Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej z Bogatynii

W końcu zlikwidowali krzyż-Mupeth Show - THE END

Polecane posty

Gość bmblondyn ma na swoim biurku
Karty do wróżenia ---oto autorytet w tym topiku:D:D:D:D:D szklana kula i czarny kot:D:D:D ma też książki do magii ----sam wstawiał foty na kafe :D:D:D:D

nieobawiaj się, nieznajoma pomarańczo, przeżyłem już 52 lata i objawów Jarosława Kaczyńskiego nie mam, ani dziur w pamięci, i spadaj na ryj bo psujesz mi humor, głąbie.

Gość TH is IT PD
Oby PIS nie dostał się do Sejmu za rok trzeba pozbyć się smrodu

w moim studiach nad magią, przerabiałem temat, "Tarot, wróżebne i kontemplacyjne jego funkcje", zdarzało mi się niekiedy na prośbę przyjaciół postawić tarota, ale bardzo rzadko i nie dla wszystkich. Traktuje tarota, jako żródło kontemplacji, kontemplowania drogi Głupca poprzez arkana tarota. Zdarzyło mi sie umieścić na forum wróżbę, i teraz mam skutki w postaci wpisów jakiś szalonych małolatów. Ogólnie wisi mi to jak kilo kitu na zarwdzewiałej agrefce.

Gość sam umieszczał fotki tarota to
co się dziwi żeludzie wiedzą że ma coś z garem

a co nie wolno mi było umieszczać, tobie wolno jest głupoty pisać,żyjemy w wolnym kraju, skądw tobie tyl złości , jadu, znasz mnie mały człowieczku......

Ech szkoda. Bo szukam kogoś kto potrafi, bo zwykle się można naciąć na biorących stówe za nic pseudowróżbitów. Ja studiuje runy, to znaczy zaczynam. Tarot jednak wydaje mi się ciekawszy chyba.

Gość do bmblondyn
bmblondyn, a można do ciebie napisać na maila i postawisz tarota? wprawdzie nie wierzę w tarota, wszelkiego rodzaju wróżby, ale raz można spróbować :D z ciekawości.

można , ale nie dzisiaj, jestem już rozstrojony głupimi wpisami i nie ma sensu. Pozdrawiam.

Gość blondyn starcze zajmij się
realnym życiem 52 letni dziadku:D:D

Gość do bmblondyn
dzisiaj nie, ale za jakiś czas napisze :D nigdy nie miałam okazji skorzystać, bo nie znam nikogo kto stawiałby tarota. dzięki.

bez komentarza, ale się naśmiałem.....52 letni starcze....idź dziecko odrabiać lekcje, bo ci pan nauczyciel pałę w kajecik wstawi.... premier Marcinkiewicz w tym wieku dopiero zaczął żyć, a wasz uwielbiany Lech Kaczyński chyba starał się oprezydenturę, co za smarki tu siedzą....

Gość blondyn przestan sie osmieszac
ze stylu pisania jasno wynika ze masz po 50tsce 🖐️

Gość widac tarot nie uspokaja cie
wrecz odwrotnie nerwusie ;)

Gość blondynie ach blondynie
ze niby ja przechowuje topiki o tobie ? nie pochlebiaj sobie, odnalazłam na potrzeby tego wątku :classic_cool:

bo nie zajmuję się tarotem, tylko początkami religii chrześcijańskiej, a od tego każdy jobla dostaje, Jarosław Kaczyński, jest przykładem i ci durnie pod krzyżem. Powróć do tematu i zejdź ze mnie bo mi juz duszno.

Ja tam nie mam nic przeciwko tarotowi, runom zainteresowałem sie tym po przeczytaniu horrorów Mastertona;) Nie trzeba być jakimś frustratem jak to pomarańcza powiedziała.

poczytajcie kto wróży z tarota------ zaręczam ci że chciałbyś być takim staruszkiem jak ja , życzę ci z całego serca, a czy będziesz? Żeby toosiągnąć, trzeba całe, życie, nie pić, nie palić i żyć racjonalnie jak ja, a ty biedaku, co przed tobą, walczenie o pracę, jak już mam to za sobą....

nie należy brać przykładu z Jarosława Kaczyńskiego, i szerzyć ideały faszyzmu jak on, pomódlcie się za wasze zdrowie i przyszłość, lepiej wam to zrobi, żałosne ludki. Amen alleluja i do przodu.

Gość faktycznie,skad
ta agresja do czlowieka,zabil wam ojca albo matke? To,ze ma wlasna droge,moze odmienna od waszej -nie oznacza wysylania jadu i atakowania goscia. A wy do idealow nalezycie? Oby ktos wam nie naplul na twarz,w slad za prawda:co wysylasz,to do ciebie wroci z nawiazka.

Gość panAgat
bmblondyn nie należy brać przykładu z Jarosława Kaczyńskiego," A moze nalezy brac przyklad z ciebie i twoich kart he?

Gość wystarczy wpisac jego nick
i zobaczyc co za szarlatan ten caly blondyn :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D