Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDZWIONA ;PP 18

DZIWNA MIESIĄCZKA POMOCY

Polecane posty

Gość ZDZWIONA ;PP 18

4 lipca uprawialam seks z chlopakiem . bez zabezpieczenia, ale 'dokonczyl' na zewnątrz . od tamtej pory mam bardzo dziwne miesiączki . Dostalam 23 lipca, trwala 5 dni, w tym jakiś dziwny jeden dzień przerwy, w sumie akurat ta miesiączka wyglądala i tak normalnie. Następna dostalam 17 sierpnia , trwala 4 dni i byla dosc skąpa, tzn nie calkiem malo ale nie tyle co do OD KIEDY MAM MIESIĄCZKĘ. Teraz dostalam 14 wrzesnia , trwa drugi dzien , jest jej tak na mniejsza polowe podpaski i jest tez duzo śluzu ;P dlaczego tak radykalnie się przesunęla ? najpierw mialam 23go, pozniej 17go, a teraz 14go . oco chodzi ? a ciąża jest raczej wykluczona prawda? nie robilam testu do tej pory myslalam ze to raczej nie potrzebne ;P skoro juz jest ta 3 , ale dzwina miesiaczka, no ale JEST , to ciaza niemozliwa ;P ? tymbardziej nie czuję jakichs radykalnych zmian w sobie ;P najbardziej mi chodzi o te miesiączki ? co się z nimi dzieję? do ginekologa jak narazie trudno mi się dostać , nie piszcie ze jestescie wrozkami i skad macie to wiedzieć, pytam te osoby ktore moglyby cos poradzić , albo mialy podobnie, bo się martwię , a mam nadzieję ze nie potrzebnie ..

Gość Malenka Zielona
Hmmm... wiesz, może to po prostu ciążowe plamienia. Stosunek przerywany to nie antykoncepcja! Ejakulat też zawiera plemniki a wydziela się wcześniej. Ja bym zrobiła test na Twoim miejscu.

Malenka zielona preejakulat owszem zawiera plemniki ale jest ich niewiele i sa uposledzone a co za tym idzie nie zdolne do zaplodnienia. Autorko jezeli masz obawy po prostu zrob test ciazowy albo pojdz do gina. Wg mnie nie jestes w ciazy, organizm nie jest maszyna ktora zaprogramujesz i bedzie dzialala bez zarzutow.

Malenka zielona==> Jeszcze jedno zanim zaczniesz doradzac to poczytaj i upewnij sie czy jest sens bo ejakulat to inaczej wytrysk. Wiec nie wiem w czym miala pomoc rada ktora dalas autorce.....

Gość Malenka Zielona
Ale po co ta agresja? Ja rozumiem, że Ty z pewnością wiesz lepiej, ale nie musisz od razu 3 wiadomości rzucać i to takim tonem ^^

Gość asssica86
Autorko, zrób test będziesz miała pewność, ja też będąc w ciąży miałam w 1 miesiącu okres, ale krótszy-3 dni, zamiast 5 i krew taka pod brąz podchodząca zamiast ciemnoczerwona, teraz jak mi się okres spóźnia, albo słabo mi się zrobi czy mam inne objawy to zaraz biegnę po test, na szczęście tym razem to fałszywa alarmy. Na szczęście, bo mi jeden łobuziak na razie wystarczy:) Także zrób test, jeśli będzie negatywny, nie będziesz się denerwować, a jak pozytywny to czas zacząć się przygotowywać psychicznie, czasu i tak nie cofniesz:)

Gość upupupu
up up up

Gość onaonaonapani
spokojniiiiee