Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krejzolka70

golenie -dziewczyny

Polecane posty

Gość krejzolka70

ej mam pytanie do dziewczyn co ile musicie sie golicie maszynka aby utrzymac skore gladka bo ja codziennie a to jest strasznie denerwujace czasem sie zacinam i jak gole sie nastepnego dnia znowu to mnie szczypie . chcialabym abysmy sie tutaj podzielily poradami na temat golenia i produktow jakie doradzacie a jakich nie polecacie

Gość prosze pomozcie!
no ja tez tak mam ale co 3 dni gole bo wydaje mi sie ze trzeba byc swirem zeby taki drobny zarost przeszkadzal znasz jakies dobre psychotropy zeby znalezc prace? w moim temacie nikt nie pisze a przeciez wiem ze wszyscy cos biora!

Gość krejzolka70
sory nie znam czytala twoj post ale nie jestem w stanie ci pomoc

Gość krejzolka70
ledwo wiem co to jest ale dzieki za odpisanie w moim temacie

Gość krejzolka70
a ile ona sie utrzymuje bo wszedzie pisza ze na pare tygodni a pamietam jak uzylam plastrow wiem ze slabe porownanie no ale jak uzylam to milam gladka skore przez tydzien a powinnam miec jakies 3 -4 tak pisza

Gość krejzolka70
prosze piszcie

o co chodzi z tymi psychotropami? Ja tez tak mam, bo mam mnostwo MOCNYCH wlosow. na glowie - super, ale w kazdym innym miejscu to bardzo uciazliwe. gole sie jednak co tydzien, bo wf jest w poniedzialki i wtorki, a przez reszte dni nie paraduje z golymi nogami. :)

Gość marikaa333
a jak maa jesli chodzi o pachy ?

Gość krejzolka70
jak sie golisz pod pachami musisz dwa razy z rzedu ?

pachy i nogi depilatorem, starcza maksymalnie na tydzień, czasami maszynką, jak nie mam czasu i następnego dnia już odrastają. mam podobnie jak Borderlineowa, z tą różnicą, że mocne włosy mam wszędzie tylko nie na głowie... kiedyś pójdę na depilację brazylijską, tak to muszę co dwa dni...

Gość krejzolka70
uuu wpolczujee

Ja się depilatorów boję panicznie! Przy regulacji brwi kwiczę jak prosię, a co dopiero, gdyby mi tak np. z ud czy spod pach miało wyrywać! Brrrr Kurcze, muszę się kiedyś udać na tą depilację brazylijską! :D

Gość marikaa333
ja tez sie ich boje kiedys myslalam zeby taki kupic ale czytalam ze po nim wlosy wratsja wiec odpuscilam i tak musze sie meczyc z maszynkami po ktroych mam czerwone krostki i z plastrami na ktore musze czekac jakis tydzien i pol zeby wlosy odrosly

bardzo łatwo idzie się przyzwyczaić, wystarczy się dwa-trzy razy przemóc :) później nic nie boli, tylko te pieprzone wrastające włoski...

Gość krejzolka70
ta depilatory to ogrom nieszczesc

Gość krejzolka70
a jaks obie radzisz z wrastajacymi wloskami

to prawda- depilator to kwestia przyzwyczajenie ale pachy kiedys sprobowalam depilowac to poleciala krew!! nigdy wiecej!!

Gość a co ile golicie nogi?
a co ile pachy?

wyrywam je pęsetką, zwykle nie wrastają bardzo głęboko, wystarczy usunąć trochę naskórka. podobno myjka bardzo pomaga, niedługo kupię sobie jakąś, bo ile można dłubać...

Gość mordka ty moja
ja mam problem bo po depilacj woskiem i plastrami w strefie bikini zrobily mi sie jakies gulki takie jakby pod skora czarne co mam robic zeby sie ich pozbyc chialabym normalnie zalozyc kostium kapielowy ale nie moge bo je eidac

Gość kroniks
ja codziennie wieczorem musze bo po calym dniu na wieczor juz widac leee nie lubie wlosow pod pachami

Gość anusssss
z tego co piszecie to chyba widze ze nie wszyscy sa w temacie na czym polega depilacja brazylijska:P rodzaj depilacji intymnej obejmujący usunięcie owłosienia z łona, pośladków, warg sromowych oraz okolic odbytu. Najczęściej pozostawia się wąski pasek włosów nad łechtaczką:P w sumie ja mimo bulu ktory niby jest niesamowity to chetnie bym sie udala na niz zeby miec spokoj na dluzszy czas- tylko kaski brak

właśnie mi też brakuje pieniędzy - biedna studentka :( pisałam to w sensie: łono co dwa dni, pachy i nogi co tydzień.

Gość krejzolka70
wiem co zo brazylijsa depilacja ale nigdy chyba na ni anie pojde to musi byc bol

Gość do fajter
i twoj facet widzi twoje pachy i nogi z zarostem tygodniowym?

Gość krejzolka70
no to co mamy robic wiesz jakie ciezkie jest golenie sie codziennie maszynka

Gość do fajter
aha. depilatorem to robisz

Gość taka onaa
a ja mam depilator, ktory juz by sie przydalo wymienic na jakis lepszy- bo jednak nie ma takich efektow jakbym chciala- i troszke za glosny i czasami sie zacina no ale.. moze kiedys nazbieram na lepszy ale jak to ktos mowil z biegiem czasu nie czujesz tego bolu, tylko wlasnie te wrastajace wloski i krostki ehhh- no ale jak ktos ma grubsze wloski jak np ja to jednak meczace by bylo codzienne golenie- i tak szczerze jakby podliczyc ile sie w ciagu roku wyda na maszynki do golenia plus pianke czy zel do golenia to tez z tego wychodzi niezly depilator,