臋 ju偶 o szkole....sk艂ada艂am cv do sklep贸w, mycia szklanek, bar贸w i co i nic.

Udost臋pnij ten post

ucz臋 angielskiego, mam do艣wiadczenie w pracy z dzie膰mi, od 2 latek do 6 klasy.

Udost臋pnij ten post

Pr贸bowa艂am w szko艂ach prywatnych szuka膰 pracy i niestety zatrudniani s膮 studenci, moje kilkuletnie do艣wiadczenie diabli wzi臋li...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa niedobra pupa
a ktos wie jak jest z historykami? Bo ko艅czy艂am te studia i zastanawiam sie czy nie zrobic specjalizacji nauczycielskiej - tyle 偶e to duzo kosztuje i nie wiem, czy jest sens.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jedna lady
niemo偶liwe ze nie mozesz znale藕膰 pracy jako anglistka, no chyba ze masz uprawnienia do uczenia tylko w podstaw贸wce

Udost臋pnij ten post

Wiecie co, to jest okrutne :( pracujesz kilka lat, chwal膮 ci臋, dostajesz kwiaty, u艣miech dzieci, kochasz to co robisz, a potem kto艣 ci to odbiera :( i po co te studia by艂y, same znaki zapytania :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumowiczka 87
wiem,偶e jest to bardzo stresuj膮cy okres......kiedy si臋 nie ma pracy,moja mama jest w takiej sytu艂膮cji a co za tym idzie ja tak偶e w tym uczestnicze , i biore do serca ka偶de niepowodzenie i odsy艂anie z kwitkiem mojej mamy.....jest nam ciezko ,mi zosta艂y studia mgr...dorobi臋 troche dorywczo,cos namaluj臋 na zlecenie itp ale to s膮 niewielkie pieniadze,ktore oddaje mamie,a ona jest zrozpaczona,ze musi ode mnie je brac,moj brat pracuje na budownie ,tez si臋 dok艂ada,tata rowniez nie pracuje ma zasi艂臋k sta艂y marne grosze,.....jest bardzo ci臋偶ko a nawet mo偶na powiedziec,ze w chwili obecnej biedujemy,po stracie pracy przez mam臋.....jest mi i nam wszystkim strsaznie ciezko a najgorsze s膮 te ,,tak zadzwonimy,, a tel milczy:(

Udost臋pnij ten post

mam licencjat niestety, w moim wojew贸dztwie wymagany jest wsz臋dzie magister angielskiego, a nie licencjat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumowiczka 87
ta niedobra.... skonczylas histori臋 ,musisz zrobic kurs pedagogiczny ,ktory kosztuje oko艂o 2,5 tys. wtedy zdobywasz uprawnienia do pracy w plac贸wce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumowiczka 87
a czy sens jest ....nie wiem to sporo kasy.......jak masz pr贸buj

Udost臋pnij ten post

forumowiczka 87 bardzo Ci wsp贸艂czuj臋, u mnie katastrofy nie ma, m膮偶 pracuje, ja troch臋 dorabiam i udzielam korepetycji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa niedobra pupa
wiem, tylko zastanawiam si臋 w艂a艣nie czy jest sens,

Udost臋pnij ten post

Chodzi mi o fakt, 偶e sk艂adanie cv nic nie daje, starzy znajomi z pracy ju偶 dawno o mnie zapomnieli, boli mnie chyba to, 偶e by艂am kim艣 a jestem jakim艣 bezrobotnym w statystykach i nierobem wd艂 innych...

Udost臋pnij ten post

Mo偶e to i 艣mieszne, ale zastanawia艂am si臋 nad jak膮kolwiek prac膮, np sprz膮tanie, segregacja 艣mieci, mycie pomnik贸w i wysy艂am cv gdzie si臋 da, zero odzwu

Udost臋pnij ten post

Mo偶e chodzi o wiek, mam uko艅czone 35 lat i do艣wiadczenie tylko w szkole.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haha same nieudacznice
po licencjacie i pisza "sytu艂acja", a potem zdziwienie, 偶e nikt ich nie chce. Same powinnyscie si臋 wpierw douczy膰!

Udost臋pnij ten post